Yleinen

Kesämökkiläisen luonnonkosmetiikka on ekoteko

02.07.2016, Jolie

kukkia-670x446

Jos kuulut niihin onnellisiin, jotka kääntävät lähiaikoina nokkansa tai kokkansa kohti vihreinä pursuilevia metsiä, mereltä tuoksuvia saaria tai järvessä kelluvia laitureita, kurkkaa tänne.

Kesällä vähemmän on enemmän. Ihana ilmankosteus taikoo ihon pintakuivuuden pois. Iho voi usein kesäisissä olosuhteissa paremmin kuin itsestään. Meikin kanssa ei ole lomalaisena aina niin tarkkaa. Huoleton elämänmeno antaa välillä unohtaa normiarjen purkit ja purnukat.

Kesäiho ja –hiukset tarvitsevat kuitenkin vähintään säännöllistä puhdistusta ja kosteutusta. Kesäkoteihin ja mökkireissuille kannattaa pakata tunnelmaan ja käyttötarkoitukseen soveltuvaa luonnonkosmetiikkaa, jolla sopii paitsi hemmotella lomalaisen sielua ja ruumista, tehdä siinä sivussa tärkeä ekoteko.

estellethild_jolie_luonnonkosmetiikka5-3

Jokainen fiksu kuluttaja ajattelee myös ympäristöä. On viisasta laittaa merkille, mitä mökkiläisen jätevesistä tai veneestä karkaa luontoon. Synteettinen shampoo, saippuat, kosmetiikkatuotteet ja muut pesuaineet kuormittavat ja rehevöittävät vesistöjä sisältäen ainesosia, jotka eivät hajoa ekosysteemissä.

Luonnonkosmetiikka on varmasti turvallista ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille. Lisäksi se on kestävä valinta myös luonnon kannalta. Voit pestä itsesi merivedessä vaikkapa Doftin saippualla tai käyttää Jolien valikoiman shampoota mökkisaunassa ympäristövastuullisesti.

Tiedon ja vaihtoehtojen lisääntyessä uskomme, että osa luonnonkosmetiikan suosiosta perustuukin juuri tähän: kun ihmisillä on mahdollisuus valita kaikille ja kaikin tavoin parasta, miksi kukaan valitsisi enää mitään muuta? Yhdenkin ihmisen tekemisillä on merkitystä, ja luonnonkosmetiikka on ääni. Jokainen meistä voi antaa äänensä paremman tulevaisuuden puolesta.

Mökkisaunoihin suosittelemme esimerkiksi Jolien muovittomia vartalokuorintoja, ihania kasvonaamioita ja minttuisia jalkakylpypommeja. Luonnollisesti!

estellethild_jolie_luonnonkosmetiikka4-3 kukkia2-670x446
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.