Yleinen

Onnea ego ja Yliopiston Apteekki

07.06.2016, Jolie

Olette ehkä jo huomanneet, että Yliopiston Apteekki –konserni on lanseerannut konseptinsa uuden osa-alueen. Uusi ego-myymälä ja verkkokauppa tarjoavat asiakkaille laajan valikoiman hyvinvointi-, kauneus- ja urheilutuotteita sekä asiantuntevaa palvelua. Verkkokauppa ego.fi ja ensimmäinen ego-myymälä kauppakeskus Jumbossa Vantaalla ovat palvelleet asiakkaita 12.5. alkaen. Myymälän ja verkkokaupan valikoimassa on yli 4000 hyvinvointi-, kauneus- ja urheilutuotetta. Suomalaiset haluavat nyt panostaa omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Uusi ego-myymälä ja verkkokauppa vastaavat tähän tarpeeseen:

”Laajennamme egon myötä Yliopiston Apteekki -konsernin tarjontaa enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suuntaan. Liiketoimintakonseptimme vahvuus on laadukkaiden tuotteiden yhdistäminen asiantuntevaan palveluun”, Yliopiston Apteekki -konsernin toimitusjohtaja Jukka Niemi sanoo.

_35A9825

”Asiakaskuntaamme kuuluvat naiset ja miehet, joille oma hyvinvointi on tärkeää. He haluavat panostaa itseensä ja hankkia tarvitsemansa tuotteet helposti asiantuntijan avulla ego-myymälästä tai -verkkokaupasta”, egon toimitusjohtaja Mirka Korhonen toteaa.
Uuden egon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa ihonhoitotuotteita, värikosmetiikkaa, vitamiineja, superfoodeja ja urheiluravinteita. Asioinnista on tehty asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

”Meitä on helppo lähestyä ja meiltä saa hyvinvoinnin asiantuntijoiden neuvoja. Autamme ja rohkaisemme asiakkaita toteuttamaan itseään ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin, kertoo egon ketjupäällikkö Nina Bäckström.

Jolie onnittelee Yliopiston Apteekkia hienosta uudistuksesta ja toivottaa egolle menestystä ja pitkää ikää! Löydätte egosta myös Jolien Pariisin helmet Patykan ja Iroisien.

Patyka palvelee egon asiakkaita luonnonkosmetiikan ainutlaatuisena luksusbrändinä. Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys.

Merellisten ja parantavien raaka-aineiden Iroisie vastaa myös perinteisiin apteekkiasiakaskunnan tarpeisiin sopien erinomaisesti herkkäihoisille tarjoten turvallisia ja hoitavia ratkaisuja haasteellisen ja reagoivan ihon ongelmiin.

Jos sinulla on laadukas myymälä tai hoitola ja olet kiinnostunut Jolien brändien (Patyka, Iroisie, Absolution, Kjaer Weis, Alima Pure, Little Butterfly London ja Warpaint) jälleenmyynnistä, ota meihin yhteyttä distribution(at)jolie.fi

Myös Pai Skincaren Suomen myynti koordinoidaan Jolie distributionin kautta.

_35A9792 _35A9571

Kuvat: ego / Yliopiston Apteekki

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.