Yleinen

Kermainen puna hittisävyissä pelastaa talviposket

09.02.2019, Jolie

Valitse talvella vedetön ja hoitava luonnonkosmetiikan meikkipohja, joka varjelee ihoa kylmältä. Erityisesti jos iho on kuiva, pintakuiva tai ikääntyvä, voidemainen meikkituote hoitaa kuivuutta ja lieventää juonteiden näkymistä. Kjaer Weisin poskipunan helposti levittyvä koostumus sulautuu ihoon kauniisti ja antaa hienostuneen kuultavan sävyn. Blush on Tanskan Ellen päätoimittajan Anne Pedersenin ja monien muiden maailman muoti- ja kauneusvaikuttajien mielestä maailman paras poskipuna.

Kjaer Weisin ihosta huolehtivilla poskipunilla kasvoille saa sävyä ja kuulautta ilman kimalteita ja helmiäisiä. Talvi-iho rakastaa punan korkealaatuisia raaka-aineita; mehiläisvahaa, jojobaöljyä ja ruusunmarjaöljyä. Levitä voidemainen poskipuna meikkisientä tai sivellintä hyödyntäen, tai ihan rohkeasti sormin. Voidemaisen tuotteen levitys helpottuu käsien lämmöstä. Ja mikä sitten sävyksi?

1. Raikas pakkasenpurema Happy

Kuluvan talven ihana pakkasenpuraisema trendilook syntyy sävyllä Happy. Happy on Suomessakin kauneustoimittajien palkitsema Kirsten Kjaerin Weisin salainen ase, jonka pigmenttirikas, kylmä ja räväkkä pinkki näyttää uskaliaalta purkissa. Kirsten käyttää sitä kuitenkin rohkeasti herättämään kasvoja. Sävy sulautuu iholle kauniisti ja yllättävän hillitysti, kun muistat olla säästeliäs. Happy saa kantajansa näyttämään vasta lomalta palanneelta.

2. Hillitty hattarainen Embrace

Jos peilistäsi katselee kunnon kalpeanaama, valitse Embrace. Tosin sävy pukee erinomaisesti päivettynyttäkin ihoa. Embracen idea on joka tapauksessa siinä, ettei se varsinaisesti punaa poskia, mutta korostaa kasvojen luustoa ja tuo muotoja näkyviin. Sillä voi pelastaa myös keskitalven harmautta ja värittömyyttä: ilme näyttää Embracen pehmeässä syleilyssä kuin varkain selvästi terveemmältä.

3. Viileän hienostunut Reverence

Meikki- ja muotimaailman polvilleen tiputtaneessa viileässä sisaressa on sitä jotakin. Se on yksinkertaisesti ylellinen sävy, joka kohottaa kantajansa itsevarmuutta. Reverence on lumoava ja hillitty pinkki, joka on viileä versio Kjaer Weisin myydyimmästä poskipunasävystä Blossoming. Kjaer Weis ei välttämättä suunnitellut sävyä catwalkit mielessään, mutta estradeille sävy silti päätyi. Jos poskipuna voisi itsessään olla kokonainen trendi, lifestyle tai statement, viileä sisar olisi. Reverence on modernin naisen tyylikäs valinta.

 

Kuvat: Paul Westlake & Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.