Novexpert

Novexpert on ranskalainen, hypoallergeeninen ihonhoitosarja, joka ei sisällä lainkaan säilöntäaineita ja on 100 % tehokas. Sarjasta löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin ja kaikki sarjan tuotteet sopivat myös raskaana oleville. Innovatiivisten ja tieteellisten tuotteiden hinta-laatusuhde on hämmästyttävän loistava.  Tutustu seitsemään hoitolinjaan.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 41 results

Novexpert on syntynyt intohimosta löytää parhaimmat luonnolliset raaka-aineet ihon ikääntymistä vastaan. Tuotteissa yhdistyvät innovatiivisuus, rohkeus ja tieteellisyys, unohtamatta 100 % luonnollisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Ecocert-sertifioidun ja vegaanin sarjan juuret ovat Ranskassa, jossa sen ovat luoneet ihon ikääntymiseen erikoistuneet spesialistit. Heidän tavoitteenaan on ollut yhdistää korkeina pitoisuuksina parhaat anti-age -ainesosat, jotka iholla parantavat sekä tukevat sen omia toimintoja estäen ikääntymisen merkkejä.

Kosmeseuttinen ihonhoitosarja on hypoallergeeninen, ei sisällä lainkaan säilöntäaineita ja on 100 % tehokas.

Seitsemästä eri hoitolinjasta löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin. Linjoilla on omat pääraaka-aineensa, johon tuotteiden teho sekä vaikuttavuus perustuu.

Kaikissa Novexpertin hoitolinjoissa on ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen tarkoitettuja tarkoin suunniteltuja yhdisteitä.

  • Voimakkain anti-age-linja on pro-collagen, jossa vaikuttavien raaka-aineiden tarkoitus on stimuloida ihon omaa kollageenin tuotantoa.
  • Lähes yhtä kiinteyttävä iholle on hyaluronihappolinja, jossa keskitytään ihon voimakkaaseen kosteuttamiseen, mikä saa aikaan nostavan, juonteita häivyttävän efektin.
  • C-vitamiinilinja kirkastaa ihoa ja silottaa ihon pintaa.
  • Magnesiumlinja hellii herkkää ihoa rauhoittaen ja raviten sitä.
  • Sinkkilinja on tarkoitettu nuoremmalle rasvoittuvalle tai sekaiholle, joka kärsii epäpuhtauksista ja haluaa ennaltaehkäistä tulevia ikääntymisen merkkejä.
  • Omega-linjan tarkoitus on ravita ihoa kattavasti omega-rasvahapoilla ja poistaa näin kuivuutta sekä vähentää juonteita.
  • Anti-age -vaikutteinen polyfenolit-linja on täsmäapu pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ehkäisemiseen sekä samean ihon kirkastamiseen.

Novexpertillä on myös BB-voiteet, jotka hoitavat ihoa pitkin päivää sekä tehostavat ihon melaniinin tuotantoa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.