Lifestyle

Näytetään rajaton tukemme – Mádara on mukana tämän vuoden Roosa nauha -keräyksessä

29.09.2021, Jolie

Mádara osallistuu Suomessa syksyn 2021 Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen sekä sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaan neuvontapalveluun.

Roosa nauha -keräys on viime vuodesta lähtien kerännyt varoja kaikkien syöpien tutkimusta varten, koska syöpä ei tunne rajoja, ja se voi koskettaa ketä tahansa. Tänä vuonna keräyksen teemana ovat suoliston syövät, ja niiden varhaisen diagnosoimisen kannalta tärkeät seulonnat.

Mádaran mukaantulo Roosa nauha -keräykseen sai alkunsa suurelta osin henkilökohtaisesta tarinasta – vuoden 2020 alussa Paula Tisenkopfalla, yhdellä Mádaran perustajista, diagnosoitiin rintasyöpä ja hän aloitti hoidot.

Mádaran Roosa nauha -tuotteet

23.9-31.10 aikana 10 % Roosa nauha -erikoispakkauksiin pakattujen Mádara SOS Hydration -tuotteiden myynnistä lahjoitetaan Syöpäsäätiön tärkeään työhön suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi.

Mádara SOS Hydra Intense Rose Jelly -Tehokosteuttava Geeli

Syväkosteuttava, öljytön ja ruusuinen kosteusgeeli on koostumukseltaan hyytelömäinen ja tuntuu miellyttävältä iholla. Se on ihanteellinen kosteutta janoavalle ja stressaantuneelle iholle. Geeli sisältää ihon luontaisia kosteustekijöitä imitoivia ainesosia, kuten runsaan määrän hyaluronihappoa. Tuotteella on lisäksi mikrobiomia tasapainottavia ominaisuuksia sisältämiensä probioottisten laktobasilli-lysaattien ansiosta. Tasapainoinen ihon mikrobiomi vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, joka on terveen ja kauniin ihon perusta. Ruusun ja Cican eli Rohtosammakonputken rauhoittavat uutteet toimivat ihoärsytyksiä hillitsevästi.

Mádara SOS Hydra Cream -Tehokosteusvoide

SOS -linjan kosteusvoide soveltuu päivittäiseen käyttöön aamuin ja illoin, kun iho tuntuu janoiselta, kuivalta tai stressaantuneelta. Kosteuden lukitseva koostumus on täynnä antioksidantteja. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta, ja pellavansiemenuute suojaa kosteuden ennenaikaista haihtumista iholta. Pioni rauhoittaa, uudistaa ja suojelee rasittunutta ihoa. Voiteen koostumus on kevyehkö ja nopeasti imeytyvä.

Mádara SOS Lip Hydra Rescue Balm -Huulivoide

Vuodenaikojen vaihtelusta johtuen huulten ohut iho on usein koetuksella, ja kaipaa erityistä suojaa ja hoivaa. Mádaran SOS Hydra Rescue –huulivoide on täynnä omega-rasvahappoja sisältävää tyrniöljyä sekä antioksidanttirikasta mustikansiemenöljyä, jotka auttavat uudistamaan ja korjaamaan kuivia ja rohtuneita huulia. Ärtyneet huulet saavat lisäksi rauhoitusta bisabololista, jonka seurauksena epämukava tunne väistyy. Huulivoide on ihanteellinen kausivaihtelun aiheuttamasta kuivuudesta kärsiville huulille, sekä päivittäiseen huultenhoitoon.

Pidetään huolta toisistamme: tule jolielaisten mukaan tukemaan tärkeää Roosa nauha -kampanjaa ja valitse ostoksesi Roosa nauha -tuotteiden joukosta!

Näytä tukesi Mádaran Rooosa nauha -tuotteilla

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.