Yleinen

Alima Pure – Gold Rush

08.06.2016, Jolie

Yhdysvalloista viime viikolla Jolie shopiin ja webshopiin saapunut Alima Pure on upeissa väreissään ja sävyissään inspiroinut meitä meikkileikkiin. Saadessamme malliksemme menneiden vuosikymmenten huippumallipotentiaalia tihkuvan Lauran, kultakuumetta oli mahdotonta väistää. Vaikka helle otti ja teki perinteiset eli katosi johonkin Pariisin alapuolelle, se palaa vielä takuuvarmasti. Kuumat päivät ja lempeät yöt tekevät tuloaan, ja kaikki on tälle kesälle vasta aivan alussa.

_DSC5607

Niin meidän omaksi kuin Jolien asiakkaiden iloksi suunnittelemamme Alima Puren meikkilook –sarja alkaa Lauralle toteutetulla Gold Rushilla, joka on samalla kesän ehdoton trendimeikki. Gold Rush on kevyt ja luonnollinen, kuten kaikki Alima Puren lookit, mutta samalla vangitseva ja hehkuva. Kesäyössä kimaltelee, tiedättehän?

Lämpimät sävyt ovat usein lempeitä iholle. Siksi niitä voidaan suositella niin iholle kuin hiuksille silloin, jos iho on syystä tai toisesta väsynyt tai väritön. Myös ikääntyvä iho saattaa hyötyä raikkaista, mutta silti lämpimistä sävyistä, lämmöllä voi taikoa eloisuutta olemukseen ja ilmeeseen.

Gold Rush on todellinen kesämeikki. Kasvot ovat kauttaaltaan auringon hehkuiset. Luomilla on metallista kultaa ja pronssia, ja huulilla kokonaisuutta raikastaa kevyt heleä pinkki. Gold Rush sopii hyvin kaikille, se on täydellinen trendilook mihin tahansa kesän rientoihin fiineistä juhlista festaritelttoihin. Jos haluat oppia tekemään sen Jolien meikkaajan avustuksella, varaa henkilökohtainen meikkiopastusaikasi Jolie shopista p. 040-562 4843. Opastuksessa sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Opastus on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90€ arvosta, eli saat palvelun hinnan ostohyvityksenä.

Meikkilookin toteutus Alima Puren meikeillä ja siveltimillä:

Koko liikkuvalle luomelle levitettiin luomiväri Brown Sugar kostealla luomivärisiveltimellä (allover shadow brush). Näin saatiin luomiväristä esiin metallinen hehku ja luomivärin sävy tuli vahvempana esiin. Luomiväri nostettiin reippaasti luomivaon yli kohti kulmakarvaa. Sisänurkissa on sävy Breathless, jota käytettiin lisäksi apuna häivytyksiin kulmaluulla. Silmät rajattiin jo nyt Jolien myyntisuosikiksi nousseella kynällä Patina, rajausta on alapuolella myös ulkokulmissa. Alapuolelle vietiin koko matkalle ripsirajaan sävy Brown Sugar countour shadow brushin avulla, jolloin väri levittyy melko laajalle alueelle kerralla. Luomivärisävyllä Flashback tummennettiin sekä yläluomen ulkokulmia (mini blendin brush / contour shadow brush) ja alapuolen ulkoreunoja aivan ripsirajassa käyttäen pientä ultra-fine liner brushia. Sisäluomet rajattiin mustalla kynällä Ink, tämä tuo katseeseen lisää intensiivisyyttä. Ripsissä on musta mascara.

 

Brown-Sugar-Luminous-Shimmer-Eyeshadow-Swatch-Alima-Pure Ink-Natural-Defintion-Eye-Pencil-Swatch2-Alima-Pure Black-Natural-Definition-Mascara-Swatch-Alima-Pure Flashback-Luminous-Shimmer-Eyeshadow-Swatch-Alima-Pure

 

Lauran kulmakarvat ovat luonnostaan todella punertavat ja sopivin sävy löytyikin mattaisesta aurinkopuuterista, jonka lämpöinen sävy sulautuu kauniisti Lauran kulmiin. Sävynä kulmissa on Mauna Loa ja siveltimenä precision angle brush.

Meikkipohjana on sävy Satin Matte Foundation Warm 3, joka levitettiin kevyesti käyttäen apuna foundation brushia. Peittävämpään lopputulokseen suosittelemme flat top brushia. Peiteaineena on Linen, jota levitettiin lähinnä silmien alle concealer brushin avulla. Koko kasvoille levitettiin auringon lämpöä ja hehkua tuomaan Radiant Finising Powder sävyssä Augusta. Siveltimenä oli soft focus brush, jolla saa tarvittaessa aikaiseksi kevyttä jälkeä. Ohimoille ja poskille levitettiin lisäksi samaa puuteria tummemmassa sävyssä, Sedona. Poskilla on upeaa rubiinin punaista poskipunaa Garnet (blush brush). Highlighterina lämmin Dolce, jonka voi levittää esim. concealer brushilla pienelle alueelle tai soft focus brushilla laajemmalti.

 

Linen-Concealer-Swatch Olympia-Radiant-Finishing-Powder-Swatch-Alima-Pure Mauna-Loa-Bronzer-Swatch Garnet-Luminous-Shimmer-Blush-Swatch-Alima-Pure

 

Huulilla lookin raikastava ja lopullisesti sytyttävä Kjaer Weisin huulisävyte huumaava Rapture. Koko Alima Puren valikoiman löydät täältä.

_DSC5604

MALLI: Laura Roivainen
KUVAT: Mikko Rasila
MEIKKI JA HIUKSET: Emmi Mansikkaviita/Jolie – Alima Pure/Kjaer Weis
KUVAUSASSARI: Minttu Hahtola/Jolie
KORUT: Il Mercatino

_DSC5628
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miia
Miia
7 years sitten

Voi että miten upeita kuvia ja ihanan taitava Emmi meikkaillut <3 Ikävä teitä, M

Päivi
Päivi
7 years sitten

Upea meikki, tykkään! Ihana kuulas hehku mallin iholla.

Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Kaunis on niin malli kuin meikkikin. Kävin jo ostoksilla ostamassa muutaman Alima Puren tuotteen.

Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Miia, etkö enää ole Joliessa? En ole itsekään päässyt siellä enää niin usein käymään ja käydessäni et ole ollut myymälässä.

Heidi Broms
Heidi Broms
7 years sitten

gold rush

Mervi Ikonen
Mervi Ikonen
7 years sitten

GOLD RUSH erittäin kaunis meikki niinkuin malli!

Mervi Ikonen
Mervi Ikonen
7 years sitten

GOLD RUSH meikki erittäin kaunis niinkuin on malli myös!

Reno
Reno
7 years sitten

Miia on toki edelleen tiimissä, mutta on tällä hetkellä vapaalla. <3

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Mari! Oletko jo testaillut Aliman tuotteita? Oletko löytänyt valikoimasta omia suosikkeja?

Reno
Reno
7 years sitten

Kiitos, Päivi! <3 Aliman Radiant Finishing Powdereilla saa ihanan kuulaan, luonnollisen hehkun meikkiin kuin meikkiin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.