Yleinen

Uusi Jolie shop & spa aukeaa Helsinkiin loppukesällä 2019

20.05.2019, Jolie

Jälleen isoja uutisia! Nyt saamme kertoa jotakin aivan erityisen ihanaa. Voimme lanseerata salaisuuden samoilla sanoilla kuin Kämp Gardenin viime marraskuussa; tässä on jotakin spesiaalia, mitä Helsingistä on toistaiseksi puuttunut. Olemme ikionnellisia voidessamme olla tekemässä unelmasta totta, pitkäaikaisten haaveiden hippusista konkretiaa.

Jolie Spa tuoksukynttilä

Jolie spa muuttaa Töölöön

Ihmisiä kiinnostaa hektisessä ajassamme holistinen hyvinvointi. Luonnollinen kauneudenhoito. Pysähtyminen, jaksamisen vaaliminen ja itsensä hemmottelu. Pikkuinen yksipaikkainen Jolie spa Kalevankadulla on ollut viime vuosina täyteen varattu, ja saamme jatkuvasti palautetta asiakkailta, että hoitoaikoja tulisi saada lisää. Sama tilanne on ystäväyrityksemme Natural Goods Companyn luonnonkosmetiikkahoitolassa Museokadulla.

Nyt sekä Jolie spa että Natural Goods Company muuttavat uusiin kylpylätiloihin heinäkuussa 2019. Tila on herkku- ja luomukauppa Anton&Antonin entinen myymälä Helsingin Töölön Museokadulla, ja sitä remontoidaan parhaillaan urakalla. Uudessa keitaassa ajaton japanilainen zen yhdistyy urbaaniin pohjoismaalaisuuteen. Tulemme tarjoamaan sekä tasokkaita beauty -hoitoja että täydellisiä wellness -hoitoja, jotka jäävät vaikuttamaan kehoon ja mieleen pitkäksi aikaa. Kansainvälisten huippuhoitoloiden seesteistä ja aistillista tunnelmaa, läheisiä asiakas-hoitajasuhteita ja erinomaisen osaavia kosmetologeja. Rauhallisia hoitohuoneita on neljä! Lisäksi hoitolan yhteydessä palvelee luonnonkosmetiikan myymälä ja sen yhteydessä pieni kauneuskahvila.

Jolie Spa valkoiset kukkaset

Jolie span ja Natural Goods Companyn nykyiset tilat Kalevankadulla sekä Museokadulla sulkevat ovensa uuden upean Jolie span tieltä kesä-heinäkuussa 2019. Jos aikataulumme pitävät ja kaikki menee suunnitellusti, toivomme uuden hoitola-myymälän olevan käynnissä ja vauhdissa elokuun alusta alkaen. Jolien kauniit putiikit Punavuoren Uudenmaankadulla ja Kämp Gardenissa jatkavat normaalisti.

Hoitoajat ovat varattavissa NYT

Jolie span uusi ajanvarausjärjestelmä toimii jo. Voit varata ajan uuteen paratiisiin vaikka heti! Hoitoaikoja on avattu 5.8. alkaen. Uusi hoitomenu on huolella tehty ja vastustamaton. Hoidoissa sinua palvelevat sekä Jolie span että Natural Goods Companyn tutut ja taitavat kosmetologit sekä ihoterapeutit. Nykyinen Jolie spa Kalevankadulla sulkee ovensa kesäkuun lopussa, kun Mariela jää kesälomalle. Jos haluat heinäkuussa hoitola-ajan, varaa se Natural Goods Companyn nykyisestä hoitolasta, joka on avoinna vielä heinäkuussa.

Jolien suositut aktiviteetit avaavat uudet ihanat kylpylätilat koko kaupungin olohuoneeksi, sillä järjestämme tiloissa toisinaan myös yleisötapahtumia. Luvassa on esimerkiksi Natural Goods Companyn Re-Start -valmennuksen valmentajailtoja sekä Jolien ystävä- ja tähtivierasiltoja. Palvelemme jatkossa myös tukkuasiakkaitamme myymälän yhteydessä toimivassa noutotukussa. Tilat muovautuvat tarpeen tullen myös ammattikosmetiikkasarjojemme koulutustiloiksi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.