Yleinen

Cindy Rieran hoitola Kalevankadulla muuttuu tammikuussa Jolie spaksi!

08.10.2013, Jutta Ruonansuu

Unelmanrakennusprojekti on teema, josta tällä saitilla on puhuttu paljon. Olemme jakaneet kokemuksia siitä, miltä tuntuu kuunnella intuitiotaan ja lähteä matkalle kohti omaa unelmaa.

Jokainen unelmanrakennusprojekti tulee jonain päivänä valmiiksi. Kun työskentelee ilolla, voi olla samaan aikaan varma, että jonain päivänä rakennustelineet saa purkaa ja ihastella lopputulosta. Se on ehkä yksi maailman palkitsevimmista hetkistä, jota ei voi sanoin kuvailla. Tiedätte mistä puhumme. Shampanjapullon korkeista, itkusta ja naurusta, riemusta ja haikeudesta, lopullisuudesta ja samalla kaikkien uusien mahdollisuuksien avautumisesta. Voimaantumisesta ja Yes I can! –fiiliksestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun on kerran lähtenyt unelmientoteuttamismatkalle ja luvannut itselleen, ettei enää tyydy yhtään vähempään kuin siihen, mitä koko sydämellään haluaa tehdä, on mahdotonta palata taaksepäin. Aloillensa pysähtyminenkään ei tule kysymykseen, olipa elämä valmiissa unelmassa sitten kuinka kaunista tahansa. Unelmienrakennusprosessit muuttavat meitä – ja niiden päätyttyä tajuamme aina kasvaneemme. Tähtien tavoittelu ei kyltymättömältä haaveilijalta lopu koskaan. Kun haluamastaan saa vihdoin otteen, yhtäkkiä alkaakin jo näkyä entistä kauempana säihkyvä kirkas piste. Se, joka tuntuu jälleen lähes mahdottomalta mutta silti tavoittelun arvoiselta.

Huolimatta mahtipontisista sanankäänteistä, elämässä kuitenkaan nämä muutokset eivät välttämättä ole aina mannerlaattojen jytiseviä liikkeitä. Ne ovat usein niitä maailman luonnollisimpia asioita, jotka loksahtavat oivalluksen myötä ihanasti paikoilleen, suit sait, aivan kuin olisivat aina olleet siinä järjestyksessä.

cindy12_2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pari viikkoa sitten me, kolme ystävystä, kävimme rentoa myöhäisillan tekstiviestikeskustelua. Yksi lähetti viestejä Kampista, toinen Punavuoresta, kolmas vastasi Kumpulasta. Muutamassa minuutissa kaikki oli selvää, tulevaisuus pukeutui pitkän kypsyttelyn jälkeen sanoiksi. Tehän tunnette ystävämme Cindy Rieran – tai pikemminkin, osa teistä tuntee hänet jo ennen, kuin Jolie oli vielä nähnyt päivänvaloa – tuon vaalean kaunottaren, jonka energia on säkenöivää ja puhe aina yhtä kaunista ja lennokasta.

Tuossa tavallisena tiistai-iltana käydyssä keskustelussa Cindy totesi, että hänen Kalevankadulla sijaitseva unelmanrakennusprojektinsa on tullut valmiiksi. Yhtäkkiä kaikki oli selvää. Suunta olisi rohkeasti eteenpäin. Ovia ei silti tarvitsisi laittaa lukkoon, vaan Cindyn aloittama työ voisi Kalevankadun kauneimmassa hoitolassa jatkua uudessa muodossa. Vihdoin voimme paljastaa teillekin, mitä tulee tapahtumaan.

Tammikuun kolmannesta viikosta eteenpäin, te Kalevankadulla sijaitsevan ihanuuden tyyssijan vakioasiakkaat ja uudet tuttavuudet olette molemmat erittäin tervetulleita Jolie span lämpöön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Cindy Rieran hoitola muuttuu tammikuussa Jolie spaksi, samaa tuttua tunnelmaa ja hoitokuvauksia tullaan Cindyn työtä kunnioittaen jatkamaan. Hoitokuvauksethan muuten kirjallisessa muodossaan ovat allekirjoittaneen käsialaa – olemme tietämättämme tästä kaikesta tehneet jo paljon yhteistyötä samalla, kun universumi on valmistellut tätä muutosta päidemme menoksi. Lupaamme pitää kaiken kauniisti ja rakkaudellisesti aloillaan ja jatkaa siitä, mihin Cindy vuodenvaihteessa lopettaa ja kun hoitola siirtyy Jolien omistukseen.

Jolie spa avaa ovensa tammikuun kolmannella viikolla, tarkasta päivämäärästä tulemme kertomaan tarkemmin teille piakkoin. Nettiajanvaraus tulee myös toimimaan samaan tuttuun tapaan uusilla Jolie span nettisivuilla, jotka lanseerataan vuodenvaihteessa. Aikoja voitte ensi vuoden puolelle varata jo Cindyllä käydessänne ja lahjakorttien osto Jolie spahan sujuu Jolie shopista Uudenmaankadulta aina lokakuun kolmannesta viikosta alkaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olette siis tervetulleita rentoutumaan, kaunistumaan, viettämään omaa aikaa ja tutkailemaan sieluanne lämpimälle hoitopedille, tutun tuikkumeren keskelle. Cindylle toivotamme ihanaa, hattaraista kepeyttä, auringonvaloa, iloa ja rakkautta hänen uusiin unelmanrakennusprojekteihinsa – ja kuten viimeistään nyt tekin tiedätte, rohkeutta häneltä ei niissä ainakaan tule puuttumaan.

P1016085

Lupaamme koko sydämestämme, että Cindyn juuri valmiiksi tullut unelma jatkaa elämäänsä kauniina meidän käsissämme!

Edit 30.12.2013: Jolie span nettisivut avautuvat aivan tuota pikaa, samoin nettiajanvarauksemme. Tulossa on myös pian esittely ihanasta henkilökunnastamme!

(Kuvat Cindy & Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
8 years sitten

No jopas naiset, tämä on ihan “nenä päähän” lisä teidän konseptiin! Joskus ihan alussa taisinkin sanoa, että teillähän voisi saada hoitojakin. Tsemppiä ja kaikkea parasta span käynnistykseen 🙂

lilian
lilian
8 years sitten

Jatkaako Cindy kuitenkin vielä hoitolassa vai kuka tekee hoidot?

Sanna
Sanna
8 years sitten

Upeaa! Olen jo pitkään ihaillut tuota Cindyn konseptia ja varmaan olette todella hyvä kumppani sitä jatkamaan!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Kiitos Päivi!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Ei, Cindy ei jatka hoitolassa vaan siirtyy ihan toisaalle uusiin unelmanrakennuspuuhiinsa ja hoitolan omistus siirtyy Jolielle tammikuussa. Meille tulee sitten Jolie spahan uudet, omat työntekijät.

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Kiitos Sanna! Cindyn konsepti on ollut ja on todella ihana, se on totta! Selkeyden vuoksi vielä oikaisen, että meistä ei tule Cindyn kanssa liikekumppaneita, vaan hoitolan omistus kokonaan siirtyy Jolielle tammikuussa. Cindy ei ole sitten enää hoitolan toiminnassa mukana muuten, kuin tietysti rakentamansa pohjan ja jälkeensä jättämän, kauniin energian muodossa!

Yaelian
Yaelian
8 years sitten

Mahtava juttu ja paljon onnea ja menestystä!

Satu
Satu
8 years sitten

Olen kiinnostunut Environ-tuotesarjasta ja mietiskelinkin nyt, että aiotteko jatkaa kyseisen merkin kanssa tammikuussakin? Jos näin on, pitää varata aika konsultaatioon heti kun se on mahdollista :).

Katja Kokko
Katja Kokko
8 years sitten

Kyllä hoitolassa jatketaan Environin kanssa luonnonkosmetiikan ohessa “iholääkkeenä” välttämään esimerkiksi sisäisesti nautittavien lääkkeiden kuten antibioottien käyttöä.

Satu
Satu
8 years sitten

Kiitos nopesta vastauksesta Katja! Suositteleko Environia siis vain ongelmaiholle? Olen kuullut siitä positiivisia kommentteja ihan pävittäisessä ihonhoidossakin. En ole kylläkään perehtynyt tuotesarjaan syvällisesti.

Suski
Suski
8 years sitten

Minäkin olen kiinnostunut Environista, olisiko siitä mahdollista saada blogipostausta?

Katja Kokko
Katja Kokko
8 years sitten

Environ on meillä ainakin vielä toistaiseksi hoitolassa pienessä roolissa, sillä sarja oli käytössä myös Cindyllä. Sarja ei ole luonnonkosmetiikkaa ja sen vuoksi se ei saa palstatilaa verkkomediassamme. Environ perustuu A-vitamiiniin sekä AHA-happoihin, jotka on synteettisesti valmistettuja ja tuotteet sisältävät luonnonkosmetiikassa kiellettyjä raaka-aineita. Suosittelen hoitamaan ihoa päivittäisessä käytössä pelkästään luonnonkosmetiikalla. Aivan ääritapauksissa iho-ongelmia voi harkita hoitavansa ulkoisesti näillä tuotteilla luonnonkosmetiikan ohella, kunnes ongelma on saatu kuriin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.