Yleinen

Lux box viimeisen kerran – kultainen kesäpainos on myynnissä

16.05.2019, Jolie

Olette varmasti jo lukeneet tulevasta box-uudistuksesta, jonka myötä sekä Jolie lux boxit että kuukausittaiset perusboxit muuttavat muotoaan. Jatkossa julkaisemme neljä vuotuista sesonkiboxia (talvi, kevät, kesä, syksy), ja niiden lisäksi vaihtuvia teemaboxeja. Luxin ystäville lupaamme, että toki myös luksus tulee joskus teemana esiintymään. Uudet sesonkiboxit ja inspiroivat teemaboxit on mahdollista hankkia Jolien verkkokaupasta yksi box kerrallaan. Uusien boxien hinnoista ja aikatauluista tiedotamme hieman myöhemmin. Hinnat säilyvät edelleen boxien sisältöihin nähden edullisina.

Jolie Box uudistuu

Golden Edition tuo kesän kosmetiikkaasi

Jolie lux boxin kesäpainos on viimeinen alkuperäinen Jolie lux box, joka kuljettaa omistajansa satumaisen kauniiseen ja hemmottelevaan kesään. Se sisältää viisi täysikokoista tuotetta, ja on täydellinen kesälahja juuri itsellesi! Kesäpainos auttaa holistisessa hyvinvoinnissa, rentoutumisessa ja nautinnollisen kesäolon saavuttamisessa. Lux tuo huolettomuutta kasvojen kesälookiin ja tarjoilee virtuoosimaista ehkäisyä ja korjausta ihon aurinkovaurioihin. Se sisältää ripauksen vastustamatonta kultaa, toisen pehmeää ruusukultaa ja kolmannen valloittavaa hehkua.

Jolie lux box on kuukausittaista Jolie boxia hieman luksuksempi kertaluontoinen painos, joka on myynnissä lanseeraushetkestään aina siihen saakka, että se myydään loppuun. Lux box on myynnissä NYT Jolie webshopissa, ja myymme sitä niin kauan kuin tuotetta riittää. Kesäpainoksen myyntihinta on 56,90 euroa, mutta sen arvo on 190,05 euroa. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se lähtee meiltä valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja kesäkuun viikolla 24.

Tilaa omasi nyt täältä.

Jolie lux box on kertaluontoinen limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat iästä riippumatta ja kaikille ihotyypeille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.