Lifestyle

Auta suomalaisia lapsiperheitä – Jolie boxin Survival Kit -teemabox myynnissä nyt

11.05.2020, Jolie

Haastava aika aiheuttaa paitsi arjen ja käytännön pulmia, myös todellista surua ja pelkoa. Yksinäisyyttä, taloudellisia vaikeuksia ja epävarmuutta tulevasta. Suuri huolenaihe ovat lapset, joiden perustarpeet, hyvinvointi ja yhdenvertaisuus kärsivät kriisin vuoksi.

Jolie box –tiimi on suunnitellut karanteenikauteen luonnonkosmetiikan selviytymispaketin Survival Kitin, jonka myynnistä 20 prosenttia lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen suomalaisten lapsiperheiden auttamiseksi.

Teemaboxissa on kuusi täysikokoista tuotetta, jotka paljastamme etukäteen. Survival Kitin hinta on 45 euroa, mutta sen arvo on 99,30 euroa.

Box-myynnistä 20 % Mannerheimin Lastensuojeluliiton Autetaan yhdessä -keräykseen

Mannerheimin Lastensuojeluliiton kampanja vastaa osaltaan valtavan poikkeustilanteen aiheuttamaan hätään.

Autetaan yhdessä -keräyksen lahjoituksilla Mannerheimin Lastensuojeluliitto vahvistaa tukeansa hädänalaisille lapsiperheille kaikkialla kotimaassa. Perheillä on pulaa ruoasta, huolta perheenjäsenten terveydestä ja mielenterveydestä. Kaikkia seurauksia emme vielä tiedä.

Survival Kit -teemabox – 6 huipputuotetta luonnonkosmetiikkaa

Mádaran uudet antibakteeriset käsisaippua ja käsienpuhdistussuihke ovat laadukkaita ja kosteuttavia luonnonkosmetiikan vastineita perusteellisesta käsihygieniasta huolehtimiseen.

Antibakteerinen käsisaippua ja käsienpuhdistussuihke

Mádara ANTI 20 SEC Clean Hands Wash on reilunkokoinen (300 ml) luonnollinen ja kosteuttava käsisaippua, joka sisältää kosteuttavaa betaiinia sekä antibakteerisia ja rauhoittavia karpalo-, kvitteni- ja kamomillauutteita. Lisäksi tuotteesta löytyy arvokasta rohtosammakonputkea eli kosmetiikassa trendikästä ihmekasvia Cicaa.

Mádara ANTI 20sec Clean Hands Spray on kasviperäisestä alkoholista valmistettu kosteuttava ja antibakteerinen käsienpuhdistussuihke. Se täydentää huolellisen käsienpesun tai toimii hätäapuna silloin, kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla.

Kunnon käsivoide Koreasta

Jolien huhtikuun kuukauden tuotteenakin paistatteleva Whamisan käsivoide auttaa rutikuiviin käsiin. Whamisa Organic Flowers Hand Cream -käsivoide tuoksuu kevyen kukkaiselta ja hulahtaa ihoon supernopeasti. Ohut fermentoitu koostumus tehokosteuttaa käsiä jo pienellä määrällä riittoisaa voidetta.

Palkittua monitoimibalmia ja turvallista aurinkovoidetta koko perheelle

True Organic of Swedenin 100 % luonnollinen tehovoide All You Need Is Me on karanteeniajan kätevin monitoimituubi.
Monikäyttöinen ihmevoide sopii käytettäväksi huulille, kynsinauhoille, kantapäille, erilaisiin ihovaivoihin, auringonpolttamiin, meikin alle hehkuvan meikkipohjan saavuttamiseksi, vauvan vaippavoiteeksi sekä hyönteisten puremiin. Täydellinen tuote myös huulikiilloksi huulipunan parina tai ilman, sekä hius- ja hiuspohjanaamioksi.

Biosolis Face Cream SPF50 -aurinkosuoja kasvoille on ulkoilijan ajankohtaisin tuote. Luonnollisessa aurinkosuojassa on korkea suoja ja ohut, hyvin levittyvä koostumus. Voide imeytyy iholle jättämättä näkyvää pintaa.

Voiteen suojakerroin 50 perustuu sinkkioksidiin ja titaanidioksidiin, jotka tarjoavat iholle fysikaalisen suojan heijastaen haitallisia UVA-sekä UVB-säteitä pois iholta. Nämä mineraalifiltterit eivät kuitenkaan ole haitaksi ympäristölle. Aurinkosuojavoide ja laadukkaat raaka-aineet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Rauhoittava rakkausnaamio

Mitä vaativampi aika ja hetki, sitä tärkeämpää on rakkaus. Rakkauden roolista maailmankatastrofissa muistuttaa Urangin uusi Love Mask, jonka Cica x Opuntia -versio on kaikille sopiva – rauhoittava, kosteuttava ja rakkaudellinen.

Kasvoille käytettävä korealainen kangasnaamio hoitaa herkkää ja ärtynyttä ihoa lievittämällä punaisuutta, kutinaa ja muita iho-oireita. Ihon tasapaino paranee ja kuivuudesta johtuvat juonteet tasoittuvat välittömästi. Naamio sopii kaikille ihotyypeille.

Tilaa nyt – toimitus viikolla 21

Survival Kit -teemabox on nyt myynnissä Jolien verkkokaupassa siihen saakka, että tuote myydään loppuun.

Jos ehdit tilata oman selviytymisboxisi, se lähtee meiltä valitsemaasi noutopisteeseen toukokuun viikolla 21. Jos haluat tilata teemaboxin lahjaksi, voit lähettää sen suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.