Meikit

Palkittu uutuus, joka ei jätä kylmäksi – tuleeko tässä uusi luottotuotteesi?

01.10.2021, Jolie

Aika tuoda kulmat keskiöön! Kjaer Weis Brow Gel -kulmageelillä voit muotoilla ja sävyttää kulmasi juuri haluamallasi tavalla. Geelin koostumus on pehmeä, joustava ja pitkäkestoinen. Se tuntuu kulmissa kevyeltä ja mukavalta koko päivän.

Palkittu uutuus

Kulmageeli on jo nyt saanut ylistävää palautetta käyttäjiltään ja se on myös huomioitu kauneusalan ammattilaisten keskuudessa. Tuote on nimittäin voittanut Glamour Beauty Award, Best Brow Product 2021 -parhaan kulmatuotteet palkinnon.

Tehokkaat ja hellivät raaka-aineet

Kulmageeli sisältää sertifioituja luomuraaka-aineita, jotka hoitavat ja hellivät kulmakarvojasi. Koostumus sisältää muun muassa kosteuttavaa riisijauhoa, rauhoittavaa laventelivettä sekä luomulaatuista kookosöljyä ja kastanjauutetta, joiden tiedetään edistävän karvojen kasvua. Kookosöljy sisältää myös E-vitamiinia ja elvyttäviä rasvahappoja. Lisäksi sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Huolellisesti valikoidut luomuraaka-aineet tekevät Kjaer Weisin tuotteista sekä tehokkaita, että iholle hyvää tekeviä.

Täydellinen lopputulos – tyylikkäästi

Tuuheat ja höyhenenkevyet kulmat, kyllä kiitos! Kulmageelin erikoismuotoiltu harja peittää ja muotoilee tasaisesti jokaisen karvan. Tuote on puettu tyylikkääseen mustaan pakkaukseen ja kuten muutkin Kjaer Weisin tuotteet, myös tästä kulmageelistä on saatavilla täyttöpakkaus. Saamme täyttöpakkauksen valikoimiimme hieman myöhemmin.

Kjaer Weis Brow Gel sävyssä Medium Brown.

Jolien testaajien kokemukset

Testiryhmämme oli erittäin vakuuttunut tästä palkitusta uutuudesta:

Se on äärimmäisen pitävä (miten sen sanoisi, siis se oikeesti liimaa ne [kulmat] paikalleen). Hyvät värit ja siis minusta se on noissa tärkeintä, et karvat pysyy ojossa joka menossa, niin tolla pysyy. Riittoisa.

Sävy Blonde tuo vaaleille kulmille sopivasti väriä siten, että yleisilme pysyy edelleen luonnollisena. Levittyy tasaisesti ja on vaivaton käyttää kiireisinäkin aamuina. Tällä ei tule bad brow day. Vinkkinä: kulmat voi “laminoida” painamalla korkin lappealla puolella kulmia värin levityksen jälkeen. Harja ei ole mitenkään iso mun mielestä, mutta muutamalla vedolla saa kulmat käytyä, pysyy hyvin koko päivän, eikä tee yhtään tahmaista fiilistä.

Muutama ennen & jälkeen -kuva

Kjaer Weis Brow Gel -kulmageeli malli Yueyaon kulmissa, sävy Deep Brown. Kuva: Kjaer Weis

Kjaer Weis Brow Gel -kulmageeli malli Lian kulmissa, sävy Medium Brown. Kuva: Kjaer Weis

Löydä oma sävysi

Valitse juuri itsellesi sopiva sävy neljästä eri sävyvaihtoehdosta:

Blonde: Hyvin vaalean blondeille tai vaaleanharmaille hiuksille.
Warm Blonde: Syvemmän sävyisille blondeille, strawberry blondeille tai punaisille hiuksille.
Medium Brown: Lämpimille, pehmeän ja vaaleanruskeille tai tummanharmaille hiuksille.
Deep Brown: Tummanruskeille ja mustille hiuksille.

Löydät helpoimmin oikean sävyn katsomalla omien hiustesi ja kulmakarvojesi väriä. Ovatko hiuksesi enemmän lämpimän vai kylmän sävyiset? Joskus hiukset voivat olla myös neutraalit, eli ne eivät ole selkeästi lämpimät eivätkä kylmät. Jos hiustesi sävy on lämpöinen tai näet siellä jopa punaisia vivahteita, valitse lämpimän sävyinen kulmageeli. Sävyt Warm Blonde ja Medium Brown sopivat erityisesti lämpimän sävyisille hiuksille. Valitse vaaleampi sävy, jos hiuksesi ovat enemmän blondit ja ruskea, jos hiuksesi taittavat enemmän ruskeaan. Samalla tavalla valitaan kulmatuote myös silloin, jos hiustesi sävy on viileä. Kulmageeleistä suosittelemme tällöin Blonde-sävyä vaaleaveriköille ja Deep Brown -sävyä tummanruskeille ja mustille kutreille.

On tärkeää, että tarkastelet myös kulmakarvojesi omaa sävyä. Valitse sellainen tuote, joka vastaa parhaiten kulmakarvojesi tämänhetkistä väriä. Luonnostaan vaaleammille kulmille valitaan vaalea sävy ja tummemmille kulmille taas tumma. Tämä kannattaa ottaa huomioon erityisesti silloin, jos hiuksesi ovat vaaleat. Kulmakarvasi voivat olla niihin verrattuna luonnostaan hieman tummemmat, ja silloin voi olla parempi valita geelimäinen tuote juuri kulmien mukaan, jotta tulos näyttäisi luonnolliselta.

Näin levität kulmageeliä

Levitä tuotetta kulmakarvoihin lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin. Harjaa geeliä kulmiin karvojen kasvusuunnan mukaisesti.

Kjaer Weis Brow Gel -kulmageeli ja saat huolitellut, siistin näköiset kulmat – luonnollisesti!

Kokeile kulmaväriä sekä toista Kjaer Weisin huippu-uutuutta!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.