Yleinen

Jolie boxin vuoden ensimmäinen teemabox on superihonhoitoa

16.02.2020, Jolie

Jolie box -uudistuksessa sekä Jolie lux boxit että kuukausittaiset Jolie-boxit ovat jääneet pois valikoimastamme. Nämä vanhat tutut on korvattu neljä kertaa vuodessa ilmestyvillä sesonkiboxeilla sekä inspiroivilla teemaboxeilla. Box-uudistuksen ensisijaisena tavoitteena on ollut yksilöllisempi palvelu. Sesongeittain ja teemoittain julkaistavat boxit antavat asiakkaalle aikaisempia boxeja enemmän valinnanvaraa.

Raikkaita tuulia ja premiumia luonnonkosmetiikkaa

Houkutteleeko hieman parempi luonnonkosmetiikka yllätyksen muodossa? Alkuvuosi on juuri oikea hetki hankkia elämäänsä uutta ja parempaa, sillä vuodenvaihteen raikkaat alut ja orastava kevään valo antavat olotilaan mukavasti sykettä. Siksi vuoden ensimmäisen teemaboxin teema on premium. Teemaboxiin on kasattu arvokkaita luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä ja sitä voi suositella puhtaasta sydämestä vaativankin ihonhoitajan makuun.

Jos ruudun silläkin puolella on tuuletuksen tarvetta ja tuntuu, että jokin uusi ja ihmeellisen ihana olisi tervetullutta, klikkaa itsesi teemaboxin tuotekortille tästä. Boxia on saatavilla tästä hetkestä eteenpäin niin kauan kuin tuotetta riittää.

Teemaboxin hinta on 79 euroa ja sen tuotteiden arvo on yli kolminkertainen.

Viisi täysikokoista tuotetta – seitsemän miniä & samplea 79 euroa

Teemaboximme on paremman (luonnonkosmetiikka)elämän kiistaton manifesti, joka tarjoilee pyörryttävät viisi täysikokoista tuotetta vaativalle kosmetiikkafanille. Yksi tuotteista on tähtibrändimme limited edition -tuote, joka ei ole normaalisti myynnissä. Mukana on uutuuksia sekä klassikko-osastomme suuruuksia.

Viiden täysikokoisen tuotteen lisäksi mukana on seitsemän matka- tai näytekokoista tuotetta premium -luonnonkosmetiikkaa. Teemaboxin hinta on 79 euroa ja sen tuotteiden arvo on yli kolminkertainen.

Tilaa nyt – toimitus viikolla 8

Premium -teemabox on nyt myynnissä Jolien verkkokaupassa siihen saakka, että tuote myydään loppuun. Jos ehdit tilata oman boxisi, se lähtee meiltä valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja helmikuun viikolla 8.

Jos haluat tilata teemaboxin lahjaksi, voit lähettää sen suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Laita tuolloin lahjansaajan puhelinnumero tilaukseen, jotta hän saa boxista saapumisilmoituksen.

Tilaa omasi täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.