Yleinen

Alima Pure – Ma Chérie

11.06.2016, Jolie

Niin se vain jenkkibrändikin taipuu jolielaisten käsissä pariisilaislookiksi. Valon kaupungin inspiraatiosta ammentaa toinen Alima Puren luonnollisista meikkilookeista. Herkän ja huolettoman Ma Chérie -meikin malli Pipsa on täydellisesti yhtä lookin kanssa jo ilman ensimmäistäkään siveltimenvetoa: kuulas ja eteerinen omaten vaadittavan ripauksen ranskatarten maagista boheemiutta.

_DSC5653

Skandinaavin pariisittaren meikissä on käytetty silmissä kaiken ikäisille sopivia mattasävyjä, jotka ovat helppoja ja monikäyttöisiä etenkin arkena. Kasvoille on kuitenkin tuotu hehkua, jotta kokonaisuus ei olisi tunkkainen. Nude-skaala sopii ihanasti kesään. Se toimii voimakkaassakin luonnonvalossa eikä kolhiinnu helposti hikisissä tai kosteissakaan olosuhteissa. Nudessa on aina klassista tyyliä, ja sen voi valita mihin tahansa tilanteeseen. Hehkuvaksi tuunattuna se toimii upeasti myös kesäisenä juhlameikkinä.

Meikkilookin toteutus Alima Puren meikeillä ja siveltimillä:

Ma Chérie -lookissa koko luomelle levitettiin ensin mattainen vaalea sävy Bone (allover shadow brush). Luomivakoa ja ulkonurkkia tummennettiin kevyesti sävyllä Blond (mini blending brush). Tässä väriä nostettiin kevyesti luomivaon yli, mikä suurentaa silmää ja avartaa katsetta. Ma Chérien kevyt ja hyvin luonnollinen rajaus on tehty jauhemaisella Satin Matte Eyelinerilla sävyssä Espresso ohuella precision angle brushilla laitettuna. Näin ripsirajasta saadaan tumma, mutta silmä ei varsinaisesti näytä rajatulta. Tumma ripsiraja saa ripset näyttämään tuuheammilta, silmät erottuvat paremmin kasvoista ja katseesta tulee intensiivisempi. Espressolla tummennettiin lisäksi aivan kevyesti ulkonurkkia sekä ylä- että alapuolelta. Alapuolella on lisäksi sävyä Blond pehmeästi melko laajalle alueelle levitettynä. Ripsissä on ruskea ripsiväri, joka sopii hyvin arkeen ja pehmeisiin meikkeihin erityisesti vaaleaihoisilla.

_DSC5634

Pipsan vaaleat kulmakarvat muotoiltiin Satin Matte Eyeshadow -sävyllä Ash. Alima Puren tuotteissa monille suomalaisille sopiva kulmakarvasävy on myös silmämeikistä tuttu luomiväri Blond. Kulmaväri on helpoin työstää paikoilleen precision angle brushilla.

Ihon punoitukset tasattiin kevyesti Color Balancing Powderin sävyllä Pistachio (powder brush). Meikkipohja Satin Matte Foundation Olive 0 levitettiin aavistuksen kostealla flat top brushilla. Tämä sivellin takaa parhaan mahdollisen peittokyvyn, ja kostutettu sivellin samettisen pinnan myös kuivemmallekin iholle. Peiteaineena on sävy Sand (concealer brush). Pohjan päälle suihkautettiin muutaman kerran kasvovettä tuomaan lisäkuulautta ja kiinnittämään meikki. Käytimme ihanan tuoksuista May Lindstrom Skinin Jasmin Gardenia. Koko kasvoille levitettiin kauniisti kuultava Radiant Finishing Powder Olympia soft focus brushilla.

_DSC5637

Kasvoja muotoiltiin Contour Powder Sombralla, joka on kaikille sopiva, täydellinen varjostusväri. Varjostimme otsan reunat ja hiusrajan, sekä poskiluun alapuolen ja leukalinjan. Varjostuksen oikea paikka on suoraan poskiluun alapuolella. Varjostukseen tekemiseen sopiva sivellin on esimerkiksi blush brush. Poskipunana on raikas ja maltillinen Mimosa. Poskipuna levitetään varjostuksen yläpuolelle poskiluun päälle niin, että varjostus ja poskipuna sulautuvat kauniisti toisiinsa. Poskipunan yläpuolelle levitettiin Highlighter Luminaa.

_DSC5646 _DSC5642

Tällä hetkellä meikkaamisen trendeihin kuuluu kasvojen muotoilu erilaisin valo-, hehku- ja varjostusvärein. Esimerkiksi contouring on trendi, jonka avulla kasvojen mittasuhteita voidaan korostaa ja muuttaa meikkituotteiden avulla, jotka luovat kasvoille optisia harhoja. Alima Puren valikoimassa on runsaasti erilaisia hybridituotteita, jotka sopivat erityisen hyvin erilaisten varjostusten ja korostusten tekemiseen.

Ma Chérie -lookissa huulille tarjotaan kaksi vaihtoehtoa. Toinen on luonnollinen ja hento vaaleanpunainen Kjaer Weisin huulisävyte Bliss Full. Toinen versio on vielä perinteisempi pariisilainen, raikas ja herättävä oranssinpunainen Absolution Poppy Red 16.

_DSC5674 _DSC5678

Jos haluat oppia tekemään Ma Chérien Jolien meikkaajan avustuksella, varaa henkilökohtainen meikkiopastusaikasi Jolie shopista p. 040-562 4843. Opastuksessa sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Opastus on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90€ arvosta, eli saat palvelun hinnan ostohyvityksenä.

MALLI: Pipsa Hurmerinta
KUVAT: Mikko Rasila
MEIKKI JA HIUKSET: Emmi Mansikkaviita/Jolie – Alima Pure/Kjaer Weis/Absolution
KUVAUSASSARI: Minttu Hahtola/Jolie
KORUT: Il Mercatino

_DSC5693 _DSC5670
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Ooh… Miten herkkää ja kaunista. Huulipunan avulla muunneltavissa. Tykkään meikin herkkyydestä. Rautaista ammattitaitoa jälleen kerran. Hyvä te!!

Johanna
Johanna
8 years sitten

Ihanan luonnollinen. Raikas kuin neiti kesäheinä.

Reno
Reno
7 years sitten

<3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.