Yleinen

Absolutionin uudet Le Booster -tehotiivisteet ovat saapuneet

13.03.2019, Jolie

Absolutionin elämäntehtävä on elvyttää, säilyttää ja suojata ihon omaa ekosysteemiä. Pariisilaisbrändi on omistautunut kehittämään yksilöllisiä luonnonmukaisia ihonhoitorutiineja. He suunnittelevat räätälöidyn ihonhoidon ratkaisuja ja terveyskuureja sekä miehille että naisille, jotka haluavat hoitaa ihoaan aidosti ja ikääntyä kauniisti.

Absolutionin suosittu Solution+ -seerumilinja uudistuu Le Boostereiksi. Boosterit ovat huipputehokkaita hoitotiivisteitä, joita voi käyttää iholle täsmähoitona sellaisenaan, tai sekoittaen niitä kosteusvoiteisiin. Rikkaan koostumuksen ansiosta Le Boosteria on syytä annostella varovaisesti. Pieni määrä supertehokkaita aktiiviaineita yhdellä kertaa riittää hyvin. Boostereita on viittä erilaista ihon tarpeista riippuen: Superfood on ravitseva, Pureté puhdistava, Lift kiinteyttävä, Éclat hehkuttava ja Protection suojaava. Mitä sinun ihosi tarvitsee?

Absolution Le Booster Superfood -ravitseva tehotiiviste

Superfood on synerginen yhdistelmä ravintoaineita, jotka kirkastavat, korjaavat ja uudistavat ikääntyvää tai väsynyttä ihoa. Acerola ravitsee ihoa syvältä sisältäen paljon C-vitamiinia ja parantaen kollageenin muodostusta ja kiinteyttäen ihoa. Spirulina toimii tehokkaana antidioksidanttina, joka suojaa ihon kollageenia ja elastaania. Maca elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Absolution Le Booster Pureté -puhdistava tehotiiviste

Tehotiiviste tasapainottaa oikuttelevaa tai epäpuhdasta ihoa. Puhdistavat ja korjaavat ravintoaineet hoitavat ihoa kosteuttaen ja jättäen sen mattapintaiseksi. Propolis toimii antiseptisesti, crajiru puhdistaa näppyjä ja mustapäitä, tepescohuite hoitaa pieniä ihovaurioita. Le Booster Pureté rauhoittaa ihon hormonaalista oireilua. Käytä tehohoitoa sellaisenaan, täsmähoitona näppyjen päälle tai sekoitettuna valitsemasi Absolution-kasvovoiteen joukkoon.

 

Absolution Le Booster Lift -kiinteyttävä tehotiiviste

Ihoa kohottava ja kiinteyttävä tehotiiviste, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Liftin sisältämä korkealaatuinen sekoitus kasviuutteita napakoittaa veltostunutta ihoa ja terävöittää kasvojen piirteitä. Kaurauute rauhoittaa ja kosteuttaa, kalsium tehostaa hyaluronihapon ja elastiinin tuotantoa. Nopeasti imeytyvä tehohoito parantaa ihon kosteustasapainoa. Jolie-tiimi antaa tehohoidolle plussaa ihanasta tuoksusta!

Absolution Le Booster Éclat -kirkastava tehotiiviste

Ihoa kirkastava boosteri, joka sisältää häivyttää ihon pieniä juonteita. Éclat tuo iholle välitöntä hehkua ja sopii siksi tuhkimotuotteeksi meikin alle. Käytä kuitenkin vain muutama pisara! Sisältää vadelmansiemenöljyä, E-vitamiinia, kaktusviikunaa, italianolkikukkaa, rautayrttiä, oliivipuun lehtien uutetta, sinkkiä, porkkanaa ja laventelia. Ihanteellinen etenkin samealle ja väsyneelle iholle.

Absolution Le Booster Protection -suojaava tehotiiviste

Le Booster Protection sopii hyvin iholle, jonka puolustuskyky tarvitsee vahvistusta esimerkiksi stressin tai vaativan ilmaston vuoksi. Runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä tehotiiviste antaa iholle suojaa ilmansaasteita, tuulta ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Sisältää alppitähteä, joka elvyttää ihoa, pitää sen kimmoisana ja värin kirkkaana. Kaunopunahattu korjaa ja aktivoi ihon omaa suojamekanismia. Ihanteellinen stressaantuneelle iholle antamaan sille turvaa ja uutta elinvoimaa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.