Yleinen

Yhdelle Pai Skincare -tuotteen tilaajalle rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon Mini Kit ilmaiseksi

20.07.2017, Jolie

Pai Skincare on tuotesarjamme, joka kerää helposti uskollista käyttäjäkuntaa ja jonka tuotteet eivät hyllyissä kauan vanhene. Vaikka Suomi onkin herkkäihoisten luvattu maa, niin Pai niittää mainetta ja kunniaa myös maailmalla. Brändi on vastikään valittu parhaaksi luomusertifioiduksi tuotesarjaksi InStyle- ja Natura Health -lehtien toimesta. InStyle-lehti valitsi Pain jo toista vuotta putkeen parhaimmaksi sarjaksi.

Vihreä Instant Calm -linja on legendaarisen ruusunmarjaöljyn rinnalla Pain tunnetuin ja ostetuin, mutta sarjalta löytyy paljon muitakin erinomaisia tuotteita, joista sininen Instant Balance -linja on kuumaan ja kosteaan vuodenaikaan nappivalinta. Kesällä ihon oma kosteustasapaino muuttuu ja talvella normaalisti kuiva iho rasvoittuukin nyt helpommin. Lisääntynyt talintuotanto ja hikoaminen saattavat puskea pintaan myös epäpuhtauksia. Pain tasapainottavat tuotteet pitävät rasvoittumisen kurissa ja nitistävät pieniä epäpuhtauksia hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tuotteet ovat ihanteellisia etenkin sekaiholle, rasvaisille ihotyypeille sekä helposti tukkeutuvalle, epäpuhtaalle iholle.

Tarjoamme nyt torstaista sunnuntaihin (tai niin kauan kuin tuotteita riittää) yhdelle minkä tahansa Pain tuotteen tilaajalle ilmaisen Mini Kitin, joka sisältää pieniä näytteitä seuraavista tasapainottavista tuotteista:

Pai Rice Plant & Rosemary Tonic -tasapainottava kasvovesi

Alkoholiton, rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi on kehitetty erityisesti sekaihon tarpeisiin. Ihon hyvinvoinnille välttämättömät aminohapot, vitamiinit ja hivenaineet palauttavat ihon luonnollisen tasapainon ja auttavat puhdistamaan ihoa.

Tasapainottava kasvovesi

Pai Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream -tasapainottava kasvovoide

Tasapainottavan kasvovoiteen kevyt koostumus tuo rasvoittuvalle iholle sopivan määrän kosteutta samalla säädellen ihon liiallista talineritystä. Auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia ja mustapäitä. Luomulaatuiset ohdake, rohtopurasruoho sekä kurjenpolvi tasapainottavat ihon omia toimintoja samalla tasoittaen ihon sävyä. Voide jättää jälkeensä kauniin mattaisen pinnan, joten se sopii erittäin hyvin meikinalusvoiteeksi.

Tasapainottava kasvovoide

Pai Copaiba & Zinc Blemish Serum -puhdistava seerumi

Epäpuhtaan ihon tarpeisiin kehitetty seerumi tasapainottaa ihoa ja vähentää liiallista talineritystä. Copaiba-öljyn antibakteeriset ominaisuudet auttavat vähentämään epäpuhtauksien syntyä. Sinkki hillitsee ihon kiiltelyä, hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Tämä tuote sopii myös mainiosti miehille rauhoittamaan parranajon jälkeen ihoa!

Pai Copaiba Deep Cleanse AHA Mask -puhdistava hedelmähapponaamio

Naamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja mustapäitä. Mietojen, ihoa kirkastavien hedelmähappojen ja ihoa puhdistavien savien yhdistelmä hoitaa epäpuhdasta ihoa hellästi ja kuivattamatta. Tämä hedelmähapponaamio sopii myös herkälle iholle.

Kuvat: Pai Skincare

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.