Yleinen

Magical Creatures – esittelyssä lux boxin heinäpainoksen sisältö

02.09.2018, Jolie

Saimme nauttia kuluneena superkesänä Jolie lux boxin kahdesta painoksesta, toisesta toukokuussa ja toisesta heinäkuussa. Heinäpainos päästää omistajansa jo melko pitkälle ihon hellimisessä hellekesän jälkeen. Heinäkuun luxin täysikokoiset tuotteet olivat neljä kuuluisaa Jolie-erinomaisuutta, joista haluamme kutsua nauttimaan kaikki luonnonkosmetiikan ystävät.

Pariisilainen kuningatarseerumi, Patykan putsaritrion öljy & Absolutionin bestseller -naamio

Merellinen pariisilainen kuningatarseerumi Iroisie Le Sérum Précieux The Ultimate -seerumi on Jolie-klassikko parhaimmillaan; ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille. Seerumin sisältämät kalliit merilevät laminaria digitata sekä merisalaatti ulva lactuca kosteuttavat, kirkastavat sameaa ihoa, kiinteyttävät sekä antavat iholle suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Tuotteella on sisäänrakennettu anti-age-vaikutus ja se tekee vakuuttavine raaka-ainelistoineen pieniä ihmeitä. Seerumi on ihanteellinen tasapainottamaan kuivaa, stressaantunutta tai hormonitoiminnan epätasapainon takia oireilevaa ihoa. Jos iho on levoton tai räjähtelee, kuningatar auttaa. Iroisie rakastaa herkkää ihoa.

Lux box

Syyskesällä iho janoaa syväkosteutta ja samalla elvytystä ja korjausta auringolle altistumisen jälkeen. Siksi juuri oikealla hetkellä Iroisien The Ultimate -seerumi loikkasi lux boxiin ja tarjoilee käyttäjilleen nestemäisen seerumin ja kevyen ihoöljyn parhaat puolet. Tuote näyttää ohuelta fluidiseerumilta, mutta levitettäessä koostumus paljastuukin täydellisen määrän öljyä sisältäväksi ihanuudeksi. Se antaa iholle juuri sopivan annoksen laadukkaita rasvahappoja ja samalla runsaasti kosteutta. Seerumia voi käyttää ihon tarpeen mukaan pari tippaa aamuin illoin tai pelkästään iltaisin.

Heinäluxissa oli Patykan kuuluisan putsaritrion ensimmäinen tuote: Remarkable Cleansing Oil -puhdistusöljy. Öljy laitetaan kuivalle iholle ja se on loistava puhdistaja, sillä se tarraa nopeasti itseensä niin vedenkestävät ripsivärit, paksunkin meikkipohjan sekä epäpuhtaudet. Öljy toimii uudessa versiossaan loistavasti yksinäänkin esimerkiksi meikin puhdistukseen. Öljyn huuhtoutuvuus on aikaisempaa miellyttävämpi, se jättää silkkisen pinnan tahmaamatta ja lähtee pois vaahdon lisäksi hyvin myös vedellä tai veteen kastetulla liinalla. Öljypuhdistus tasapainottaa ja vahvistaa ihoa kuuman kesän jälkeen. Puhdistusta voi halutessaan täydentää Patykan puhdistusvaahdolla öljyn päällä. Patykan koko puhdistusrituraali täydentyy kasvovedellä, jonka runsas koostumus toimii jo esiseerumina.

Heinälux sisälsi myös naamio-osastomme myydyimmän tuotteen: Absolution Le Soin Purifiant -syväpuhdistavan naamion. Kirkastava kasvonaamio supistaa ihohuokosia, säätelee talintuotantoa ja rauhoittaa ihoa. Koivunmahla silottaa ja puhdistaa, valkoinen savi imee itseensä talia. Naamio sisältää myös lakritsia, viilentävää piparminttua sekä luonnollista salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta. Naamio ei ole tehokkaista puhdistavista ominaisuuksistaan huolimatta kuivattava.

Lux box

Tyylikäs, laadukas ja hillitty Alima Puren Mauna Loa -aurinkopuuteri

Jatkoaikaa kesälle taikomassa oli boxin Alima Pure Bronzer -aurinkopuuteri Mauna Loa, joka on täydellinen, useimmille sopiva ja tyylikäs mattasävy. Helposti levittyvä ja häivyttyvä, henkäyksen ohut mineraalipuuteri tuo kasvoille luonnollista, lämmintä sävyä. Luonnolliset mineraalit hoitavat ihoa, eikä tuotteesta löydy mitään ylimääräisiä täyteaineita.

Mini & sample -kavalkaadissa viisi huippulaadukasta testituotetta

Kansainvälisen verkkokauppamme Jolie Beautyn puolelta luxissa vieraili Jolie-tiimin suosikkibrändin Ila Span legendaarinen Body Oil. Pai Skincaren kuorintavoiteella boxilainen voi huuhtoa hellävaraisesti epäpuhtaudet kasvoilta. Lux box kannusti testaamaan myös syksyä ennakoiden Absolutionin uutta silmänympärysvoidetta, jossa on täyteläinen, pehmeä ja hoitava koostumus. Patykan kosteusvoiteista mukana oli syyskesän ilmankosteuteen istuva ohut ja kevyt tekstuuri thin texture. Uutuusbrändimme INARI Arctic Beautyn valikoimasta lux boxiin matkasi suursuosikiksi ryhtynyt Sleeping Cream, jota voi käyttää myös yömaskina. Sleeping Cream rauhoittaa ja hoitaa supertehokkaasti.

Jolie lux boxin heinäpainoksen hinta oli 53 euroa ja sen tuotteiden arvo yhteensä noin 190 euroa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.