Yleinen

Alima Pure – Summer Wine

16.06.2016, Jolie

Alima Puren kolmas meikkilook Summer Wine on tehty vahvapiirteiselle Rosille. Yhteistyökumppanimme Hyvinvointikauppa PURin iloisen Rosin oma eksoottinen tummuus tuo upeasti esiin Summer Wine –lookin syvät ja voimakkaat sävyt. Summer Wine havainnollistaa erinomaisesti Alima Puren upeaa väri- ja sävyvalikoimaa ja ammattimaista runsaspigmenttisyyttä.

_DSC5729

Meikkilookin toteutus Alima Puren meikeillä ja siveltimillä:

Rosin luomilla on Alima Puren kohtalokas luomivärisävy Black Orchid. Luomivärisävyn alle pohjustukseksi on levitetty koko liikkuvalle luomelle Aliman meikkikynää sävyssä Merlot. Aliman meikkikynien pinta on hieman vahamainen, joka nappaa hyvin itseensä sen päälle laitetun luomivärin vahvistaen sävyn intensiivisyyttä ja pidentäen värin kestoa. Silmien sisänurkissa ja häivytyksissä on käytetty ruusukultaista sävyä Chai (mini blendin brush). Aivan kulmakarvojen alapuolella hehkuu Highlighter Lumina. Silmät on rajattu mustalla kynällä Ink. Alaluomelle on laitettu reilusti Black Orchidia (contour shadow brush). Ulkokulmia sekä ylhäällä että alhaalla tummennettiin sävyllä Milan. Ripsissä on musta mascara.

Rosin luonnostaan tummia kulmakarvoja korostettiin Satin Matte Eyelinerin sävyllä Espresso. Alima Puren mitä tahansa mattaista tuotetta voi käyttää hyvin kulmakarvoihin oikean sävyn löydyttyä.

Kasvoille levitettiin Satin Matte Foundation sävyssä Neutral 3.5. (foundation brush) ja peiteaineena on käytetty sävyä Tan (concealer brush). Meikin kiinnitykseen käytettiin upean tasaisen pinnan antavaa Satin Finishing Powderia sävyssä Hanae (powder brush/soft focus brush). Varjostuksiin Summer Winessa on hyödynnetty Bronzer Trinidadia, jolla saadaan lämpöä lookiin ja kasvoille. Poskipunana sävy Leigh (blush brush). Highlighterina Lumina.

Huulilla Summer Winea täydentää herkullisen karhunvadelman sävyinen Kjaer Weisin huulisävyte Beloved, jonka läpikuultava koostumus ei tee kokonaisuudesta tunkkaista. Look säilyy raikkaana, vaikka sekä silmissä että huulilla on rohkeasti näyttävyyttä. Ihana, vai mitä?

MALLI: Rosi Sotkasiira
KUVAT: Mikko Rasila
MEIKKI JA HIUKSET: Emmi Mansikkaviita/Jolie – Alima Pure/Kjaer Weis
KUVAUSASSARI: Minttu Hahtola/Jolie
KORUT: Il Mercatino

_DSC5730 _DSC5735 _DSC5710

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Aivan ihana (tämäkin). Kaunis malli, laadukkaat ja hehkuvat kuvat ja niin taitavasti tehty meikki.

Reno
Reno
7 years sitten

Kiitos, Mari! Malli, meikkaaja, kuvaaja sekä tuotteet olivat kaikki huippuluokkaa. <3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.