Yleinen

Minun luonnonkosmetiikkatarinani – Jolien asiakas Hanna

12.02.2019, Jolie

Viittaamme Jolien jutuissa ja puheissa usein kanta-asiakkaisiimme. He ovat niitä aarteita, jotka mahdollistavat olemassaolomme. He ilahduttavat ja tukevat arjessa ja jakavat arvokasta näkemystään luonnonkosmetiikan pitkäaikaisina käyttäjinä. Heidän palautteensa vaikuttaa kevyesti ottaen mielialaamme, ja vakavasti todeten koko valikoimamme ja liiketoimintamme kehittymiseen ja tulevaisuuteen. Ilman viisaita asiakkaitaan Jolie ei olisi Jolie.

Alkuvuoden juttusarjassa olemme pyytäneet muutamia jolielaisia asiakkaita jakamaan oman luonnonkosmetiikkatarinansa. Kysymme heiltä, miksi he käyttävät luonnonkosmetiikkaa ja millaisia tuloksia ovat sillä omaan ihonhoitoonsa saaneet. Kuinka he jaksavat kulkea vuodesta toiseen Jolien rinnalla? Ensimmäisenä juttusarjassa esiintyy yli kuusi vuotta Jolien kantiksena viihtynyt Hanna.

Hanna, 39 vuotta, Helsinki

Kuinka sinusta tuli luonnonkosmetiikan käyttäjä?

Minulla on pienestä asti ollut kuiva ja herkkä, atopiaan taipuvainen iho, johon on vuosien aikana kokeiltu kaikenlaista. Olen testannut niin halvat kuin kalliitkin tuotemerkit, apteekin rasvat reseptillä ja ilman. Mikään ei tuntunut olevan just se oikea juttu minun iholleni. Jotkut toisten ylistämät rasvat olivat minulle melkein sama kuin olisi vedellä voidellut, en saanut mitään tehoa.

Luonnonmukaisuus on pitkään ollut lähellä sydäntä. Lihan syömisen lopetin teininä, luonnonsuojelu on aina ollut tärkeää, kierrättäminen on arkipäivää. Lehdissä ja mediassa näkyi Dr. Hauschkaa ja Weledaa, joiden myötä kiinnostus heräsi ja aloin etsiskellä tietoa luonnonkosmetiikasta. Sitten jossain näin jutun Joliesta ja kiinnostuin heti. Uudenmaankadun myymälä ei ollut vielä edes auki, mutta Katja teki jo ihonhoito-opastuksia remontin keskellä, varasin sellaisen ja vietin illan Katjan kanssa. Siitä kaikki alkoi.

Mitkä ovat sinulle tärkeimmät syyt käyttää luonnonkosmetiikkaa?

Kuiva ja herkkä iho on ollut hankala hoidettava, mutta luonnonkosmetiikalla se voi paremmin kuin koskaan. Välillä tuntuu nykyään, että se on normaali iho, mikä on aika mahtavaa. Erittäin tärkeää on myös luonnonmukaisuus, en halua iholleni synteettisiä aineita, kun on olemassa kaikki se, mitä luonto voi meille antaa. Lisäksi fiilistelen ihania tuoksuja! Niin Patykan jotenkin hyvin naisellisen pariisilaisia tuoksuja kuin Absolutionin yrttisyyttäkin. Toki esteetikon silmää hivelevät myös kauniit pakkaukset, melkein harmittaa, että nykyisen kodin kylppärissä ei ole avohyllyjä kauniille purkeille ja puteleille.

 

Millaisia tuloksia olet saanut ihonhoidossasi luonnonkosmetiikalla?

Parhaimmillaan ihoni tuntuu melkein normaalilta iholta. Talvella tietysti kuivuus, pakkanen ja helsinkiläisillä ikuinen tuuli kiusaavat ihoa, mutta sitten viilaan ihonhoitorutiineja. Otan yövoiteeksi kosteuttavan naamion ja meikittöminä päivinä suojaan ihon balmilla ennen ulkoilua. Myös vartalon iho näyttää ja ennen kaikkea tuntuu oikeilla tuotteilla aivan erilaiselta. Se ei kutise, kiristä, ajaudu vereslihalle tai tunnu siltä, että nahka repeää.

Onko sinulla lempituotteita ja/tai -brändejä Jolien valikoimassa?

Oi kyllä! Absolutionin Addiction-öljyä en vaihda, se on käytössä kesät talvet. Bepanthenia en ole tarvinnut sen jälkeen, kun löysin Neal’s Yard Remediesin Wild Rose Beauty Balmin ja Pain Buriti Balmin. Niillä korjaantuvat rakot, auringonpolttamat, nuhanenän karheus ja allergiasta aukeavat suupielet. Pain vartalovoide on pelastus, siitä en luovu, tai Absolutionin Le Baume -huulirasvasta, joka on myös melkoinen monitoimituote.

Absolution ja Patyka ovat suosikkisarjat, vaikka kasvovesilemppariksi onkin tupsahtanut ihana Leahlanin Bohemian Ruby. Patykan kosteuttava naamio on talvi-ihoni yövoide. Syksyllä ja keväällä Absolutionin La Creme Riche kuuluu luottotuotteisiini, seerumi sen alla vaihtelee, vaikka melkein aina kylppärin kaapissa on Absolutionin Anti-Soif. Meikeissä Kjaer Weisin ripsari ja meikkivoide rokkaavat. Kesällä Kjaerin meikkivoide tekee tilaa Absolutionin meikkivoiteille, alkukesästä vaaleampaa ja loppukesästä tummempaa sävyä. Välillä on ihanaa piristää ihan tavallisia päiviä Absolutionin huulipunalla, sillä paloautonpunaisella tietenkin! Herkkä päänahka tykkää John Masters Organicsin tuotteista enkä ole ikinä törmännyt yhtä hyvään hoitoaineeseen kuin brändin Citrus & Neroli Detangler.

Mistä tykkäät Joliessa ja miksi olet valinnut sen yhdeksi kantakaupoistasi?

Jolie on hyvinvoinnin ja hyvän olon keidas, josta lähtee kotiin aina hymy huulilla, oli fiilis ennen käyntiä ollut sitten millainen hyvänsä! Yhdistelmä ihania ihmisiä, asiantuntevaa palvelua, loistavia tuotteita ja sitä kohottavaa yleisfiilistä on voittamaton. Jolie span hemmottelustakin olen joskus käynyt nauttimassa: ihana, ihana paikka, rauhan tyyssija keskellä Helsinkiä!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.