Yellowmood

Pintojen kimpussa

11.11.2013, Hannamari Rahkonen

woodenwall_kelopuu_puuseinä_yellowmood_jolie 2

Olohuoneen/eteisen seinä on alkanut valmistua marraskuun pimeinä iltoina. Töiden jälkeen tie kulkee aina omaan kotiin, siellä puuhaillaan tällä hetkellä myös kylpyhuoneen laatoituksen ja lattian asennuksen kanssa. Meillä on käynyt niin ihana tuuri urakoitsijan ja raksallamme työskentelevien tyyppien kanssa, helpottaa kun ei tarvitse olla huolissaan työnjäljestä.

woodenwall_kelopuu_puuseinä_yellowmood_jolie 4

Harmaa raakalautaseinä oli minun ideani, josta sain miehenikin innostumaan muutamia inspiraatiokuvia näytettyäni. Mieheni keksi, että lautaseinään voisi tehdä pyöreän, taivutetun kulman suorakulman sijaan. Tuo oli mahtava idea, sillä näkymä olohuoneeseen on todellakin avarampi tällä ratkaisulla! Toki tämä valinta tiesi enemmän työtä, mieheni teki siis jokaiseen lautaan tuollaiset urat, jotta laudat taipuivat kauniisti. Vähän vielä kostuttamista vedellä ja puulaudat taipuivat juuri kuten toivoimmekin.

woodenwall_kelopuu_puuseinä_yellowmood_jolie 5 woodenwall_kelopuu_puuseinä_yellowmood_jolie 1

Kuvissa seinän väri on vielä hassu, kun seinä on juuri käsitelty ja osa kohdista on kuivunut. Löysimme luonnollisen tavan harmaannuttaa seinää, kerron teille siitä myöhemmin ihan omassa postauksessaan. Aiomme käsitellä seinää vielä lisää, haluamme siitä tasavärisen sijasta hyvin vaihtelevan värisen ja eläväisen. En malttaisi odottaa miltä seinä näyttää kiiltävän valkoisen lattiamme ja teollisuushenkisen kylpyhuoneen liukuoven kanssa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.