Huhtikuun kuukauden tuote: Virkistävän erilainen seerumi

-20 % koko kuun ajan

Whamisa Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum -Kosteuttava Kaktus Seerumi
Hinta:

49,90  39,92 

Brändi: Whamisa

Tuote: Whamisa Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum -Kosteuttava Kaktus Seerumi

Täydellinen: Sinulle, joka haluat kokeilla jotakin uutta ja erilaista: tämä kaktusta sisältävä, kosteuttava seerumi on poikkeuksellinen Whamisan tuote. Siinä on hyvin lyhyt ainesosalista, eikä valmistuksessa ole käytetty Whamisalle tyypillistä fermentointia. Näistä syistä tuote sopii luultavimmin myös herkälle iholle. Jos Whamisan tuotteet ovat olleet ihollesi aiemmin liian aktivoivia, niin tämä seerumi on kokeilemisen arvoinen. Se tasoittaa ihonsäyä, rauhoittaa, tasapainottaa ja silottaa.

Miksi me rakastamme tätä: Virkistävän, poikkeuksellisen ainesosalistan lisäksi tämä tuote on viihdyttänyt Jolien tiimiä myös koostumuksellaan. Seerumi tuntuu hauskan ohuelta ja liukkaalta, ja se on aavistuksen venyvä. Tuoksu on puhdas ja raikas, tuo mieleen vihreän, mutta haihtuu heti. Kaunis pullo ilahduttaa jo ulkonäöllään joka kerta, kun avaa peilikaapin.

Vinkki! Levitä noin 1/3 pipetillistä seerumia aamuin illoin kasvoveden jälkeen. Seerumi toimii hienosti esimerkiksi yhdessä Whamisan Refresh-tuotteiden kanssa keväisen raikkaana ihonhoitorutiinina.

Lisää ostoskoriin Lisätietoja

Uusi kuukauden tuote vaihtuu tälle sivulle aina joka kuun ensimmäisenä maanantaina.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.