Yleinen

Jos Jolie olisi kosmetiikkatuote – ensiesittelyssä INARI Lifting Serum -kiinteyttävä tehoseerumi

31.08.2018, Jolie

Jos Jolie olisi kosmetiikkatuote, tässä tapauksessa sekä kasvovesi että seerumi olisivat aika vahvoilla. Lopullista varmuutta voittajasta tuskin koskaan saataisiin selville. Tasapeli siis.

Erilaiset seerumit ja ihonhoitovedet tekevät nyt suurta tulemistaan, trendi pauhaa hyökyaallon lailla. Joliessa puhuttiin luonnonkosmetiikan seerumeista ja kasvovesistä ensimmäisinä ihonhoitotuotteina jo kuusi vuotta sitten. Edelleen soitamme uskollisesti samaa laulua. 1) Vesikosteudesta lähdetään ja 2) seerumi on ihonhoidon superfood. Simppeli neuvomme on, että jos sinun täytyisi valita vain yksi (onneksi ei tarvitse), ota laadukas ja aktiiviaineilla ladattu luonnonkosmetiikan versio jommasta kummasta. Kun kyseisistä tuotteista löytyy oikea match, ihon ihana elämä voi alkaa.

INARI Lifting Serum

INARIn kiinteyttävä tehoseerumi tuoksuu mäntymetsältä ja kohentaa ihon rakenteita

Pohjoisen uutukaisemme INARI Arctic Beautyn neljäs tuote odottaa vielä ensiesittelyään Jolien kanavissa, ja se tulee tässä:

INARI Lifting Serum tulee pumppupullosta ulos vaaleanruskeana ohuena fluidina. Tehoseerumi tuoksuu aivan aidosti suomalaiselta metsältä ja katoaa ihon uumeniin ennen kuin ehdit silmiä räpäyttää. Silkkinen tehoseerumi kiinteyttää ihoa ja auttaa häivyttämään ja minimoimaan ikääntymisen merkkejä. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa napakoittaa ihoa ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin kosteuttaen pitkävaikutteisesti. Seerumi sisältää muiden INARIn tuotteiden tapaan ihon nuorekkuutta ylläpitävän arktisen kasviyhdistelmän, Arctic Blendin, joka koostuu lakasta, puolukasta, mustikasta, pakurista, männystä sekä ruusujuuresta. Arctic Blendin ainesosat ovat erityisen antioksidanttirikkaita ja toimivat keskenään synergiassa.

INARI Lifting Serum 2

Tehokkaille hyaluronihapposeerumeille (myös esimerkiksi Patyka Plumping Serum) on tyypillistä, että lopputulos iholla on sen verran tujakka, että iho saattaa korkeasta kosteusannoksesta huolimatta seerumin levityksen jälkeen hieman kiristää. Siksi päälle voi hyvin levittää vielä rasvaisemman voiteen tai halutessaan öljyn. Rasvaisempi koostumus auttaa lukitsemaan kosteutta ihoon. Seerumi sopii loistavasti kaikkien INARIn voiteiden: Water Creamin, Moisture Boostin ja Sleeping Creamin alle. INARI Lifting Serumin sormituntuma on erittäin pehmeä, tiimimme on hämmästellyt sitä, kuinka synteettiseltä koostumus tuntuu. Seerumissa on synteettisen kosmetiikan tuotteille tyypillinen silikonilla aikaansaatu käyttömukavuus – tietysti ilman muoveja. Koostumuksen miellyttävyys ja käytännön toimivuus ovat tavallisesti luonnonkosmetiikassa merkkejä laadukkaasta tuotekehityksestä.

INARIn seerumi auttaa tasoittamaan ihon väriä ja korjaamaan ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Siksi sitä voi suositella nuoremmallekin iholle kuuriksi syyskesään. Nopeasti imeytyvä ja ihon kuulaaksi jättävä koostumus sopii myös meikin alle. INARIn tuotteet on testattu dermatologisesti ja ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
5 years sitten

Seerumi on ihan huippu! En luovu tästä koskaan!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.