Lifestyle

Jolie boxin Patyka Paris -teemabox myynnissä nyt

28.05.2020, Jolie

Nyt myyntiin lanseerataan yksi Jolie-kantisten pitkäaikaisista toiveteemoista: Patyka Paris on teemabox, jonka siivellä pääset tutustumaan ja nautiskelemaan kuningatarbrändimme valikoimasta viiden täysikokoisen tuotteen sekä viiden maistiaisen voimin.

Visuaalinen ja tekninen virtuoosi

Suurin osa luonnonkosmetiikkaa enemmän seuranneista tietävät, että Patyka on uuden ajan luonnonkosmetiikkatrendissä jo pitkäikäinen mestari. Klassinen ranskalainen on nauttinut itseoikeutettua suosiota monenlaisten tuulien ja trendien melskeissä. Patyka on saanut Ecocert-sertifioinnin ensimmäisenä luonnonkosmetiikkamerkkinä maailmassa jo vuonna 2002. Suomessakin Patyka on loistanut pian jo vuosikymmenen.

Patykan salaisuus piilee sen virtuoosimaisessa tavassa hallita yksityiskohtia. Se on viimeistä piirtoaan myöten pariisilainen kauneustalo, jonka näyttävä ja rohkea brändi sekä tiimi muistavat aina tehdä kaiken kunnolla.

Patyka yhdistää korkeatasoista bioteknologiaa luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnonkosmetiikkabrändiksi Patyka panostaa poikkeuksellisesti myös kliiniseen käyttäjätutkimukseen. Tuotteiden tekniset koostumukset ovat erinomaisia ja raaka-aineista on helppo saada tehoja vaativaankin ihonhoitoon. Käyttökokemus ja tuoksut hurmaavat, pakkausdesignista puhumattakaan. Patykan visuaalisuus on hengästyttävää.

Patykan pariisitar.

Viisi täysikokoista tuotetta – viisi miniä & samplea 79 euroa

Jos mielessäsi on joskus käynyt Patykan testaaminen tai olet jo ihastunut brändiin, Patyka Paris on sinun boxisi. Pääset tutustumaan laajalla otteella kymmeneen erilaiseen Patyka -tuotteeseen, joista puolet on täysikokoisia tuotteita. Tuotteet on valittu siten, että ne sopivat erilaisille ihotyypeille ja antavat monipuolisen tutustumismahdollisuuden Patykan valikoimaan.

Patyka Paris -teemaboxin hinta on 79 euroa, ja sen tuotteiden arvo on yli kaksinkertainen.

Tilaa nyt – toimitus viikolla 24

Patyka Paris -teemabox on nyt myynnissä Jolien verkkokaupassa siihen saakka, että tuote myydään loppuun. Jos ehdit tilata oman boxisi, se lähtee meiltä lähimpään postiisi ilman erillisiä toimituskuluja kesäkuun toisella viikolla.

Jos haluat tilata teemaboxin lahjaksi, voit lähettää sen suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Laita tuolloin lahjansaajan puhelinnumero tilauksen puhelinnumero-kohtaan, jotta hän saa boxista saapumisilmoituksen.

Pariisilaista elämysboxia on saatavilla tästä hetkestä eteenpäin niin kauan kuin tuotetta riittää – lisää se ostoskoriisi nyt!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.