Yellowmood

Remontti

19.09.2013, Hannamari Rahkonen

Remontti etenee sellaisella ryminällä eteenpäin, etten meinaa perässä pysyä. On aivan mahtavaa, että noin kuukauden päästä naputtelen tekstejäni oikeasta kodistamme käsin. Olen ollut ihmeellinen levollinen koko remontin ajan, vaikka taustalla oleva riita-asia myyjän kanssa on vireillä. Puhdistavia remonttihajoamisia on luonnollisesti ollut pari, mutta se lienee vain hyvä asia. Niinä hetkinä kun evakkokodin seinät ovat uhanneet kaatua päälle, on mielialan kohottanut aina iltavisiitit oikeassa kodissamme. On upeaa seurata miten päivä päivältä ollaan lähempänä lopputulosta!

Muita ylimääräisiä stressikierroksia ei ole onneksi tarvinnut vetää, sillä meillä on täysi luottamus urakoitsijaamme. Ei tarvitse murehtia tapahtuvatko luvatut asiat, sillä ne tapahtuvat ja paljon enemmänkin. Urakoitsijamme tuntee talon entuudestaan ja on ollut erittäin joustava toiveidemme suhteen. Olo on siis todella toiveikas ja rauhallinen.

Remontin pääasiana on ollut purkaa koko asunnon välipohja ja poistaa sieltä vanha vesikate. Remonttimme toteutetaan kahdessa osassa, joten meidän ei tarvinnut muuttaa kaikkia tavaroitamme pois, vaan saimme ottaa evakkokotiin mukaan vain välttämättömimmät. Tällä hetkellä projektin alla ovat ruokailutila/keittiö/eteinen/käytävä ja kylpyhuone. Näiden tilojen lattiapinta on ollut aiemmin noin 30-40 cm korkeammalla kuin olohuone ja makuuhuoneemme, joten tämän remontin yhteydessä ne on tiputettu samalle tasolle, joka mahdollistaa sen, että saamme lisää asumisneliöitä. Viikonloppuna muutamme tavaramme olohuoneesta ja makuuhuoneesta ruokailutilaan/keittiöön ja urakoitsija työmiehineen käy toisen puolen kimppuun.

Ennen niin pimeästä keittiöstämme purettiin seinä, olen niin fiiliksissä tästä uudesta valon määrästä!

Iltanäkymä ruokailutilan perimmäisestä nurkasta keittiöön ja takalle.

Käytävänäkymä olohuoneesta. Suoraan edessä keittiö, kylpyhuone jää oikealle.

Näkymä laajennetusta kylpyhuoneesta pesukoneen kohdilta. Vasemmalla näkyvien ilmastointiputkien oikealle puolelle tulee kaksi suihkua ja oikealla olevaan syvennykseen sauna.

Sormeni syyhyävät jo kovasti paljastamaan teille lisää kotisuunnitelmistamme, niinpä aion esitellä teille huone kerrallaan kuvakollaasien muodossa muutosten kourissa olevaa kotiamme. Paljon ihanaa uutta tulossa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.