Yleinen

Kaunis hyvinvointikirja on ihana lahja

31.05.2016, Jolie

Tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneet, että Jolie shopissa ja webshopissa on joitakin huolella valikoituja kirjoja yhteistyökumppaneiltamme ja muilta taitavilta Jolien ystäviltä.

Jolien kasvamassa oleva valikoima hyvinvointikirjallisuutta pitää sisällään mm. joogakirjoja, terveyskirjoja, ruokakirjoja, elämäntapaoppaita ja tietysti kauneuskirjoja. Valikoimassa on Jolie shopin Tähtivieraiden teoksia sekä muuta valikoimaan sopivaa teemakirjallisuutta. Rentoutumiseen on tarjolla myös esteettinen aikuisten värityskirja.

rommirusina-suklaajaatelo_4

Kurkkaa kirjakategoriasta esimerkiksi todellisen herkkutaikurin Virpi Mikkosen kuvankauniit teokset uuden ajan jäätelöiden, pikaruokien ja kakkujen loihtimiseksi. Kuvat ovat niin ihastuttavia, että lukija voi unohtua selaamaan sivuja haaveellisesti tuntikausiksi. Millainen itseisarvo silmänruoka voi ollakaan! Toki Virpin sokerittomalla ja gluteenittomalla sanomalla on myös loistava informaatio ja -hyötyarvo, joten suosittelemme lämpimästi. Ravinto- ja terveysosaajista Virpin lisäksi löydät kirjailijoistamme myös Karita Tykän, Hanna Skytän, Kaisa Jaakkolan ja tietysti Outi Rinteen.

Varteenotettava lahjakirja on niin ikään kirjahyllyn kaunotar, Sara Karlssonin ja Pia Sievisen Hyvän elämän anatomia. Kirjoittajat haluavat osoittaa, että hyvä elämä on kaikkien ulottuvilla tässä ja nyt. Meissä kaikissa on tarvittavat kyvyt ja viisaus toivomamme kaltaisen elämän luomiseksi. Valitsemme joka päivä uudelleen, millaisia näkymiä kohti kuljemme. Tyydymmekö nipin napin päivistä selviämiseen vai uskallammeko unelmoida itsellemme jotain isompaa. Parempi elämä on kaikkien ulottuvilla. Samaa teemaa vahvistaa rakkausvalmentaja Jenni Emilia Kauppilan Rakastan Siis Olen – 30 Askelta Sisäiseen Voimaan, joka on toistaiseksi Jolien kirjavalikoiman suosituin yksittäinen teos.

pienempi3-480x360 pienempi2-480x360

Luonnollisen kauneuden uusi äitiopas on Katja Kokon Aidosti kaunis, ihonhoidon käsikirja aidosti kauniiseen ja hyvinvoivaan ihoon. Teos käsittelee kauneudenhoitoa helposti lähestyttävällä tavalla ja innostaa naisia näkemään kauneudenhoitorituaalit päivittäisenä luksuksena välttämättömän rutiinin sijaan, joka kaunistaa myös sisältä päin. Löydät kirjasta kattavat ohjeet eri ihotyyppien sekä iho-ongelmien hoitamiseen. Lisäksi teos paneutuu myös niihin virheisiin, joihin meistä moni kylpyhuoneessaan sortuu. Muuttamalla omia ihonhoitotottumuksiaan entistä paremmiksi, ihon kunto paranee ja se säilyttää hehkunsa ikääntymisen merkeistä huolimatta. Todelliset kauneuden ihmeteot saavutetaan hyödyntämällä aidosti ravitsevia ja tehokkaita raaka-aineita. Kirja lähestyykin ihonhoitoa luonnonkosmetiikan kautta tarjoten samalla kattavasti tietoa luonnonkosmetiikasta ja raaka-aineista. Kirjan upeista kuvista vastaa valokuvaaja Kaapo Kamu.

Janne Kontalan Joogan sydän puolestaan on pohjaton aarrearkku joogan henkisestä puolesta ja sisäisestä työskentelystä kiinnostuneille joogasuuntauksiin ja tyylimieltymyksiin katsomatta.

Tilaa kauniit kesäkirjat joko itselle tai lahjaksi tästä!

vaniljapuffetit_3

Mustavalkoiset kuvat: aidostikaunis.fi – Kaapo Kamu
Värilliset kuvat: vanelja.com – Virpi Mikkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.