Yleinen

Tervetuloa NUORI

07.07.2017, Jolie

Luonnonkosmetiikan tämän hetken trendeihin kuuluu tuorekosmetiikka. Tuorekosmetiikassa luonnonkosmetiikka tavallaan palaa juurilleen, luonnonkosmetiikkaa on kautta historian hyödynnetty tuoreena luonnon parhaista ihoa hoitavista aineksista ja käytetty heti sellaisenaan. Sittemmin myös kosmetiikasta on tullut pitkälle jalostunutta. Mitä uuden ajan tuorekosmetiikka sitten oikeastaan on?

Ihonhoitotuotteiden hyllyikä on määritelty tavallisesti noin kahden vuoden mittaiseksi. Tuotteiden säilyvyyttä parannetaan ainesosilla, joiden tarkoitus on mm. tuhota haitallisia mikrobeja. Suomalaissyntyinen, mutta tanskalaistunut Jasmi Bonnén oli kiinnostunut siitä, kuinka tuotteiden aktiiviaineet todella säilyvät kosmetiikassa hyllyiän kasvaessa. Hän pohti, olisiko tehokkaampaa ja hyödyllisempää käyttää tuotteiden luonnolliset raaka-aineet vanhanaikaisella tavalla välittömämmin, pellosta pöytään –periaatteella. Tästä ajatuksesta syntyi NUORI.

NUORI-sarjan ideologia on yksinkertainen, mutta silti jotakuinkin mullistava; tuotteet valmistetaan Tanskassa pienissä erissä 12 viikon välein. Mikään tuote-erä ei siis ole kolmea kuukautta vanhempi. Jokainen tuotepakkaus sisältää kaksi päivämäärää. Näistä ensimmäinen kertoo, milloin tuote suositellaan viimeistään otettavan käyttöön ja toinen puolestaan, milloin se on korvattava uudella. Näin taataan, että käyttäjällä on aina raaka-aineiltaan tuore ja tehokas tuote, jonka aktiiviaineet ja entsyymit ovat parhaimmillaan. Myös NUORIn pakkaukset huokuvat innovatiivisuutta; ne minimoivat altistumisen ilmalle, valolle ja bakteereille ennen käyttöä ja käytön aikana samalla kun ne visuaalisesti miellyttävät skandityylisellä minimalistisuudellaan. Vaikka sarjan perustaja majailee nykyään New Yorkissa, on brändi vahvasti ja ylpeästi pohjoismaalainen.

NUORI family supreme

Nyt tuorekosmetiikkasarja NUORI on löytänyt tiensä Jolieen. Kulisseissa purnukoita onkin hypistelty jo jokunen tovi. Ihastuimme tuotteiden raikkaisiin ja mietoihin tuoksuihin heti. Niiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita. Näille allergisten tai herkistyneiden kannattaa testata, löytyisikö NUORIsta uusi suosikki. Muutenkin unisex-tuotteet sopivat hyvin kaikille ihotyypeille. Hypistelyn lomassa onnistuimme löytämään omat lempparimme kaikin puolin kiinnostavasta valikoimasta. Jolien TOP3 koostuu Supreme-C Serum Treatment -tehokuurista (110,00 €), Supreme Moisture Mask -naamiosta (75,00 €) sekä Vital Unifier -kasvovedestä (42,00 €).

Ensimmäinen on maailmalla hittituotteeksi tituleerattu, kirkastava 20 päivän tehokuuri. C-seerumi on erittäin aktiivinen ja sen kirkastava efekti on silminnähtävä. Tuoreuden ja tehokkuuden takaa pakkauksen sisältämät kaksi seerumipulloa, joihin 100% puhdas C-vitamiini sekoitetaan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Se parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä tarjoaa iholle vahvan antioksidanttisuojan. Supreme-C Serum Treatment on oivallinen kirkastustuote, joka auttaa myös pigmenttiläiskien kanssa.

Supreme Moisture Mask on puolestaan silkkisen ohut, superkosteuttava naamio. Tämä on tehokas SOS-hoito esimerkiksi auringonoton jälkeen. Sen sisältämät damaskoksen ruusu- ja viinirypälevedet yhdessä hyaluronihapon kanssa palauttavat ihon kosteuden, kun taas kasviperäinen skvalaani ja betaiini vahvistavat ihon luonnollista suojaa. Naamio myös vähentää ihoärsytystä ja parantaa ihon elastisuutta. Ohut koostumus ei tuki ihoa. Kevyen, ei-niin-näkyvän koostumuksensa vuoksi Supreme Moisture Mask toimii hyvin esimerkiksi lentokoneessa.

Viimeinen täsmävinkkimme on NUORIn upea uutuustuote Vital Unifier -kasvovesi, joka on paljon enemmän kuin normaali kasvovesi. Se on uudenaikainen yhdistelmä kasvovettä, kasvosuihketta sekä hoitotiivistettä samassa purkissa. Monitaituri viimeistelee puhdistuksen samalla, kun se tuo iholle kosteutusta ja auttaa muita tuotteita imeytymään paremmin. Se on täydellinen kumppani meikin kanssa, sillä se kiinnittää hyvin meikin ja sopii suihkittavaksi päivän mittaan raikastamaan ihoa. Tuotteen sisältämät aloe vera ja hyaluronihappo parantavat ihon luonnollista kosteustasapainoa, kun taas omenavesi ravitsee ihoa stimuloiden keratiinin muodostusta. Yhdistelmä valkoista teetä, lakritsinjuurta ja kamomillaa tarjoaa iholle antioksidanttista suojaa, vähentää ihoärsytystä, tasoittaa ihon sävyä sekä lisää ihon elastisuutta.

Kuvat: NUORI

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.