Kaikki blogit

Ravinto

Raw Dessert Collection: Saskatoon-valkosuklaa-unelmakakku à la Lotus Lounge

22.01.2013

Maistoin ensimmäisen kerran saskatoon-marjamehua David Wolfen seminaarissa syksyllä 2011. Maku jäi mieleeni ja luin siitä lisää Linnan Saskatoonin sivuilta. Kyselinkin…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Taivaallinen marjaherkku

22.11.2012

Aivojaan voi ruokkia tarjoamalla niille älypähkinöitä purtavaksi, tuulettaa hengittelemällä syvään kostean pehmeää syysilmaa tai hemmotella minimeditaatiolla kesken työpäivän. Aivot tykkäävät…

>> Lue lisää
Jolie
Flourish

Mieliruokaa: Lohtu-muffinit

08.11.2012

Esikoisen kanssa tuli riitaa ja teini vetäytyi luolaansa raivoamaan. Sen sijaan, että olisin jatkanut rähinää tai mennyt aikuismaisesti sovittelemaan (ja…

>> Lue lisää
Ravinto

Raw Dessert Collection: Kurpitsapiirakka lakritsikastikkeella

19.10.2012

Sziasztok kaunokaiset! Terveiseni Budapestistä. Koreiden kauppahallien ja runsaiden ulkokojujen tarjonnasta huomaa, että on kurpitsasesonki.

>> Lue lisää
Ravinto

Pihlajanmarjasuklaa

14.09.2012

Pihjalanmarjoista tulee ensimmäisenä mieleen lapsuus. Mummin tarjoamat kettukarkit tai koiranputkipyssy pihlajanmarja-ammuksilla. Tuo ikivanha kansanlääkinnässä käytetty kirkkaanpunainen marja on paitsi sisältämänsä…

>> Lue lisää
Flourish

Moodie-Smoothie

23.08.2012

Kirjoittelen reseptejä yleensä muualle kuin tänne Flourishiin, mutta nyt napsahti lasiin sen verran kukkeaa tavaraa, että haluan oitis jakaa sen…

>> Lue lisää
Ravinto

Granaattiomena-karpalo-raakasuklaa

08.08.2012

“Miten meillä voi olla ihan koko ajan kookosöljy loppu!?” Esitettyäni tänään itselleni tämän retorisen kysymyksen, totesin jälkien johtavan suklaatehtaalle. Raakasuklaainnostus…

>> Lue lisää
Lifestyle

Matkalla Pariisissa (4/4, asuminen, kahvilat ja muut yleisvinkit)

02.08.2012

Kun vegeravintolat, luonnonkosmetiikka- ja vintageshoppailut on jo käsitelty, mitä Pariisista jää vielä jäljelle? Yleinen ihanuus, tietysti.

>> Lue lisää
Ravinto

Jäätelökesä osa 4/4

31.07.2012

Kermaisen kuohkea minttu-krokanttijäätelö on Jolien jäätelökesän viimeinen resepti!

>> Lue lisää
Ravinto

Jäätelökesä osa 3/4

19.07.2012

Jolien jäätelökesän kolmas osa haastaa Ben & Jerry’sin sattumilla höystetyt kermajäätelöt. Jäätelöiden klassikkomaku rommi-rusina on maustettu aidolla rommilla ja saa ekstra-sattumansa Daimin tyylisestä suolaisen makeasta krokantista.

>> Lue lisää
Ravinto

Jäätelökesä osa 2/4

07.07.2012

Jolien jäätelökesä jatkuu pähkinättömällä aprikoosi-taateli-kookos-jäätelöllä!

>> Lue lisää
Ravinto

Huolettoman naisen mansikkakakku

06.07.2012

Huoleton, nopea ja simppeli mansikkakakku on takuuvarma kesähitti. Kun pohja tehdään idätetystä tattarista ja pääosa annetaan tuoreille mansikoille, tulee lopputuloksesta kevyt ja raikas.

>> Lue lisää

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.