Meikit

Suojaa iho talvelta luonnonkosmetiikan meikkivoiteella

10.02.2019, Jolie

Mitä jos luonnonkosmetiikan meikkivoiteesi olisikin pakkasvoide? Kun mittari laskee reippaasti tai tuuli on kylmä, kannattaa välttää vettä sisältäviä voiteita ennen ulosmenoa. Iho tarvitsee vesikosteutta, mutta pakkasella sen pakkaaminen ihoon on syytä keskittää iltoihin ennen nukkumaanmenoa.

Talvi-iho tarvitsee myös rasvaa. Pakkaskauden meikkipohja voi olla samalla ihan täydellistä ihonhoitoa, kun valitset luonnonkosmetiikan laadukkaita öljyjä sisältävän voiteen. Kjaer Weisin Foundation-meikkipohja eri sävyissään on maailmanlaajuisesti brändin myydyin tuote. Voidemainen koostumus sisältää ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia manteli-, jojoba- sekä kookosöljyjä. Sipaise Foundationia kasvoille kylminä työaamuina, ennen talvista ulkoilupäivää, hiihtolenkkiä tai kaupunki-iltaa.

Kjaer Weis Foundation

Kjaer Weis Foundation meikkivoiteena

Kjaer Weisin meikkipohjan ominaisuuksia ovat peittävyys, pysyvyys, monikäyttöisyys ja sävyvalikoima, joka sopii erinomaisesti myös pohjoisille vaaleille ihotyypeille. Kjaer Weisin meikkivoide on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun olet vaihtamassa synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan. Kjaerin ammattikäyttöön tehty meikkivoide peittää ja pysyy huomattavasti paremmin kuin useimmat luonnonkosmetiikan meikkipohjat. Meikkivoide on alun perin kehitetty kuvausolosuhteisiin. Peittävyydestä huolimatta Foundation ei tee kasvoille paksua maskia, vaan jättää kauniin luonnollisen kuullon sisältämiensä öljyjen ansiosta. Foundation kannattaa levittää meikkisiveltimellä tai sormin. Voiteen sisältämät öljyt lämpenevät hieman käsissä, mikä parantaa meikkivoiteen työstettävyyttä. Halutessaan voiteen alle voi vielä levittää primeriksi öljyn, kuten Kjaer Weisin The Beautiful Oilin tai Oilixian Explorerin. Tuolloin meikin hehku ja meikkivoiteen levittyvyys paranevat entisestään.

Kjaer Weis Foundation peitevoiteena

Kjaer Weisin meikkivoidetta käytetään paljon myös paikallisesti peitevoiteena. Foundationilla voi tarvittaessa peittää ihon pienet näpyt, arvet ja värivirheet. Myymme Joliessa Kjaer Weisin meikkipohjaa paljon myös arjen peitevoiteeksi, joka toimii tarvittaessa koko kasvoilla juhla- ja iltameikin hetkellä.

Kjaer Weis Foundation

 

Kjaer Weis Foundation

Meikkivoiteen suosituimmat talvisävyt TOP3

Like Porcelain: Like Porcelain on Jolien myydyin talvisävy. Se sopii erittäin hyvin vaalealle pohjoiselle iholle. Like Porcelain ei siedä yhtään päivetystä, mutta se ei ole niin kalpea kuin vieläkin vaaleampi Lightness. Like Porcelain on yleispätevä valinta vaaleaihoisille, paitsi selvästi oliiviselle keltaiselle omalle pohjasävylle.

Paper Thin: Paper Thin sopii vaaleaihoisille, jotka eivät kuitenkaan ole kaikista kalpeimpia. Se on asteen/puolitoista tummempi kuin Like Porcelain. Pohjasävyltään Paper Thin on melko neutraali. Sen saa istumaan kauniisti melko monenlaiselle iholle, kunhan vaaleusaste osuu oikeaan. Paper Thin on usein sopiva valinta suomalaiselle ihonvärille, jossa on ripaus päivetystä. Paper Thin miksataan usein niin vaaleamman Like Porcelainin kuin tummemman Just Sheerin kanssa.

Silken: Hyvin vaalea keltapohjainen sävy. Silken on vaaleusasteeltaan lähellä Like Porcelainia. Jotta Silken sulautuu käyttäjänsä ihoon kauniisti ja luonnollisesti, pitää kuitenkin olla vahva keltapigmentti/oliivisuus omasta takaa.

Kuvat: Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.