Yleinen

J-Beauty tulee – Ruhaku nousevan auringon maasta

07.05.2019, Jolie

Korealaisen kosmetiikan eli K-Beautyn järisytettyä perusteellisesti kauneusmaailmaa myös lännessä, on Japanin vuoro! Alkukeväästä luumun- ja kirsikankukkien aikaan Nipponista eli ”auringon juuresta” tai ”nousevan auringon maasta” Jolieen saapui lux boxissa debytoinut Ruhaku, jonka saamme vihdoin esitellä teille.

K- ja J-Beauty yltäkylläisyydestään huolimatta pitävät sisällään harmillisen vähän tuotesarjoja, jotka vastaavat tinkimätöntä käsitystämme luonnonkosmetiikasta. Whamisa ja Ruhaku ovat ilahduttavia poikkeuksia joukossa. Ruhaku on ensimmäinen japanilainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja.

jolie-ruhaku-tuotteet

Trooppinen etelä – kauneutta kuolemattomuuden polttopisteestä

Urbaani Japani ja sen idylliset eteläiset saaret poikkeavat paljonkin toisistaan. Jälkimmäisistä mieleen tulevat ensimmäisinä akvamariinina hehkuva meri ja valkoiset hiekkarannat. Vähän tarkemmalla miettimisellä tajunnasta kumpuilee uhkeita tulivuoria, vaarallisia maanjäristyksiä, appelsiinilehtoja, pengerrettyjä riisipeltoja ja koralliriuttoja.

Tyynenmeren Riukiusaarten jonosta löytyy kiireetön, helteinen ja rento Okinawa. Saari tunnetaan hyvinvointimielessä siitä, että sen väestö on maailman terveintä ja pitkäikäisintä. Syitä ilmiölle on tutkittu ahkerasti, sillä puoli luomakuntaa haluaisi tavoittaa Okinawan onnen ja kuihtumattomuuden. Selitykseksi on tarjottu yhteisöllistä ja stressitöntä elämäntapaa, mutta myös terveellistä ruokavaliota ja paikallisia superfoodeja. Kuuluisalla korallikalkilla sekä muilla saaren kasveilla ja mineraaleilla hoidetaan niin terveyttä kuin sairauksiakin ympäri mailman.

ruhaku-kukka

 

 

Tehoraaka-aineina Gettou-inkiväärikasvi ja rikas viherlevä

Yksi Okinawan aarteista on synnyttänyt Ruhakun, uuden nousevan luonnonkosmetiikkatähden. Gettou eli okinawalaisittain sannin on Ruhakun pääraaka-aine. Perinteinen japanilainen ruoka- ja lääkekasvi on inkiväärien sukua. Gettou-kasvit kasvavat 2-3 metrin korkeuteen korkeasta UV-säteilystä kärsien. Vaikeat kasvuolot lataavat kasviin runsaasti antioksidanttisia fytokemikaaleja. Lisäksi kasvi on antibakteerinen ja antiseptinen. Okinawan saaren vesissä kasvaa myös mineraaleja, polyfenoleja ja aminohappoja sisältävä viherlevä. Levä sitoo tehokkaasti kosteutta, tarjoaa iholle arvokasta ravintoa ja tekee siitä samettisen pehmeän ja kirkkaan.

 

Neljän tuotteen ihonhoitorutiini

Japanilaiset kauneusrituaalit ovat esteettisen orientalismin taikaa. Niissä sekoittuu moderni länsimaalaisuus sekä ikuinen itä ja sen mystinen zen. Sirot nukenkasvoiset japanittaret kimonoissaan hoitavat kauneuttaan rituaalisilla kylvyillä ja hoidoilla, joita leimaa kiehtova pyhyys ja salaperäisyys.

Ruhakun neljän tuotteen ihonhoitorutiini on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Kompakti linja pitää sisällään kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet: puhdistusöljyn, kasvoveden, kasvoöljyn ja kasvovoiteen. Ruhaku Reset Cleansing Oil käytetään kuiville kasvoille. Öljy sisältää myös ihoa kirkastavia AHA-happoja ja puhdistaa ihon täydellisesti muuttuen maitomaiseksi huuhdeltaessa. Merisuolalla rikastettu Ruhaku Clear Moist Lotion antaa kasvoille tärkeää vesikosteutta ja viimeistelee puhdistuksen. Ruhaku Cycle Repair Oil -kasvoöljy palauttaa ihon elastisuuden ja kimmoisuuden ja hoitaa valo- ja aurinkovaurioita. Öljy on täydellinen valinta kesäihon hoitoon. Rutiini viimeistellään Ruhaku Moist Charge Cream -kosteusvoiteella, joka on tehokas hoitovoide janoiselle iholle ja kaikille ihotyypeille, myös miehille.

Tutustu Ruhakun tuotteisiin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.