Luonnonkosmetiikka

Räätälöity lomahehku yhdessä yössä – kesäkuun kuukauden tuote -20%

01.06.2020, Jolie

Jos virallisen kesän alkaessa iho ei ole vielä ehtinyt kesäfiilikseen ja lomatunnelmiin, joskus purkista voi löytyä pika-apu. Kalpea, samea ja väsynyt ilme kaikkoaa Mádaran kevyesti itseruskettavalla hyaluronihapposeerumilla.

Seerumi on luonnollinen ja vegaaninen vaihtoehto perinteisille itseruskettaville. Se antaa kasvojen iholle tervettä kesäistä hehkua ilman teennäistä väriä tai näkyviä rajoja. Seerumin kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus taikoo ihosta heleän ja hoitaa samalla tukkimatta huokosia.

Itseruskettavan tuotteen etu on tietysti myös siinä, ettei kauniin päivetyksen saadakseen tarvitse altistaa ihoa UV-säteilylle.

Mádaran itseruskettava seerumi kasvoille.

Healthy Glow Self Tan Serum – itseruskettava kasvoseerumi

Mádaran alun perin vartalolle suunniteltu Fake It -itseruskettava voide oli niin suosittu, että Mádara kehitti tuotteesta toisen version erityisesti kasvojen iholle. Healthy Glow Self Tan Serum -kasvoseerumi antaa iholle kauniin ja tasaisen päivetyksen, joka on helposti säädeltävissä ja vahvistuu käyttökertojen myötä. Koostumus on nopeasti imeytyvä ja kuivuva.

Pysyvää ja reilumpaa päivetystä kaipaavat voivat käyttää seerumia päivittäin, mutta jos kevyempi sävy riittää, tuotetta voi käyttää osana ihonhoitorutiinia vaikka vain muutamana iltana viikossa.

Healthy Glow Self Tan Serum toimii täydellisesti ihonhoitotuotteena: se sisältää kosteuttavaa matalamolekyylistä hyaluronihappoa, ravitsevaa vadelmansiemenöljyä sekä E-vitamiinia.

Seerumin luonnollinen ruskettava ainesosa erytruloosi on kasviperäinen sokeri, joka tekee ihosta päivettyneen näköisen turvallisesti ja luonnollisesti. Seerumin tuoksu on miellyttävän raikas ja kepeän sitruksinen, itseruskettaville tyypillisestä tunkkaisesta hajusta ei ole tietoakaan. Healthy Glow Self Tanin valoa heijastavat mineraalit antavat iholle aavistuksen hohdetta ja saavat sen näyttämään välittömästi heleämmältä.

Mádaralla on itseruskettavia tuotteita myös vartalolle.

Mádaralla on itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle.

Miten käytät itseruskettavaa seerumia?

Aloita seerumin käyttö valmistelemalla iho kevyellä kuorinnalla, jotta iho tasoittuu ja päivetyksen lopputuloksesta tulee varmasti siisti. Koska Healthy Glow Self Tan -seerumin päivetys on asteittain syvenevä, ei kertalevitys ole onneksi ratkaisevan kriittinen. Voit testata tuotetta isompia jännittämättä.

Levitä Healthy Glow Self Tan -seerumia puhdistetuille kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Odota hetki, jotta seerumi saa imeytyä rauhassa ennen muiden hoitotuotteiden tai meikin levitystä. Tehostaaksesi päivettävää vaikutusta, voit levittää uuden kerroksen seerumia jo kuuden tunnin kuluttua. Mádara suosittelee käyttämään tuotetta ensisijaisesti iltaisin.

Kesäkuun kuukauden tuotteena saat Healthy Glow Self Tan Serum -itseruskettavan kasvoseerumin 20% alennuksella Jolien verkkokaupassa ja myymälöissä (norm. 34,90 euroa). Tarjous on voimassa kuukauden loppuun 30.6.2020 saakka.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.