Ihonhoito

Hohtaa, kuultaa, kiiltää, hehkuu – Syyskuun kuukauden tuote on Zuii Organic Flora Luminiser Creme Saturn -hohdevoide

04.09.2018, Jolie

Lauma luonnonkosmetiikan raskassarjalaisia on jälleen puhunut! Jolie-tiimi ja useat luonnonkosmetiikkaa suurkuluttavat kanta-asiakkaamme ovat sitä mieltä, että Zuiin uusi hohdevoide on hitti ja istuu täydellisesti (vuoden)aikaan juuri tässä ja nyt. Seuraavassa inspiroivat perustelut Zuiin valinnalle kuukauden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi syyskuussa 2018.

Dewy Look, Glossy Skin

Ensinnäkin trendi elää ja on kuuma! Kaikki haluavat huippumalli-ihon. Jos et ole jo törmännyt ihonhoidon ja meikkimuodin ajankohtaisissa kostean ja kiiltävän lopputuloksen nimiin vannoviin dewy lookiin tai glossy skiniin, tuo päivä on väistämättä lähellä. Kostean ihon ilmettä haetaan nyt ihonhoidossa korealaiseen tapaan kerrostamalla vesikosteutta ja käyttämällä ylipäätään ohuita ja tehokkaasti imeytyviä hoitovesiä, -uutteita ja -nesteitä, jotka sijoittuvat jonnekin kasvovesien ja -seerumien välimaastoon. Kategoriaan putkahtelee koko ajan uusia tuotteita, ja luonnonkosmetiikassa ne sisältävät korkean määrän vaikuttavia ainesosia. Kosteuden noustessa ihossa sen luonnollinen hehku saadaan esiin.

 

 

Kuultoiho ei välttämättä synny ilman erinäistä muuta panostusta. Paitsi että tarvitaan ahkeraa ihonhoitoa, omalle iholle soveltuvaa ruokavaliota täytyy joskus etsiä, suoliston kuntoa varjella, unesta ja stressittömyydestä huolehtia, ja vettä on hyvä juoda reippaasti. Suositus sokerin ja nautintoaineiden rajoittamisesta kuuluu tietysti kuvaan. Onneksi on olemassa ihoa aidosti hoitavia luonnonkosmetiikan meikkituotteita, joilla asiaa voi myös edesauttaa – varsin helposti.

Meikatessa Dewyyn ja Glossyyn pääsemistä auttavat nimenomaan nestemäinen peitevoide, kuultoa tuova meikin pohjustustuote eli primer, poskipunan vaihtaminen voidemaiseen sekä mahdollisesti jokin tyylikäs highlighter -tuote. Luonnonkosmetiikassa on tarjolla myös useita ihania, ohuita ja seerumimaisia meikkivoiteita, joilla saa kostean kuulaan pinnan. Puuterista voit luopua kokonaan, tai käyttää sitä korkeintaan hieman nenänseutuun. Lookia hakiessa on hyvä kuitenkin muistaa, että kuultoiho ei varsinaisesti kimalla, se vain kuultaa kosteana ja freshiltä näyttävänä. Lopputulos lähentelee nudea eli meikkaamattomalta näyttävää, mutta ah niin ihanaksi tuunattua ihoa.

Kosteuttava hoitotuote, kevyt meikki, ripaus päivetystä, meikinkorostustuote ja sukkahousut = yhdessä purkissa

Zuii Organic Flora Luminiser Creme Saturn -hohdevoide on ihoa kosteuttava ja hoitava voide, joka toimii sävyttävän kosteusvoiteen tavoin. Sillä saa kasvojen iholle hieman peittoa, ja samalla tervettä kuulautta. Sävy imitoi kevyttä päivetystä ja saa kasvot näyttämään terveiltä ilman meikattua lookia. Jos iho on kesän jälkeen hyvässä kunnossa, monikäyttöistä voidetta voi hyvin käyttää meikin asemasta koko kasvoille. Jos peittoa tarvitaan enemmän, voidetta voi sekoittaa muun meikkipohjan joukkoon. Sitä voi käyttää myös paikallisesti korostustuotteena kasvoille ja vartalolle.

 

Hohdevoiteen sisältämä bambu-uute, vihreä tee sekä kamomillauute tekevät sen koostumuksesta silkkisen jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Voide saa kiitosta myös siitä, että se ei sotke eikä tahraa. Kevyt koostumus sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, sekä kasvoille että vartalolle. Jolie shopissa siihen turvaudutaan myös niinä päivinä, kun työasun sukkahousut ovat jääneet kotiin ja sääret kaipaavat pientä boostausta. Ihon lämmössä voiteen tuoksusta löytyy ruusua ja jasmiinia.

Zuiin hohdevoiteen pohjasävy on kellertävä, ja sen maltillinen hehku vivahtaa kultaan. Niille, joille Jolien muu tuotevalikoima on tuttu, hyvä vinkki voisi olla vertaus suursuosikkiimme Alima Puren Augustaan. Hehkun aste on kutakuinkin sama, mutta nestemäisenä. Tarjolla on siis enemmänkin valoa kuin kimallusta, aivan täydellistä Glossya!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.