
Hedelmäinen kurpitsapasta ja vadelma-suklaakakku
14.02.2013

Runebergin tortut – raakaruokaversio
31.01.2013
Suomen kansallisrunoilijan suosikkileivonnainen saa uutta potkua laadukkaista raaka-aineista. Ensimmäisestä puraisusta leivoskuoren viikunan siemenet rapsahtavat mielekkäästi suussa ja tuttu mantelin maku…
Lue lisää
Saskatoon-valkosuklaa-unelmakakku
22.01.2013
Maistoin ensimmäisen kerran saskatoon-marjamehua David Wolfen seminaarissa syksyllä 2011. Maku jäi mieleeni ja luin siitä lisää Linnan Saskatoonin sivuilta. Kyselinkin…
Lue lisää
Vegaaninen omeletti – “munakas” raakaruokana
12.11.2012
Rawfood-aamiaiset ovat aina raikkaita. Vaihtoehtoja on monia, erilaisista smoothieista ja rikkaista tuoremehuista pehmeisiin tuorepuuroihin. Suolaisempien aamiaisten joukkoon kuuluvat esimerkiksi täytetyt…
Lue lisää
Kurpitsapiirakka lakritsikastikkeella
19.10.2012
Sziasztok kaunokaiset! Terveiseni Budapestistä. Koreiden kauppahallien ja runsaiden ulkokojujen tarjonnasta huomaa, että on kurpitsasesonki.
Lue lisää
Raw Dessert Collection: Jolie-minttusuklaakakku
26.09.2012
On suuri kunnia julkaista Jolien ihka oma nimikkoraakakakku sekä liittyä mukaan näin kauniiseen mediatiimiin! Vierailin jo minttu-suklaakakun sekä pakuriteepullollisen kera Uudenmaankadulla…
Lue lisää
Pihlajanmarjasuklaa
14.09.2012
Pihjalanmarjoista tulee ensimmäisenä mieleen lapsuus. Mummin tarjoamat kettukarkit tai koiranputkipyssy pihlajanmarja-ammuksilla. Tuo ikivanha kansanlääkinnässä käytetty kirkkaanpunainen marja on paitsi sisältämänsä…
Lue lisää