Meikit

Festivaali-inspiraatio x 3

04.07.2017, Jolie

Kesä ja festarit! Festivaaliasuja ja -lookeja aletaan miettiä hyvissä ajoin etukäteen, mutta upea ja harkittu meikki viimeistelee festarilookisi. Jolien kauneusmeedio ennustaa tämän kesän festareiden upeimmat meikkilookit. Poimi vinkit kuulaaseen, päät kääntävään ja hehkuvaan festivaalimeikkiin alta!

Kuulas kesäneito

Kuluvan vuoden suuri kauneustrendi on ollut luonnollinen ja kuulas ”no make up” -meikki, jonka ennustamme näkyvän myös tulevilla festareilla. Meikki on yksinkertaisuudessaan niin kevyt ja huoleton, ettei festarikävijän tarvitse huolehtia valuvasta silmämeikistä, jos päätyykin hyppimään tasajalkaa ihmismassan keskellä auringon paahtaessa täysillä. Auringonsäteitä heijastavat poskipäät ja terve glow on tämän meikin avaintekijät. Kukkaseppele viimeistelee huolettoman kesäneito -lookin!

Tähtibrändimme Kjaer Weis tarjoaa helpoimmat täsmätuotteet hehkuvan ja raikkaan kauniin kesämeikin tekemiseen. Meikin alle kannattaa levittää valoöljyksi kutsuttu The Beautiful Oil, joka jo yksinään riittää kauniin hehkun luomiseen. Hillittyä kultaista kuultoa poskipäille, kulmaluulle ja nenänvarteen pystyy sipaisemaan helposti Kjaer Weisin shampanjanhohtoisella Highlighterilla Ravishing tai Alima Puren viimeistelypuuterilla Olympia. Kevyttä pronssista hohtoa saa helposti Kjaer Weisin bronzerilla Lustrous tai Alima Puren viimeistelypuuterilla Augusta. Kalpeimmat Suomi-neidot saavat iholle ruskettunutta hehkua tarvittaessa etukäteen Eco by Sonyan itseruskettavalla kasvovedellä.

Kuvat: Kjaer Weis

Päät kääntävä kesäneito

Festarit on hyvä tilaisuus kokeilla normaalia rohkeampaa silmämeikkiä. Tänä kesänä kirkkaat yksiväriset silmämeikit takaavat näyttävän, erilaisen ja freesin lookin, joka varmasti huomataan. Kesän voimaväri on ehdottomasti sininen! Rohkein laittaa kirkkaan sinistä luomiväriä, kuten Kjaer Weisin Blue Wonderia, koko luomelle, alaluomia myöten. Sininen sävy sopii monelle.

Jos arastelet koko luomen värittämistä siniseksi, niin kokeile silmien rajausta. Couleur Caramelin uusin eyeliner on kirkkaan turkoosi ja yksi pysyvimpiä eyelinereita, joihin tiimimme on törmännyt! Siis täydellinen tuote festareille. Voit laittaa kapean rajauksen mustaa eyelineria turkoosin alapuolelle, jotta katseesta tulee syvempi. Pilkahdus raikasta turkoosia ripsien välistä tekee ihmeitä ilmeelle!

Jos nestemäinen eyeliner aiheuttaa käsiesi vapinaa, kokeile sen sijaan tehdä runsaat smokey eye -tyyppiset rajaukset sinisellä Alima Puren silmänrajauskynällä Indigo. Kynällä saat helposti tehtyä runsaat ja pehmeät rajaukset ylä- ja alaluomelle.

Päät kääntävä kesäneito Kuvat: vasemmalla ylhäällä Alima Pure, oikealla ylhäällä Kjaer Weis ja oikealla alhaalla Zuii Organic Nordic

 

Hehkuva kesäneito

Kolmas festarilookimme on täynnä kimallusta ja glitteriä. Jos kuulaan kesäneidon meikki jää mielestäsi liian vaisuksi, niin seuraavilla ohjeilla hehkut kilpaa jatkobileiden discopallon kanssa. Tässä lookissa kultaa ja glitteriä nähdään luomilla, poskilla ja/tai huulilla.

Alima Puren valikoimasta löydät runsaspigmenttisiä jauhemaisia luomivärejä kullan ja pronssin sävyissä, kuten Camel, Brown Sugar, Topaz ja Chai. Kokeile levittää luomivärejä kostealla siveltimellä, jolloin lopputuloksesta tulee metallinhohtoinen. Festaritilanteessa ei haittaa vaikka kimallus jatkuisi reilusti ohimoille ja poskipäille asti. Levitä alle esimerkiksi Pain Buriti Balmia, jotta kimaltavat tuotteet pysyvät paremmin iholla. Alima Puren luomiväreistä kimaltavimman efektin saa luomivärillä Venus, jota haastamme levittämään myös poskipäille!

Poskipäille hohdetta saa aikaiseksi myös luonnonkosmetiikan kuultotuotteilla. Valikoimastamme Kjaer Weisin Radiance tai Alima Puren Lumina takaavat näyttävimmän hohdon. Kokeile taputella kullanhohtoa myös huulirasvan, -kiillon tai -punan päälle saadaksesi kimaltavat pusuhuulet.

Kuvat: Alima Pure

Aurinkoista, hehkuvaa ja iloista festarikesää!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.