Ihonhoito

Kevään paras putsarikollaasi

17.05.2019, Jolie

Ihon puhtaanapito on kauneudenhoidon kulmakivi. Jokainen meikinkuluttaja tuntee faktan, että meikit naamassa ei sovi nukkua! Ihon puhdistaminen voi olla myöskin nautinnollista ja ihanaa. Oikeanlaisen puhdistustuotteen ja -rutiinin löytyminen on ratkaisevaa ihon hyvinvoinnin kannalta. Ihoa ei kannata pestä pilalle, mutta silti se on siivottava meikistä, liasta ja pölystä, ylimääräisestä talista ja ilmansaasteista. Kuinka löytää kultainen keskitie?

Jolie putsarikollaasi - kolme tuotetta

Mitä nykyputsarilta vaaditaan?

KYLLÄ erinomaiselle puhdistusteholle! Urbaani elämä sekä ruoasta, elintavoista ja ympäristöstä saatavat epäpuhtaudet lisäävät ihonpuhdistuksen tarvetta. Ihonpuhdistustuotteen tulee auttaa ihoa säilyttämään luonnollinen toimintakykynsä. Siksi ihohuokosista tulee säännöllisesti poistaa epäpuhtaudet ja ylimääräinen rasva. Oikeanlainen putsari lievittää ja hoitaa ihon pintakuivuutta ja siten ehkäisee ihon tukkoisuutta ja näppyjen syntyä.

EI kuivattaville sulfaateille, muoveille ja synteettisille tensideille! Liian pesevät puhdistusaineet kuluttavat ihon luonnollista happovaippaa. Jos ihon arvokas barriääri lipsahtaa epätasapainoon, ihon oma puolustuskyky horjuu. Tuolloin iho saattaa herkistyä. Se voi myös aktivoitua puskemaan talia. Jos ihon pinta ei ole joustava ja toimiva, tali ei pääse ulos ja ihohuokoset voivat tulehtua. Kuka myöskään tänä päivänä haluaisi huuhtoa muoveja alas viemäristä?

Jolie putsarit

Kevään uudet luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet – puhdasta rakkautta iholle ja luonnolle

Viime aikoina puhdistusöljyt ja -voiteet ovat olleet putsarivalikoimamme myydyimpiä tuotteita. Niitä puoltaa samaan aikaan tehokas, mutta hellävarainen puhdistuskyky. Vaahtojen ja geelien ystäviä löytyy silti edelleen paljon. Puhdistusvaahdoissa ja -geeleissä on käyttäjiensä kaipaama pesevämpi tuntuma. Kevään kukkein kollaasi on tässä. Uutuusputsareista löytyy puhdasta rakkautta iholle.

Kjaer Weis The Cleanser – Luonnonkosmetiikan maailmantähti Kjaer Weis lanseeraa lisää ihonhoitoa! The Cleanser on miedon makealta tuoksuva öljymäinen puhdistaja. Se sisältää kamomillaa, tammijuuriuutetta, kehäkukkaa, italialaista manteliöljyä ja ruokosokerista uutettua skvalaania. Kuningatarpullo on pyörryttävän ihana.

Dafnas Recovery Cleanser

Madridilaisen Dafna’sin tehokas puhdistusbalmi Recovery Cleanser on ihoa korjaava monitoimibalmi. Balmin voima perustuu ravitseviin ja antioksidanttipitoisiin moringan, bambun ja arganin luomuöljyihin. Sitruunaheinän ja appelsiinin eteeriset öljyt elvyttävät ihanasti. Jätä puhdistusbalmi vaikuttamaan hetkeksi iholle osana puhdistusta tai käytä tuotetta yönaamiona. Huomaat eron entiseen parissa päivässä! Täydellinen kuivalle iholle.

Ruhaku Reset Cleansing Oil -puhdistusöljy oli viimeisimmässä lux boxissa, ja siitä sataa meille nyt ylistävää palautetta joka tuutista. Ravitseva japanilainen tehoöljy poistaa meikin, epäpuhtaudet sekä ylimääräisen seebumin hellävaraisesti ilman ihoärsytystä. Kirkastavat AHA-hapot ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Öljy supistaa yliaktiivisia ihohuokosia hilliten ihon omaa talintuotantoa. Kiinteyttää ja ryhdistää ihoa.

Pai Skincaren kuuluisasta ruusunmarjaöljystä lanseerattiin odotettu puhdistustuoteversio, josta kauhuksemme jouduimme myymään ei-oota ensimmäiset viikot. Nyt varatotilanne on tasoittunut ja kaikki herkkäihoiset ovat pelastettuja. Pai Rosehip Cleansing Oil on terveen ihon salaisuus ja sitä voi lämpimästi suositella myös miehille. Öljymäinen koostumus tarttuu meikkiin, ihon epäpuhtauksiin sekä ylimääräiseen taliin huuhtoen ne veden mukana hellästi pois. Tuoksussa on tuulahduksia basilikasta, appelsiinista, limestä sekä jasmiinista. Vitamiinipommi ruusunmarjauute on täyttä Pai-tavaraa tarjoten iholle puhdistuksen lomassa lisäravintoa sekä hehkua.

Patyka putsaritrio

Patykan putsaritrio on Jolien historian myydyin puhdistustuote; kolmivaiheinen öljyn, vaahdon ja kasvoveden muodostama tehopaketti. Patykan uudet edulliset tuotteet tarjoavat siitä riisutun version laajalle käyttäjäkunnalle, myös nuoremmalle iholle. Clean Range eli vaaleanpunainen puhdistustuotelinja on huippusuosittu! Lue lisää tuotteista täältä.

INARIn uusi Hydration Cleanser on ideaali ikääntyvän tai vaurioituneen ihon puhdistustuote. Se vaikuttaa ihon tilaan kosteuttavasti, korjaavasti ja rakentavasti supermarjoillaan. Lakka ja puolukka sisältävät upeita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa valovanhenemiselta sekä vapailta radikaaleilta. C- ja E-vitamiini toimivat yhdessä tehostaen ihon solujen uusiutumista ja häivyttäen mahdollisia pigmenttihäiriöitä. Kutsumme sitä ihon kuntokuuriksi, joka ajaa helposti myös hoitotuotteen asiaa.

Potkua kaipaavalle suosittelemme Novexpert Express Radiant Cleansing Foam -kuorivaa puhdistusvaahtoa. Kyseessä on ilmavan kevyt vaahto, joka puhdistaa kasvot meikistä, epäpuhtauksista, liasta sekä ilmansaasteista kookosuutteen avulla. Tuote on loistava puhdistustuote erityisesti samealle, paksulle, epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle sen kuorivan ominaisuuden ansiosta. Papaijan entsyymejä, PHA-happoa sekä C-vitamiinia sisältävä mikrokuorinta uudistaa ihoa jättäen sen kirkkaaksi ja upean hehkuvaksi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.