Yleinen

Ruotsi valitsi luonnonkosmetiikan parhaat

15.05.2019, Jolie

NOC Sweden on Ruotsissa tärkeä luonnonkosmetiikan vaikuttaja ja valitsee vuosittain parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. NOC Swedenin tavoitteena on tehdä luonnonkosmetiikasta kuluttajille itsestäänselvä valinta, ja parhaiden tuotteiden nimeäminen on heille tärkeä tapa auttaa asiakkaita löytämään luonnollisen kosmetiikan helmet. Jos Ruotsin voittajat kiinnostavat, kurkista bloggaaja-luonnonkosmetiikkakauppias Hannah Sjöströmin tontille, joka teki Naturligt Snygg -saitille koonnin ykkösistä.

Patykan Energising Eye Gel ja Alima Puren Lip Tint Daisy ovat Ruotsin parasta luonnonkosmetiikkaa vuonna 2019

Joliella on muutama hyvä syy hehkuttaa tämän vuoden Ruotsin voittajia. Jolie on ottanut parin viime vuoden aikana Ruotsissa joitakin askelia. Olemme avanneet siellä verkkokaupan ja piipahtaneet tyylikkäällä pop upilla Tukholman ihanassa Lobbyssa viime joulun aikaan. Ruotsalaiset ovat huomanneet upeat Jolie-brändit ja niiden matka naapurimaassa on lähtenyt hienosti käyntiin. Nyt Jolie-tuotteet voittivat jo ensimmäisenä Ruotsin vuonnaan NOC Swedenin silmä- ja huulituotekategoriat. Patykan silmänympärysgeeli ja Alima Puren Tint vakuuttivat kokeneen juryn.

patyka-eye-gel

Patykaa raati kehui vitamiinicocktailiksi, jonka tulisi löytyä jokaisen kylppärinkaapista. Fiksun roll-on-pakkauksen ansiosta tuotetta on näppärä käyttää, ja se kadottaa väsymyksen silmien ympäriltä. ”Ett litet energiknippe som den här bör finnas i allas badrumsskåp. Denna vitamincocktail gör underverk på trötta påsar och ögonlock, som med lätthet appliceras tack vare dess behändiga och smidiga förpackning.”

Alima Puren Tint sai kehuja koostumuksen kosteuttavasta laadusta, kaikille sopivasta monikäyttöisestä sävystä sekä raikkaasta ja viileästä mintun tunteesta, jonka se freesaa huulille. ”Detta läppstift är härligt återfuktande med en nyans som passar alla årstider. Den ger även en svalkande, skön och fräsch känsla med en hint av mint.”

alima-pure-tint

Patykan voittoa osasimme ehdokkaaksi nimeämisen perusteella odottaa. Aliman Tint oli meille ensin yllätys, sillä vaikka tuote on erinomainen, nostamme Jolien huulituotteista esiin aina ensimmäisenä ammattilaistason pigmenttihuulipunat Absolutionilta ja Kjaer Weisilta. Ruotsalainen huulipunamaku on kuitenkin kevyempi. Aliman ansioita ovat täydellisen hoitava koostumus sekä Daisyn erityinen sävy, joka herättää kasvot. Daisy sykähdyttää usein myös Jolien myymälöiden testeritiskeillä; ”Ooh, mikäs tämä oli?” Ehdolla Jolie-tuotteista olivat lisäksi Oilixian putsari ja Patykan Anti-Pollution Mist -kasvojen suojasuihke.

Kolme Esseä ja huumaava Neal’s Yard Remedies -suihkugeeli

Yövoidekategorian paras oli Esse Probiotic Skincaren Restorative Moisturiser ja seerumisarjan voittaja Essen Ageless. Vuoden innovaatiopalkinnon sai Essen Protect Oil, joka sopii haastavan ja stressaantuneen ihon suojakuurihoitoon. Kaikki kolme Esse-tuotetta ovat suuria menestyjiä myös Joliessa. Esse Probiotic Skincare alkaa olla Ruotsissa yksi suurimmista hoitolasarjoista. Hoitolapuoli on se suunta, mihin Esse haluaa jatkossakin vahvasti keskittyä.

Esse Protect Oil

NOC Sweden oli samoilla linjoilla suomalaisten luonnonkosmetiikkavaikuttajien kanssa ”saippuaosastolla”, sillä parhaan suihkugeelin arvonimen sai oikeutetusti Neal’s Yard Remediesin Aromatic. Tuote on myös Katja Kokon ja Jolie-tiimin suosikki. Suihkugeelin autenttisuus ja hoitavuus ovat vastustamattomia. Aromatic pesee korppukuivankin ihon pehmeäksi. Maaginen tuoksu hoitaa ruumista ja sielua.

Jos haluat nyt kokeilla Ruotsin parhaita, muistathan, että Jolie webshop toimittaa pienetkin tilaukset ilmaiseksi 19.5. saakka.

Kuvat: Eeva Takkunen, Alima Pure & Esse Organic Skincare

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.