Yleinen

Ystävänpäivän huulipunabaari Minna Parikan myymälässä 14.2.

11.02.2019, Jolie

Minna Parikka Flagship Outside

Jolie’s Lipstick Bar vierailee pupukenkien luvatussa maassa ystävänpäivänä 14.2. klo 13.30-17.30. Minna Parikan kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 36. Elämyksellinen myymälä ja erityisesti sen näyteikkunainstallaatiot ovat Helsingin kaupunkinähtävyyksiä. Myymälän lupaus on täyttää ilolla asiakkaidensa unelmia ja rohkaista hauskanpitoon ilman ikärajaa. Mikä sopisikaan paremmin meille!

Minna Parikka tekee kenkiä sädehtiville naisille

Minna Parikka suunnittelee kenkiä naisille, jotka eivät pelkää loistaa ja sädehtiä arjen keskellä. Brändin inspiroivan visuaalinen maailma toimii monien naisten tyylin kulmakivenä. Parikan design-innovaatioita, kuten puputennareita ja tikkarikorkoja, on nähty mm. Lady Gagan, Paloma Faithin, Beth Diton ja Cara Delevingnen jaloissa. Minna Parikan tyyli on leikkisä. Tuotteiden yksityiskohdat ja korkea laatu ovat tärkeässä roolissa. Espanjassa valmistetuissa, silkinpehmeästä nahasta tehdyissä kengissä on iloa, asennetta ja väriä.

Jolie’s Lipstick Bar – ystävänpäivän huulipunabaari:

Miltä luksusluonnonkosmetiikan Hollywoodin valloittaneet huulipunat näyttävät sinun huulillasi? Jolien sydämellisessä ystävänpäivän huulipunabaarissa pääset testaamaan luonnonkosmetiikan parhaita huulipunia brändeiltä Kjaer Weis, Alima Pure ja Absolution. Mukana ovat Kjaer Weisin uudet muoti-ikoni Caroline Issan kanssa suunnitellut hullaannuttavat sävyt Amour Rouge & Issa Sucré sekä Alima Puren uudet hoitavat Velvet Lipstickit. Jolien meikkaaja Khira taikoo kasvoillesi virkeyttä ja tyyliä kevään trendikkäillä sävyillä. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.