Luonnonkosmetiikka

Luonnon kauneimmat tuoksut ihollasi

15.12.2021, Jolie

Upea, Ranskassa vuonna 2014 perustettu tuoksusarja Aimée de Mars on saapunut Jolieen!

Luonto on täynnä hienostuneita ja energisoivia tuoksuja. Aimée de Mars -sarjan taianomaiset tuoksut koostuvat kukka-, puu- ja mahlauutteiden hurmaavista yhdistelmistä, luomuvehnästä peräisin olevasta alkoholista ja Saint Genulphe -lähteen vedestä.

Jokaisessa Aimée de Mars -tuoksussa on eteeristen öljyjen sydän, joka tekee tuoksuista hienostuneen tehokkaita ja pitkäkestoisia.

Vuonna 2014 perustetun Aimée de Mars -sarjan parfyymit valmistetaan Ranskassa, pakkausta myöten. Kaikki Aimée de Mars -tuoksut ovat vegaanisia, ja 95–100 % luonnollisia.

Aimée de Marsin tarina on muisto lapsuuden kesistä

Aimée de Mars on syntynyt suloisesta tarinasta isoäidin ja lapsenlapsen välillä. Perustaja Valérie Demarsin kutsumus hajuvesiin syntyi 12-vuotiaana isoäiti Aiméen ruusupuutarhassa. Rakastava isoäiti opetti lapsenlapselleen luonnon ainutlaatuisuudesta.

Kun Valérie sittemmin perusti tuoksusarjan, hän halusi osoittaa kunnioitusta rakkaalle isoäidilleen, ja nimesi sarjan tämän mukaan. Niin syntyivät Aimée de Marsin hajuvedet, jotka juhlistavat yhteyttä rakkaimpien välillä.

“Olen iloinen voidessani luoda hajuvesiä ihmisille, jotka rakastavat rakkautta ja luontoa. Toivon, että tuoksu on sopusoinnussa olemuksesi kanssa, paljastaa sinulle lisää minuudestasi ja saa ilosi loistamaan kirkkaasti.”

Aimée de Marsin päämääränä on palata juurille, ja tarjota luonnonhajuvesiä, joiden tuotanto on läpinäkyvää ja puhdasta. Aimée de Marsin hajuvedet ovat hieno sekoitus luonnollisia raaka-aineita ja maailmankuulua ranskalaista hajuvesiosaamista.

Luonnollisten tuoksujen salaisuus

Tuoksut ovat perinteisesti yksi osa kauneudenhoitoa, ehkä jopa salaisuus viettelykseen. Ei ole mitään intiimimpää kuin hajuvesi paljaalla iholla. Mutta voivatko hajuvedet olla myös hyvinvoinnin lähde?

Aimée de Mars uskoo, että juuri näin on. Sarja on erikoistunut luonnollisiin tuoksuihin, jotka hellivät kehoa ja mieltä. Tuoksut ovat inspiroituneet aromaterapiasta ja olfaktoterapiasta eli eteeristen tuoksujen hyödyntämisestä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Aimée de Marsin tuoksujen salaisuus on korkealaatuiset, luonnolliset ja arvokkaat ainesosat, joiden herkkyys ja raikkaus on ilo keholle ja mielelle. Tuoksut sisältävät upeita ainesosia, kuten bulgarialaista ruusua, luomuylang-ylangia tai luomulaventelia.

Valikoimasta löytyy 17 tuoksua, joista yhdeksällä on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti.

Sarja koostuu kahdesta linjasta: Aimée de Mars ja Eau de Mars. Eau de Mars -linjan jokaisella tuoksulla on oma persoonallisuutensa. Ne koostuvat ainutlaatuisesta tuoksusta sekä sitä symboloivista jalokivistä, eläimistä ja luonnollisista elementeistä, joista voi löytää itseään puhuttelevia osasia.

Aimée de Mars -tuoksulinjat.

Luonto vasten ihoa

Luonnollinen hajuvesi on täynnä vertaansa vailla olevaa luonnollista rikkautta, minkä ansiosta sen tuoksu on runsas ja eloisa. Luonnonhajuvesien tuoksut ammennetaan kukista ja kasveista, jotka syntyvät ja kasvavat auringon valossa. Niiden ainutlaatuinen energia välittyy Aimée de Marsin tuoksuissa eteeristen öljyjen kautta.

Luonnolliset ainesosat luovat ainutlaatuisen tuoksupolun yhdistäen tuoksut persoonallisuutesi kanssa. Tuoksun ja ihmisen välille syntyy harmonia, kuin iho vasten ihoa. Luonnollinen hajuvesi hyväilee ihoasi ja ylentää mieltäsi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se saa tuntemaan itsensä kauniiksi ja säteileväksi.

Luonnonkosmetiikan tuoksut ovat hellävaraisia iholle ja luonnolle

Luonnolliset ja vegaaniset hajuvedet ovat vaihtoehto synteettisesti valmistetuille hajuvesille. Luonnollisia hajuvesiä on verrattain vähän, sillä niiden valmistaminen on jalo taito.

Luonto pursuaa aarteita, mutta luonnollisia ainesosia on vain joitakin satoja, kun synteettisiä, perinteisissä hajuvesissä käytettäviä ainesosia on moninkertaisesti. Tämän vuoksi kaikkia synteettisissä hajuvesissä esiintyviä tuoksuja ei ole mahdollista jäljitellä luonnonkosmetiikan hajuvesissä. Synteettisten ainesosien välttelyn ansiosta luonnonkosmetiikan hajuvesissä ei ole kuitenkaan tiettyjä iholle ja luonnolle haitallisia ainesosia.

Aimée de Mars haluaa haastaa nämä rajoitteet ja osoittaa, että on mahdollista luoda upeita, hienovaraisia tuoksuja, jotka ovat luonnollisia ja vegaanisia.

Tuoksut eivät ole valosensitiivisiä, eli niitä voi käyttää myös aurinkoisella ilmalla. Ne sopivat myös raskaana oleville.

Tuoksuissa ei käytetä keinotekoisia väriaineita, kemiallisia suodattimia, ftalaatteja, polysyklistä myskiä tai muita synteettisiä ainesosia.

Aimée de Mars -tuoksuja.

Suosikkituoksut imartelevat kantajansa persoonaa

Esittelemme nyt kaksi ehdottomasti kokeilemisen arvoista, maailmalla Aimée de Marsin kestosuosikeiksi noussutta tuoksua.

Sitruksinen Pétillante Aurore sopii iloa sädehtivälle naiselle

Eteerisiä öljyjä ja Saint Genulphen harmonisoivaa lähdevettä sisältävä raikas tuoksu, jonka pirskahtelevassa alkutuoksussa on sitruunaa, bergamottia ja appelsiininkukkaa. Sydämessä tuoksua korostavat minttu, jasmiini ja ruusu. Kontrastia tuoksulle antavat pohjatuoksun vetiver, seetri ja neilikka.

Pétillante Aurore Eau de Parfum -tuoksu on kehitetty iloiselle ja sädehtivälle naiselle, joka valaisee ympärillään olevat positiivisuudellaan. Se sopii sydämelliselle naiselle, jonka lähellä on helppo olla.

Eau de Mars -linjan jokaisella tuoksulla on oma persoonallisuutensa, joka koostuu ainutlaatuisesta tuoksusta ja symbolisista elementeistä.

Sisältää 98 % luonnollisia ainesosia.

Belle Rose on kukkaistuoksu luovalle ja herkälle naiselle

Belle Rose avautuu raikkaalla bergamotilla, jota seuraa pehmeän kukkainen kimppu Bulgarian ruusua ja orvokkia. Tuoksun pohjalla valkoinen santelipuu, heliotrooppi ja vanilja yhdistyvät luoden puuterisen, sensuellin harmonian.

Belle Rose Eau de Parfum on romanttinen kukkaistuoksu luovalle, herkälle ja naiselliselle naiselle. Se sopii haaveilevalle ja taiteelliselle mielelle, joka ympäröi itsensä kauniilla asioilla.

Sisältää 96 % luonnollisia ainesosia.

Aimée de Mars -suosikkituoksu: Belle Rose.

Aimée de Marsilta löydät myös unisex-tuoksuja, kuten raikkaan Acqua Di Ortan tai maanläheisen Terra 21:n.

Löydä tuoksu joka saa kantajansa hehkumaan

Hajuvesi on ajaton ja klassinen lahja ystävälle, puolisolle, äidille tai itsellesi. Sarjan kaikista tuoksuista on saatavilla näytekoot, jotka helpottavat tuoksuihin tutustumista ja sopivan tuoksun löytämistä. Kokeile nyt ja ihastu! Kätevän minikoon hinta on vain 4 €.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.