Yleinen

Lasten oma hammastahna ja muita äiti-vauva-uutuuksia

12.07.2017, Jolie

Sophie la girafe Baby

Jolien äiti-vauva-hyllyjen uutuudet kesään tulevat Little Butterfly Londonilta ja Sophie la girafe Babylta. Tukalat ja hiostavat kesäyöt, raskauden loppusuora tai vauva-arki korostavat äidin hemmottelun tarvetta. Tässäpä siis jokaiselle tuoreelle tai tulevalle äiti-ihmiselle ripaus ihanaa luksusta.

Lontoolaisia kosmetiikkauutuuksia saapui kaksin kappalein. Ensimmäinen uutuustuote on Scent Of Seas Toning Body Serum -kiinteyttävä vartaloseerumi ja toinen Secrets At Starlight Illuminating Night Cream -kirkastava yövoide. Kummatkin upeat uutuudet ovat äitien avuksi tarkoitettuja pelastajia. Suomalaisena vahvistuksena uutuuksien joukossa loistaa Sophie la girafe Babyn Natural Toothgel -hammastahna, joka puolestaan on tarkoitettu perheen pienimmille ja heidän hennoille maitohampailleen.

Little Butterfly Londonin uutuuksista kiinteyttävä vartaloseerumi on omistettu erityisesti kaikille synnyttäneille tai raskaana oleville äideille. Raskauden aikana iho on kovilla ja tarvitsee tarkoituksenmukaista hoitoa. Seerumin virkistävä, geelimäinen koostumus tasoittaa ja napakoittaa ihoa juuri oikealla tavalla erityisesti raskauden jälkeen. Sen sisältämät tehokkaat kasviuutteet, vitamiinit ja mineraalit kiinteyttävät venynyttä ihoa samalla kuin unikonsiemenuute tasoittaa sen sävyä ja auttaa vähentämään selluliittia. Merilevät puolestaan elvyttävät ihoa kahvin stimuloidessa sitä. Maksimoidaksesi kaikki tehot, käytä seerumia yhdessä Cocoon of Bliss -raskausarpivoiteen kanssa jo raskauden aikana. Tämä tehokaksikko on ehdoton täsmähoito vatsan, lantion ja reisien alueella. Nopeasti imeytyvän seerumin päälle on helppo ja nopea levittää arpivoidetta ilman turhaa odottelua ja kuivattelua. Seerumi sopii myös ei-raskaana-oleville, joiden ihossa on venymäarpia tai näkyviä suonia.

Little Butterfly London

Myös toinen uutuus, kirkastava yövoide, on äitien hemmottelutuote. Se heleyttää taianomaisesti ihoa kauneusunien tai tuoreille äideille tutumpien katkonaisten yöunien aikana. Korjaava voide tehostaa ihon uusiutumista tuoden sille pehmeyttä ja sileyttä. Kirkastava valkomulperi yhdessä lakritsinjuuren kanssa auttaa vähentämään pigmentaatioita sekä palauttamaan ihon luontaista hehkua. Rauhoittavan yövoiteen suojaavat ja vahvistavat ominaisuudet tekevät siitä myös tehokkaan anti-age-tuotteen. Raikas ja kevyesti makea tuoksu auttaa rentoutumaan. Kevyt koostumus antaa ihon hengittää. Tämä vegaaninen tuote sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja on luottotuote kiireisille, väsyneille tai stressaantuneille äideille.

Viimeisin uutuus on toivottu ja kaivattu lapsille tarkoitettu luonnollinen ja hellävarainen hammastahna. Sophie la girafe Babyn ensimmäinen fluoriton hammastahna on ihanteellinen maitohampaiden hoitoon, erityisesti kiinteään ruokaan totuteltaessa. Sen sisältämä luonnollinen xylitol vahvistaa perheen pienimpien ensimmäisten hampaiden kiillettä ja suojaa reikiintymiseltä. Vitamiinipitoiset ja luomulaatuiset vadelma- ja tyrniuutteet hoitavat lasten herkkiä ikeniä tehokkaasti ja turhaa rasittamatta. Lisäpisteitä hammastahna saa siitä, että se on mauton. Lapsen ei tee mieli niellä tahnaa, joten vain riisinjyvän kokoinen määrä riittää koko suun harjaamiseen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.