Yleinen

”Kun mikään ei riitä” – ensitunnelmia INARIn kosteusvoiteista Moisture Boost ja Water Cream

31.07.2018, Jolie

Muutama viikko sitten joukkoihimme liittynyt suomalainen luonnonkosmetiikan premiumbrändi INARI herättää kuhinaa niin Stockmannin pisteellä kuin meillä Uudenmaankadulla. Ensimmäisten asiakaspalautteiden tultua onkin aika kertoa sekä asiakkaiden että testiryhmien ajatuksia INARIn tuotteista. INARIn valikoimassa on tällä hetkellä neljä eksklusiivista kasvojen ihonhoitoon kehitettyä tuotetta, jotka pohjautuvat antioksidanttisiin pohjoisiin raaka-aineisiin. INARIn Arctic Blend koostuu lakasta, puolukasta, mustikasta, pakurista, männystä sekä ruusujuuresta. Tuotteet ovat kaksi erilaista päivävoidetta Moisture Boost ja Water Cream, yönaamiota muistuttava yövoide Sleeping Cream sekä liftaava tehoseerumi Lifting Serum.

Kuva: @vsgz

Kuva: @sampitar

Ensimmäiset fiilikset INARIn tuotteista ovat yksimielisiä. Tuotteet ovat riittoisia ja todellakin ladattu täyteen! Hoitavuutta riittää, ja esimerkiksi Sleeping Cream -yövoiteesta Jolien kauneusmeedio povaa lopullista talvipelastusta herkälle ja kuivalle suomalaiselle iholle. Myös päivävoiteet soveltuvat tehoissaan ensisijaisesti kuivaihoisille ja/tai ikääntyvälle iholle. Jos ihosi on ”kun mikään ei riitä” -tyyppiä, niin INARI tarjoilee avun ja ratkaisun. Rasvaiselle tai nuorelle iholle tuotteiden yksilöllinen soveltuvuus kannattaa testata ensin. Joskus nuorikin iho kaipaa ravitsevia tuotteita ainakin kuuriluontoisesti. Rikkaasta yövoiteesta saimme huikean palautteen, kuinka se oli toiminut täydellisesti rauhoittavana SOS-tuotteena ihon hormoniräjähdyksessä. Viikolla kaksi olemme siis sitä mieltä, että INARI on vähintäänkin 1) superhoitava, 2) rauhoittava ja 3) tehokas.

Kaksi erilaista kosteusvoidetta Moisture Boost ja Water Cream

Päivävoiteista kevyempi on INARI Midsummer Magic Water Cream -kosteusvoide, joka sopii hyvin myös meikin alle. Koostumus on mukavan ohut ja hämmentävän silkkinen (samoin kuin seerumissa) ilman silikoneja. Suosittelemme Water Creamia kesällä kaikille ihotyypeille. Sen hoitavuus riittää korkean ilmankosteuden vuodenaikana myös sekaihon yövoiteeksi, joten jos haluat vain yhden voiteen, tässä se on! Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa napakoittaa ihoa ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin kosteuttaen pitkävaikutteisesti. Kosteusvoide silottaa nopeasti, parantaa ihon väriä ja kosteustasapainoa ja korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Water Creamin kiinteyttävää vaikutusta voi tehostaa Lifting Serumilla.

Inari päivävoiteet

 

Inari päivävoiteet 2

 

INARI Midsummer Magic Moisture Boost –kosteuttava päivävoide puolestaan ehti heti yllättämään voimillaan! Kosteusvoiteessa on paitsi Arctic Blendia ja hyaluronihappoa, myös kasviöljyjä ja rasvahappoja, jotka lisäävät ravitsevuutta ja hoitavuutta siinä määrin, että Moisture Boost on kesävoiteeksi jopa runsas. Jos oleskelet paljon auringossa tai ihosi on kuiva tai ikääntyvä, valitse siinä tapauksessa Moisture Boost. Se hoitaa supertehokkaasti ravintoa kaipaavaa ihoa ja parantaa sen joustavuutta, kimmoisuutta ja kuntoa. Moisture Boost kannattaa varata ässäksi hihaan myös siihen hetkeen, kun ensimmäiset pakkasyöt saapuvat ja pintakuivuuden paras ystävä eli sisälämmityskausi alkaa. Myös Moisture Boostin kiinteyttävää vaikutusta voi tehostaa Lifting Serumilla.

Koostumuksista huokuu ylellisyys ja tehokkuus samassa paketissa. Raaka-aineet ovat selvästi huippuluokkaa eikä niiden laadussa tai määrässä ole tippakaan säästelty. INARIn tuotteet ovat kirjaimellisesti hoitotuotteita, joiden avulla voi tarjota iholleen parasta mahdollista superruokaa. INARI on harvinainen suomalainen vaihtoehto ja tilaisuus niille, jotka haluavat panostaa ihonsa aitoon hyvinvointiin ja mahdollistaa sen kauniin ikääntymisen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.