Lifestyle

Jolie boxin season box päivittää ihonhoidon vuosikalenterin

17.03.2020, Jolie

Vanhat tutut Jolie boxit on korvattu neljä kertaa vuodessa ilmestyvillä sesonkiboxeilla sekä inspiroivilla teemaboxeilla.

Kukkean luonnonkosmetiikkavuoden 2020 ensimmäinen julkaistu box oli helmikuussa parrasvaloissa piipahtanut premium-teema, joka loppui jo samana päivänä, kun saimme sen myyntiin.

Nyt on vuorossa vuoden ensimmäinen sesonkibox, joka sisältää alkukevääseen sopivia ihonhoitotuotteita – ja on kokonaan vegaaninen.

Valmista ihosi kevääseen ja ennakoi tulevaa kesää

Jolie boxin season box päivittää ihonhoitosi vuodenkierron, sillä talven ja kevään taitteessa muuttuu myös ihosi moodi. Varhaiskeväällä sekä sisä- että ulkoilman kuivuus, tuuli, katupöly ja orastava kasvukausi allergeeneineen rasittavat ihoa. Lisäksi aurinko kolkuttaa ovella.

Tee nyt kriittinen katsaus meikkipussiin ja kylppärinkaappiin. Pese siveltimet, tarkista meikkien ja ihonhoitotuotteiden tuoksu, koostumus ja käyttöikä. Ala valmistella ihoa kesään ja aurinkoon. Kuori, syväpuhdista ja kirkasta. Hoida kädet ja jalat kuntoon

Ajankohtaisesti vegaaninen season box tuo luoksesi esimerkiksi ripauksen tuoretta arkimeikkiä, hiukan raikasta sitrusta, luonnollista tehoboosteria ja ensiluokkaista puhdistusta.

Viisi täysikokoista tuotetta – neljä miniä & samplea 53 euroa

Varhaiskevään sesonkibox sisältää viisi täysikokoista tuotetta luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi mukana on neljä mini- tai näytekokoista tuotetta. Sesonkiboxin hinta on 53 euroa. Sen sisältämien tuotteiden arvo on kaksinkertainen = 106 euroa.

Tilaa nyt – toimitus viikolla 13

Season box on nyt myynnissä Jolien verkkokaupassa siihen saakka, että tuote myydään loppuun. Jos ehdit tilata oman boxisi, voit noutaa sen lähimmästä postin noutopisteestä ilman erillisiä toimituskuluja maaliskuun viikolla 13.

Jos haluat tilata boxin lahjaksi, voit lähettää sen suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Laita tuolloin lahjansaajan puhelinnumero tilaukseen, jotta hän saa boxista saapumisilmoituksen.

Tilaa omasi täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.