Meikit

Tervetuloa Alima Pure – luonnonkosmetiikan parhaat mineraalimeikit

02.06.2016, Jolie

Rakkaat, ihanat asiakkaamme! Jälleen kerran meillä on erinomaisia uutisia. Löydätte Joliesta tästä päivästä eteenpäin mineraalimeikkisarjojen aatelisen Alima Puren.

Jolien olemassaolon keskeinen syy ja tavoite on lisätä laadukkaan luonnonkosmetiikan saatavuutta. Teemme päivittäin kovasti töitä sen eteen, ettei kenenkään tulevaisuudessa tarvitsisi valita mitään muuta kuin parasta kosmetiikkaa, ja nimenomaan parasta luonnonkosmetiikkaa. Nyt voimme innosta pakahtuen ja ylpeydellä tarjota Alimaa teille.

Kerromme seuraavassa mineraalimeikeistä, luonnonkosmetiikan mineraalimeikeistä ja siitä miksi olemme valinneet juuri Alima Puren mineraalimeikkisarjaksemme. Siitä ei nimittäin ole epäilystäkään.

_DSC5773

Mineraalimeikit

Luonnonmineraaleista koostuvat jauhemaiset meikit antavat kaikille ihotyypeille luonnollisen, heleän ja läpikuultavan lopputuloksen. Mineraalimeikkien INCIt ovat usein niukkoja, koostumukset ovat äärimmäisen puhtaita, luonnostaan antimikrobisia ja niiden puuterimaisuus mahdollistaa hyvin vähäiset säilöntä- ja täyteaineet. Keveydestä huolimatta niiden vahva pigmenttisyys tasoittaa ihon värin ja peittää tarvittaessa ihon haasteet tehokkaasti.

Yksi syy mineraalimeikkien suosioon on se, että ne sopivat kaikille. Kyllä, ihan jokaisen iholle. Mineraalimeikit peittävät iho-ongelmat tehokkaasti tukkimatta huokosia, ja iho saa hengittää meikkipohjan alla. Vastoin yleistä käsitystä mineraalimeikit sopivat hyvin myös kuivalle ja pintakuivalle iholle – anna vain ihollesi pari viikkoa aikaa tottua niihin ja huomaat ihosi kunnon tasapainottuvan.

Mineraalimeikit paitsi näyttävät myös tuntuvat luonnollisen kevyeltä iholla. Niiden puhtaus sopii usein herkille ihotyypeille ja erinomaisesti rasvaiselle iholle. Näin ollen mineraalimeikkipohjat sopivat myös niille, ketkä eivät pidä voiteiden tunnusta ihollaan. Niitä voivat helposti käyttää myös miehet, jotka haluavat esim. täsmäpeittoa tai tasaisuutta iholleen.

Luonnonmineraalien luonnollinen aurinkosuoja tekee mineraalimeikeistä loistavia ja supervaivattomia kesäkäyttöön. Saat niillä nopeasti kiillon piiloon ja samalla suojaat ihoasi auringolta.

Luonnonkosmetiikan mineraalimeikit

On olemassa mineraalimeikkejä ja mineraalimeikkejä. Mineraalimeikki ei ole säännelty nimike, vaan valmistajat käyttävät sitä myös tuotteista, joissa mineraalit ovat vain yksi osa niiden koostumusta. Mineraalimeikeiksi kutsutuista meikkisarjoista voi löytyä kaikkea muutakin kuin luonnollisia mineraaleja, kuten silikoneja ja mineraaliöljyjä.

Mineraalimeikit eivät siis ole automaattisesti luonnonkosmetiikkaa. Vain aidot luonnonkosmetiikan mineraalimeikit, joissa ei ole mitään ylimääräistä, takaavat ne hyödyt, joita mineraalimeikkien käyttäjät tavoittelevat. Aidot, luonnolliset mineraalimeikit antavat ihon hengittää erittäin vapaasti, hoitavat ja luovuttavat mineraaleja iholle ja sopivat kaikille ihotyypeille, myös iho-ongelmista kärsiville.

Luonnonkosmetiikan mineraalimeikit tunnistaa hyvin lyhyestä INCI-listasta. Tuotteisiin ei ole lisätty mitään ylimääräistä, minkä johdosta ne ovat puhtaita, turvallisia ja erittäin hyvin siedettyjä.

Alima Pure – luonnonkosmetiikan mineraalimeikkien aatelinen

_DSC5795

Alima Pure on amerikkalainen, maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja, jonka kantava ajatus on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa että pelkistetyissä raaka-aineluetteloissa.

Aliman tuotteet ovat todella ja pilkuntarkasti korkealaatuisia, sillä niihin käytetään vain laadukkaimpia mineraalipigmenttejä eikä niihin lisätä mitään turhaa. Tämän ansiosta Aliman meikit jättävät erittäin kevyen, silkkisen tunteen iholle, tarjoavat kestävyyttä koko päiväksi ja niiden hyvin pysyvät pigmentit ovat intensiivisiä väriloistossaan.

Aliman tuotteissa ei koskaan käytetä synteettisistä kosmetiikkasarjoista löytyviä peikkoja, kuten parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai nanopartikkeleita, eikä ihoärsytyksiä aiheuttavaa, monissa mineraalimeikkisarjoissakin käytettyä vismuttioksikloridia. Aliman tuotteita ei myöskään koskaan testata eläimillä. Kaikkien Aliman meikkituotteiden minimalistisen tehokkaat INCI-listat näet tuttuun tapaan Jolie webshopin tuotesivuilta.

Tinkimätöntä laatua itsevarmoille naisille

Alimaa voi kutsua maailman parhaaksi mineraalimeikkisarjaksi monestakin syystä. Absoluuttisen laadun lisäksi yksi tärkeä syy on värivalikoima: Aliman jokaisesta tuotteesta löytyy laaja valikoima poikkeuksellisen hienostuneita, urbaaneja ja moderneja sävyjä, joista jokainen löytää varmasti omansa. Lisäksi Alimalta löytyy monista muista mineraalimeikkisarjoista poiketen helmiäishohteisten tuotteiden lisäksi myös mattaisia luomivärejä, aurinkopuutereita sekä poskipunia.

Yksi syy Aliman ylivertaisuuteen on sen meikkipohja. Meikkipohjia Alimalla on vain yksi, ja se sopii ihan jokaiselle. Pohjan sävyvalikoimassa on niin paljon vaihtoehtoja, että jokaisen ihonsävyyn sopiva löytyy varmasti. Aliman meikkipohjan täydellinen pysyvyys, himmeä, luonnollinen ja peittävä mutta silti kuulas lopputulos on kaikkea, mitä olet kasvoillesi halunnut, ja kaikki yhdessä paketissa. Tästä ei kesämeikkivoide enää parane!

Alima Puren meikit ovat ylellisiä, tehokkaita ja valmistettu laadusta tinkimättä vain puhtaimmista mahdollisista ainesosista. Alima haluaa juhlia jokaisen naisen kauneutta, iloa ja hyvinvointia ja tarjota meikkejä, jotka ovat voimauttavia itseilmaisun välineitä. Tervetuloa tutustumaan Alima Puren tuotevalikoimaan, johon yksinkertaisesti ei voi olla ihastumatta!

Aliman tuotteet löydät sekä Jolie shopista että Jolie webshopista.

Alima Puren myynti ja jälleenmyynti Suomessa tapahtuu jatkossa Jolien toimesta. Jolien jälleenmyyjänä Alima Puren osalta Suomessa toimii tällä hetkellä myös TwistBe, ja jatkossa useat muutkin kaupat ja verkkokaupat.

_DSC5780

Kuvat: Jolie/Mikko Rasila.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.