Ihonhoito

Whamisa Fresh -tuotelinja laajenee kahdella herkullisella uutuudella

28.09.2021, Jolie

Whamisa Fresh -tuotelinja laajene, kun asiakkaamme ja monet muutkin luonnonkosmetiikan käyttäjät hurmannut superkosteuttava Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum saa rinnalleen kaksi uutta tuotetta: Cactus AKA Skin Exfoliating Purifying Toner -hoitonesteen sekä Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Mask -naamion.

Mikä on Whamisa?

Whamisa on luonnollinen k-beauty, eli korealaisen kosmetiikan, brändi, jonka tuotteiden salaisuus piilee patentoidussa fermentointimenetelmässä. Whamisan tuotteet ovat vedettömiä, mikä takaa rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet sekä riittoisat, kosteuttavat koostumukset. Huippulaadun takana on yli 10 vuoden tutkimus- ja kehitystyö.

Whamisa Fresh – vähemmän on enemmän

Whamisa Fresh on uusi clean beauty -tuotelinja kestävän kauneudenhoidon edistämiseksi. Tuotelinjan koostumukset ovat yksinkertaistettuja hyödyntäen ihonhoidollisesti tehokkaita ja ekologisesti kestäviä ainesosia. Whamisa Fresh on vegaaninen, luonnollinen ja intuitiivinen ihonhoitosarja, joka valjastaa puhtaiden, aktiivivaikutteisten kasviraaka-aineiden tehon. Vähemmän on enemmän, jonka vuoksi tuotteiden koostumuksissa vältetään tarpeettomia täyteaineita.

Aktiiviainesosana Opuntia Ficus Indica eli viikunakaktuksen uute

Linjan avainainesosana toimii tehovaikutteinen viikunakaktuksen uute. Se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ainutlaatuisia ihoa hoitavia vaikutuksia. Koostumukseltaan täyteläinen kaktuksen nektari sisältää myös runsaasti pektiiniä ja kuituja, joilla on vastaavanlaisia kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia kuin kauneudenhoidossa kulttimaineen saavuttaneella etanamutsiinilla eli etanan limalla.

Vihreän venyvä kaktusseerumi

Maaliskuussa 2021 lanseerattu menestyksekäs uutuus on valloittanut monien luonnonkosmetiikkaa käyttävien sydämet. Tätä seerumia voidaan kutsua vegaaniseksi versioksi kulttimaineeseen nousseesta etanaseerumista. Täyteläinen kaktusseerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48 tunnin ajan. Seerumi lisää ihon elastisuutta ja heleyttä sekä parantaa sen kosteustasapainoa ja suojaa merkittävästi viikunakaktuksen uutteen avulla, jota seerumissa on jopa 99,47 %. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle iholle. Sen koostumus on mielenkiintoisen venyvä, hiukan hyytelömäinen.

Cactus AKA Skin-Exfoliating Purifying Toner – uutuushoitoneste

Hoitovesi, joka on kuin jokapäiväinen “viherjuoma” samealle, väsyneelle ja herkälle iholle. Kevyesti ihoa kuoriva hoitovesi sisältää viikunakaktuksen varsi- ja hedelmäuutteiden lisäksi kukkaispohjaista AKA-happoa, joka kirkastaa ihon pinnan rakennetta ja tasapainottaa talintuotantoa. Ferulahappo vahvistaa kaktusviikunan antioksidanttisia vaikutuksia ja yhdessä alfabisabololin ja adenosiinin kanssa ehkäisee juonteita, pigmenttimuutoksia sekä ihon rakenteen epätasaisuuksia.

Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Pack – uutuusnaamio

Tuoreesta kaktusviikunasta ja kaktusviikunan hedelmistä valmistettu antioksidanttinen kasvonaamio ravitsee herkkää, sameaa ja väsynyttä ihoa tehden siitä heleän ja täyteläisen. Se pehmentää, rauhoittaa ja napakoittaa ihoa. Ferulahappo vahvistaa kaktusviikunan antioksidanttisia vaikutuksia ja yhdessä alfabisabololin ja adenosiinin kanssa ehkäisee juonteita, pigmenttimuutoksia sekä ihon rakenteen epätasaisuuksia.

Pakkaa ihosi syyskaudella täyteen kosteutusta ja elinvoimaa ylläpitäviä laadukkaita ainesosia. Tutustu Whamisan uutuuksiin nyt!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.