Yellowmood

Mistä pienille muruille talvivaatteet?

11.10.2013, Hannamari Rahkonen

Näyttökuva 2013-10-10 kohteessa 11.53.25

Aamut ja päivätkin ovat jo todella viileitä täällä.

Heräsin säiden viilentyessä siihen tosiasiaan, että nämä meidän pienet koiranpojat ovat vailla kivoja pakkastakkeja talven varalle. Tiedätkö sinä jonkun merkin/henkilön, joka valmistaisi tyylikkäitä koirien takkeja, jotka on valmistettu aidoista materiaaleista? Tai valmistatko sinä vastaavia mittatilauksena? Minua ei yhtään innosta eläinkauppojen muovitekstiilit, joten toivoisin löytäväni pojille sellaiset talvitakit, joissa on lampaanvillainen sisus ja pinta nahkaa tai jotain muuta aitoa sekä kestävää materiaalia.

Vinkatkaa vapaasti kommenttiboksissa!

Psst! Muistattehan, että Futonnetti tarjoaa kaikista normaalihintaisista Ekomat-futonpatjoista teille lukijoilleni -20 % alennuksen 13.10. asti koodilla FUT1HMB.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
8 years sitten

Aidosta englantilaisesta villakankaasta, josta muuten tehdään “the” loimet hevosille, valmistetaan myös koirille mantteleita. Ihastuin materiaaliin joka vuotisessa messukeskuksen Voittaja-koiranäyttelyssä käydessäni viime vuonna. W-wool on yritys tämän materiaalin takana. Heillä ei ollut valmiita tuotteita maailman pienimmän koirarodun edustajalle, mutta ajatus lähti liikkeelle heidän standiltään. HelsiTar on myös yritys joka on erikoistunut koirien käytännöllisiin vaatteisiin ja valmistaa mittojen mukaan. Aito ja puhdas villa kun ei pakkasessa sähköisty ja hengittää luonnollisesti. Mieleni takaonkalossa on ajatus tehdä villakankaasta omalle koiralleni mantteli talveksi viime vuonna tehdyn fleecemanttelin mukaan. Kaavamallia katsoin netistä, piirsin vapaalla kädellä paperille mallia ja rohkeasti leikkelin kankaasta sen mukaan palat. Ommellessa voi… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Voi kiitos tuhannesti Jenni! Kuulostaa todella hyvältä 🙂 Niin ja kiitos: mantteli tietty eikä takki, kyllä alkoi mua huvittaa kun tajusin tän 😉 Yritin kovasti miettiä mikä se koirien takin nimi on koko postauksen kirjoitusajan enkä keksinyt.

Marianne
Marianne
8 years sitten

Mun koirilla on käytössä neulotut villapaidat, netistä löytyy hyviä ohjeita (mm. Garnstudion sivuilta). Olen joskus myös ommellut eri materiaaleista mantteleita, viimeksi paksusta flanellista. Ja kuten Jenni viisaasti neuvoi, kannattaa ensin tehdä kokeilukappale! Jotkut myös kustomoivat esim. lasten vanhoista takeista koirilleen pusakoita/mantteleita, siinäkin voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.