Joulukuun kuukauden tuote

Mádara Deep Matter – Tuuheuttava ripsiväri

Màdara Deep Matter – Tuuheuttava Ripsiväri
Hinta:

19,60 

Brändi: Mádara

Tuote: Màdara Deep Matter – Tuuheuttava Ripsiväri

Täydellinen: Ripsiväri on tarkoitettu kerrostettavaksi – kun siis haluat syvän dramaattiset ripset, kerrosta tätä ripsiväriä ripsiisi, ja voilà.

Miksi me rakastamme tätä: Mádaran ensimmäinen ripsiväri on syntynyt 15 vuoden ihonhoidon asiantuntijuuden innoittamana. Ripsiväri sisältää luomurisiiniöljyä, joka tunnetaan ripsiä ja kulmakarvoja vahvistavana öljynä. Ripsiväri siis myös ravitsee ja vahvistaa ripsiä, tehden niistä joustavammat ja tuuheammat. Koostumus sisältää vegaanisia vahoja ja kasviperäisiä peptidejä, joiden ansiosta ripsiväri on helposti levittyvä ja pysyy hyvin.

Mádaran uutuusripsivärillä saa tummat ja kauniisti erotellut ripset. Syvä musta väri tulee luonnollisista väripigmenteistä. Ripsivärin harja on klassisen muotoinen, se erottelee ripset kauniisti ja lisää väriä jokaiseen ripseen, tuoden syvyyttä katseeseen. Harjan tarkkaan muotoillulla kärjellä saa lisättyä väriä hyvin myös lyhimpiin ripsiin. Lopputulos on yhdellä kerroksella kauniin luonnollinen ja ripsiväriä kerrostamalla ripsistä saa näyttävät.

100 % vegaaninen koostumus.

Lisää ostoskoriin Lisätietoja

Uusi kuukauden tuote vaihtuu tälle sivulle joka kuun alussa.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.