Meikit

Palautetta ja kokemuksia Mádaran uudesta meikkivoiteesta

23.04.2020, Jolie

Mádaran viime syksynä lanseeratuista uusista meikeistä Jolie-suosikiksi on kiivennyt odotetusti Skin Equal Soft Glow Foundation -meikkivoide. Kyseessä on erittäin jolielainen meikkituote, ihanasti levittyvä ja kuulas meikkipohja, jolla saa nopeasti ja vaivattomasti kasvoille raikkaan pehmeän glown.

Skin Equal -meikkivoiteesta on saatavilla kymmenen eri sävyä. Jolien myydyin sävy on 30, jonka neutraali sävy pukee useimpia vaaleaihoisia. Toiseksi suosituin on vaalea keltapohjainen sävy 20 ja kolmanneksi suosituin sävy 40. Sen selkeästi keltapohjainen sävy sopii päivettyneelle vaalealle iholle. Sävy 10 on huomattavan vaalea.

Kauneusvaikuttajien lemmikki – ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa

Runsaasti sekä perinteistä että luonnollista kosmetiikkaa testannut kauneusbloggaaja ja -toimittaja Miia Johansson kirjoittaa Skin Equal -meikkivoiteesta seuraavaa:

”Mádaran Skin Equal -meikkivoide on ehdottomasti luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden parhaimmistoa. Monella saattaa olla luonnonkosmetiikan meikkivoiteista sellainen kokemus, etteivät ne pysy, mutta tämä kyllä pysyy koko päivän myös sekaiholla. Se näyttää todella kauniin kuulaalta koko päivän.

Sanoisin, että Skin Equal sopii kaikille ihotyypeille. Se on paljon sanottu luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta. Ainesosaluettelo on vaikuttava, sillä tämä todella hoitaa ihoa. Se sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja hyarulonihappoa. Lisäksi siinä on suojakerroin 15.”

Luonnollisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista kirjoittavan Luonnonkaunis-saitin Ann-Christinen kommentit ovat yhtä ylistäviä:

”Mádaran Skin Equal -meikkivoide on ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa, moitteettomasti levittyvää ja helposti työstettävää, kuulas, mutta ei öljyinen.

Koostumus on äärimmäisen kosteuttava ja hoitava, jopa hieman BB- tai CC-voidemainen kiitos aloe vera -pohjan, kevyiden kasviöljyjen, kosteutta sitovan hyaluronihapon sekä vitamiinirikkaiden marjauutteiden. Ihoärsytystä rauhoittava sinkki puolestaan tuo meikkivoiteelle aurinkosuojakertoimen 15. Ja sävyt – niitä on peräti 10.”

Jolie-tiimin ja asiakkaiden TOP1

Skin Equal Soft Glow Foundation -meikkivoide nousi lanseerauksensa jälkeen viime alkutalvesta Jolien myydyimmäksi meikkivoiteeksi. Erityisen suosittu se oli Jolien pitkäaikaisten kanta-asiakkaiden suosimassa Punavuoren Jolie shopissa. Meikkivoidetta ostavat enimmäkseen naiset, mutta se on suunniteltu myös miesten käyttöön.

Jolie-tiimissä Skin Equalia käytetään juuri nyt ajanmukaisen ja modernin meikin tekemiseen. Uuden sukupolven meikkivoiteella saa aikaan täydellisen kuulaan meikittömän meikin; sellaisen ihanan luonnonkauniin ihon, mitä vuoden 2020 kuumimmissa meikkitrendeissä tavoitellaan.

Hurmaavaan ja raikkaaseen dewy-lookiin voidetta kannattaa laittaa varovaisen pieni määrä kerrallaan. Sen samettimaisen koostumuksen voi antaa aavistuksen sulaa iholla ennen voiteen mahdollista lisäämistä. Skin Equal kestää kerrostamista sen mukaan, toivotaanko meikkipohjalta vain kevyttä läpikuultavuutta vai selkeämpää peittoa.

Jolien shopin asiakkaiden kommentteja Skin Equalista alla:

Harvoin löydän itselleni niin täydellistä vaaleaa keltapohjaista sävyä kuin Mádaran meikkivoiteen sävy 20 Ivory. Jättää luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Meikkiä voi myös kerrostaa sellaisiin kohtiin, jotka tarvitsevat enemmän peittoa, eikä rajoja silti jää.”

”Tuntuu, että rasvainen iho tykkää meikkivoiteen sisältämästä mineraalisuojasta. Sinkki rauhoittaa ihoa ja talia puskee vähemmän meikkivoiteen käytön aikana, vaikka voide onkin aika kosteaa.”

”Yhdessä Mádaran Luminous Perfecting -peitevoiteen kanssa sain tällä meikkivoiteella aikaan upean juhlameikin pintakuivalle sekaiholle. Eläväisen ja kuulaan, mutta peittävän ja kestävän.”

”Meikkivoide on hoitava ja iho tuntuu voivan sen käytön aikana erinomaisesti. Sekaiho kaipaa kuitenkin vähän puuteria nenään kiireisen päivän mittaan. Meikkivoiteen peitto on hyvä, mutta pysyvyys omalla ihollani voisi olla vielä astetta parempi.”

Valitse oma sävysi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.