Yleinen

Mitä J-Beauty tarkoittaa? Ihonhoitorutiini perusasioiden äärellä

21.05.2019, Jolie

Joko ehdit tutustumaan Okinawan luonnosta ammentavaan Ruhakuun? Ruhakun puhdistusöljy on saanut Joliessa ylistävää palautetta viimeisimmän lux boxin tilanneilta. Kuivalle iholle käytettävä AHA-happoja sisältävä puhdistustuote edustaa japanilaisille kauneusrutiineille tyypillistä huolellista ihonpuhdistusta.

J-Beauty Beach View

Miten J-Beauty eroaa K-Beautysta?

Korealainen ihonhoitokonsepti on monivaiheinen, ja perustuu ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen. K-Beautyssa iholle kerrostetaan ensin vesimäisiä, sitten rasvaa sisältäviä tuotteita, ja pakataan siten kosteutta ihoon. Tehokas kosteuttaminen tuo esiin ihon luonnollisen hehkun ja helpottaa epäpuhtauksien poistumista ihohuokosista.

Japanilainen kauneudenhoito yksinkertaistaa pakettia selvästi. Jos korealainen rutiini lukuisine vaiheineen on sinulle liikaa, J-Beauty palaa perusasioiden äärelle. Japanilaiset luottavat tehokkaisiin, tutkittuihin ja teknisiin raaka-aineisiin, mutta hoitavat ihoa muutaman laadukkaan täsmätuotteen voimin.

Puhdistus on tärkeää

J-Beauty perustuu ihon huolelliseen puhdistamiseen epäpuhtauksista; meikistä, ylimääräisestä talista, ilmansaasteista. Ihon huolellinen puhdistaminen ehkäisee iho-ongelmia ja pitää sen nuorekkaana.

Kuivalle iholle käytettävä Ruhaku Reset Cleansing Oil -puhdistusöljy poistaa meikin, epäpuhtaudet sekä ylimääräisen seebumin hellävaraisesti ilman ihoärsytystä. Öljy supistaa yliaktiivisia ihohuokosia hilliten ihon talintuotantoa. Ihoa kirkastavilla AHA-hapoilla rikastettu koostumus auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Omegat ja jojoba ravitsevat ja tekevät ihosta sametinpehmeän. Lopputulos on sileä ja hehkuvan puhdas iho ilman kiristävää tunnetta.

J-Beauty vesi

Veden ja kylpyjen voima

J-Beautyyn kuuluun olennaisena osana erilaiset kylvyt ja kylpyrituaalit. Vulkaanisena maana Japanissa on paljon terveyskylpylöitä, joiden rikas ja hyväätekevä vesi tulee kuumista maanalaisista lähteistä. Kylpylöiden vedet ovat milloin ruskeita, milloin keltaisia tai punaisia, ja täynnä rautaa, erilaisia mineraaleja ja suoloja. Jos tiesi ei juuri nyt vie aitoon japanilaiseen onseniin, samaa kylpyläkulttuuria voi vaalia vaikka suomalaisessa saunassa. Löyly rentouttaa ja hoitaa ihmistä monella tavalla. Lämpö puhdistaa ihoa ja tekee siitä vastaanottavaisen hoitotuotteille. Suihkuttele puhtaalle iholle runsaasti Ruhakun kasvovettä mökkisaunan terassilla tai laiturilla, ja nuku hyvät unet päälle! Aamulla ihosi kukoistaa.

Ruhaku Clear Moist Lotion -kasvovesi tasapainottaa puhdasta ihoa ja sitoo siihen saunan, suihkun tai kylvyn jättämää kosteutta. Merisuolalla rikastettu koostumus mineralisoi ja hoitaa. Antioksidanttisen Gettou-inkiväärikasvin öljy auttaa uudistamaan sekä kirkastamaan väsynyttä ja veltostunutta ihoa. Kasvoveden sisältämällä merileväuutteella on voimakas kyky sitoa ja säilöä kosteutta, jolloin ihosta tulee sileämpi ja kimmoisampi. Vesi poistaa turvotusta ja rauhoittaa päivän rasituksista kärsinyttä ihoa.

J-Beauty beach

Pysähtyminen ja zen – pintaa syvempää hyvinvointia

J-Beautyn ytimessä ovat seesteisyys, keskittyminen ja läsnäolo, jotka ulottuvat myös pieniin arkisiin hetkiin ja tekoihin. Länsimaalaiset puhuisivat ehkä mindfulnessista. Ihon supertehokas öljypuhdistus on hyvä tuntea iholla, pyöritellä kiireettä ja antaa tuotteen rauhallisesti vaikuttaa ihohuokosissa. Samalla voi visualisoida päivän paineita pois mielestään. Ottaa tietoisesti aikaa itselle. Japanilainen kauneus on pintaa syvempää hyvinvointia. Tavoitteena ei ole ainoastaan ihon hehku, vaan myös sielun valo.

Tee ihonhoidosta pieni oma meditaatiohetkesi, jossa saat vain nauttia ja olla. Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen iholle voi levittää samoja tehoaineita sisältäviä kasvoöljyä tai kosteusvoidetta – tai molempia. Levitä, pyöritä ja taputtele tuotteet kevyesti ja levollisesti iholle. Hengitä!

Kuvat: Ruhaku

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.