Yleinen

INARIn uutuus on kosteuttava puhdistusvoide

07.05.2019, Jolie

INARI Arctic Beautyn viime kesänä lanseerattu tuoteperhe kasvaa! Premiumvoiteet ja -seerumi saavat seurakseen odotetun Inari Midsummer Magic Hydration Cleanserin, joka on monipuolinen kosteuttava puhdistustuote. Suomessa valmistetun putsarin ylellinen koostumus yhdistää Lapin luonnosta saadut supertehokkaat raaka-aineet kevyen kermaiseen ja seerumimaisen silkkiseen ihotuntumaan.

inari-midsummer-tuotteet

Pehmeä puhdistus ehkäisee kaikkia iho-ongelmia

Luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt ja -voiteet ovat olleet parin viime vuoden ajan ihonpuhdistustuotteiden suuria menestyjiä, sillä ihon liiasta pesemisestä on puhuttu paljon. Öljymäiset ja voidemaiset puhdistustuotteet ovat usein tehokkaita liottamaan iholta likaa, talia ja meikkiä, mutta eivät vahingoita ihon omaa herkkää suojavaippaa. Siksi vähemmän pesevä puhdistus auttaa ihoa pysymään puolustuskykyisenä ja tasapainossa. Onneksi luonnonkosmetiikan puhdistusvaahdot ja -geelit eivät nekään sisällä rajuja pesutensidejä. Luonnonkosmetiikan putsarit ovat tavallisesti siksi ylipäätään lempeämpiä ihon suojabarriäärille.

Hydration Cleanser on sekä putsari että hoitotuote

INARIn uudesta putsarista voisi todeta, että se on mitä huikein ihonhoitotuote, joka siinä sivussa hoitelee varsinaisen tehtävänsä – eli kasvojen esimerkillisen puhdistuksen. Se vaikuttaa ihon tilaan kosteuttavasti, korjaavasti ja rakentavasti supermarjoillaan. Lakka ja puolukka sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa valovanhenemiselta sekä vapailta radikaaleilta. Puhdistusvoiteen C- ja E-vitamiini toimivat yhdessä tehostaen ihon solujen uusiutumista ja häivyttäen mahdollisia pigmenttihäiriöitä. Puolukan siemenöljyn omegat vahvistavat ihon puolustusmekanismeja joka käyttökerralla, ruusujuuren flavonoidien kirkastaessa ja tasapainottaessa väsynyttä ihoa. Kasviperäiset aminohapot, pohjoinen lähdevesi sekä pehmentävä skvalaani sitovat kosteutta ihoon jättäen puhtaan ja joustavan tunnun kasvoille. Jos olet laiska hoitamaan ihoa kesällä, niin tämä putsari kannattaa ehdottomasti varata lomalaukkuun tai kesäkotitarvikkeisiin. Saat siitä ihollesi kunnon kuntokuurin ihan huomaamatta.

inari-midsummer-hydration

Kaksi erilaista käyttötapaa

INARIn puhdistustuote on ihanteellinen kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää niin ihon syväpuhdistukseen kuin nopeaan pikapuhdistukseen. Syväpuhdistuksessa voidetta levitetään kuivalle iholle huolellisesti hieroen, jotta koostumus pääsee vaikuttamaan perusteellisemmin. Anna vaikuttaa jonkin aikaa kasvoilla, kostuta sormia hieman ja hiero kasvoja uudelleen, jotta saat aikaan kevyttä vaahtoa ja huuhtele sitten huolellisesti. Nopeassa pikapuhdistuksessa tuote levitetään kostealle iholle ja huuhdellaan muodostuva vaahto välittömästi lämpimällä vedellä. Meikki lähtee mainiosti myös pikaversiolla. Syväpuhdistus kuitenkin houkuttaa ja koukuttaa, koska tuotteessa on INARIlle ominainen raikas suomalaisen metsän tuoksu, jota tekisi mieli pysähtyä vetämään nenään täysin kiireettä. Putsarin hoitovaikutukset on helppo tuntea ja nähdä, ja siksi voidetta tulee kiusaus seisottaa iholla loputtomiin. Inari Midsummer Magic Hydration Cleanser on vegaaninen tuote.

Tutustu Inarin tuotteisiin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.