Meikit

Luonnollinen kesämeikki à la Jolie

11.06.2021, Jolie

Ihoa hivelevä ja hiuksia hulmutteleva kevyt tuulenvire. Kylmä ja raikas virvoitusjuoma, jossa kelluvat jääpalat kilisevät huurteisen lasin reunoja vasten. Iloinen puheensorina ja hymyilevät vastaantulijat kaupungilla. Aurinkovoiteen tuoksu iholla. Rantahiekkaan upotetut varpaat ja laineiden liplatus. Kuulostaa kesäpäivältä parhaimmillaan, eikö?

Loimme ikimuistoisia ja ihania kesäpäiviä varten luonnollisen meikin, joka on helppo toteuttaa luonnonkosmetiikan tuotteilla. Mallinamme toimi ihana Mimi Jolielta. Hänen säteilevä hymynsä ja iloisuutensa häikäisi Helsingin aurinkoiset kadut, kun etsimme kuvauksia varten kaunista viherkeidasta Mannerheimintien ympäriltä.
Meikkilook

Kuulas meikkivoide tasoittaa ihon sävyä luonnollisesti

Kjaer Weisin Invisible Touch Liquid Foundation -meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Tämä kuulas meikkivoide jää iholle kauniin kevyeksi. Se levittyy kasvoille ohuesti siveltimen avulla. Meikkivoiteen kanssa vähemmän on aina enemmän, eli tuotetta kannattaa levittää vain sen verran, kuin tarvitsee. Mimin kasvoilla on sävy M220 Just Sheer, joka on väriltään keskivaalea ja lämmin.

Peitevoiteella värierot piiloon

Absolutionin Le Multi Correcteur on useiden luonnonkosmetiikan ystävien mielestä paras peitevoide! Peitevoiteen sävy 02 häivyttää Mimiltä tummuutta silmien alta, sekä yksittäisiä, pieniä punertavia alueita kasvoilta. Sen voi levittää sormella ohuelti vain niihin kohtiin, joiden värieroa halutaan tasoittaa. Peitevoide toimii kasvoilla yksinäänkin, eli meikkivoiteen voi jättää poiskin ja sipaista peitevoidetta aavistuksen kasvoille tasoitusta kaipaaviin kohtiin.

Väritön puuteri kiinnittää meikin

Kjaer Weisin Translucent -puuteri kiinnitää nestemäisen meikkivoiteen ja vie ylimääräisen kiillon mennessää. Kevyt puuterointi auttaa meikkipohjaa kestämään auringon lämmittämällä iholla iltaan asti. T-alue (otsa, nenä, leuka) rasvoittuu useimmilla luonnostaan päivän mittaan, eli puuteria on hyvä sipaista kevyesti varsinkin kasvojen keskialueelle.

Meikkilook

Kulmakarvat saavat olla luonnolliset

Kulmakarvat saavat näyttää hyvin luonnollisilta. Mimin kulmia korostaa Mádaran Brow Pomade -kulmavaha. Sävy Smoky Blonde 10 tuo kauniisti esille vaaleita kulmia viileän ruskealla värillä. Se sopii myös tummemmille kulmakarvoille, jos kaipaa vain hiukan korostusta.

Kulmien laminointi on ollut jo pidemmän aikaa trendi. Kauneushoitolassa tehty käsittely saa kulmakarvat ikäänkuin asettumaan ylöspäin, jolloin ne näyttävät tuuheammilta. Samaan tyyliin voidaan pyrkiä Laveran kulmakarvageelin avulla. Kun kulmia harjataan ruskean sävyllä ylöspäin suuntautuvin liikkein, niistä tulee ilmavan ja tuuhean näköiset. Laveran kulmakarvageeli on yksi valikoimamme suosituimmista meikkituotteista. Rusken sävyinen geeli tuo hiukan lisää väriä kulmakarvoihin, kun taas kirkas pitää kulmakarvat vain visusti paikoillaan.

Tuiketta tähtisilmiin

Mádaran uusilla Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow -meikeillä voi luoda hehkua ja korostusta sekä luomille, että poskipäille. Upeat sävyt ovat helppokäyttöisiä ja näppäriä. Pigmenttiä on juuri sopivasti niin, että meikin levittäminen on helppoa sormenpäillä. Mimillä liikkuvia luomia, sekä poskipäitä korostaa persikkainen sävy Heat. Lizard tuo syvyyttä katseeseen luomivaosta ylöspäin häivytettynä.

Korostusta katseeseen tuo Und Gretelin Holt Eye Liner. Silmänrajaukset saavat olla pehmeät ja utuiset. Jos luomet ovat ominaisuuksiltaan rasvoittuvat, tulee silmämeikistä kestävämpi, kun rajauksen tekee vain sisäluomille. Mimin ruskeita silmiä korostaa sävy Mocha, joka on lämmin ruskea.

Silmämeikin viimeistelee Und Gretelin Wint Mascara. Musta ripsiväri on klassikko ja Mimin ripsiä koristaakin sävy 2 Darkest Black. Ripsivärin harjasosa on erityisen näppärä, kun ripsiin toivotaan mahdollisimman paljon tuuheutta. Pigmenttirikas koostumus tuo myös pituutta erotellen ripset kauniisti. Se ei varise päivän kuluessa, vaan pysyy hyvin iltaan asti.

Meikkilook

Huulikiilto sädehtii hymyhuulilla

Kesän trendikkäimmät huulet kuultavat luonnollisen huulikiillon alta. Unohda terävät rajaukset ja voimakkaan väriset huulet, sillä pehmeys huulimeikissä vie voiton tänä kesänä. Mádaran Glossy Venom Hydrating Lip Gloss kosteuttaa huulten ihoa raikkailla sävyillä. Nude Coral on hyvin luonnollinen, hieman persikkaiselta vivahtava luottokiilto aurinkoiseen ajanjaksoon. Sen voi sipaista kesäriennoissa helposti huulille ilman peilin apua.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.