Yleinen

Kjaer Weis – seitsemän tapaa korostaa poskipäitäsi

14.01.2015, Hannamari Rahkonen

Talvi on hemmotellut meitä valkoisella lumella ja onpa tuo taivaan keltainen jättiläinenkin näyttänyt meille kirkkaita säteitään jo muutamana päivänä. Samalla keskitalvi on muistuttanut olemassaolostaan kirpeillä pakkasilmoilla, joiden seurauksena poskipäämme on maalattu luonnon omalla siveltimellä punakkaan sävyyn, epäilemättä olette huomanneet saman ilmiön?

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie1

Niin rakastettava kuin tuo kylmän ilman sivutuotteena ilmestyvä puna onkin, rohkenemme todeta arvostavamme silti hitusen enemmän omaa päätäntävaltaa tämänkin ulkonäköseikan suhteen. Poskipuna on siitä ihana tuote, että katseen saa raikastettua muutamalla pienellä sipaisulla.

Talvikuukausina on enemmän kuin paikallaan inspiroitua kirkkaista ja ihon hehkua herättelevistä lisäavuista mitä tulee päivittäisiin meikkausrutiineihin – ensiluokkaista apuaan meille tarjoaa syksyn tulokkaamme, ammattilaismeikkisarja Kjaer Weis.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie2

Kjaer Weisin houkutteleviin metallirasioihin pakatut poskipunat ovat ilahduttaneet sävyvalikoimien ja loistavan levittyvyyden lisäksi myös voidemaisella koostumuksellaan, joka antaa jo itsessään kasvojemme iholle kevyttä kosteuskylpyä sekä suojaa kylmää ilmaa vastaan. Poskipunien sisältämä ruusunkiulukkaöljy puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, mica-mineraali tuo luonnollista kuultoa, mantelinsiemenöljy pehmittää, jojobaöljy hoitaa ja vaniljauute ehkäisee epäpuhtauksia. Kookoksesta johdettu kapryyli-triglyseridi luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman ja sen voimakas antioksidanttinen suoja takaa poskipunille pitkän säilyvyysajan.

Seitsemällä erilaisella poskipunasävyllä voi valita taikoako iholle kesäiltojen lämmöstä muistuttavaa lämmintä pronssia, kylmien päivien pikapiristäjäksikin kutsumaamme karkkimaista pinkkiä, maanläheisen hillittyä eleganssia tai vaikkapa täyteläisen kukkeaa vadelmaa, joka istuu juhlameikkiin kuin silkkihansikas.

Olettehan ystävämme myös huomanneet, että kaikkiin Kjaer Weisin meikkituotteisiin voi ostaa refill -täyttöpakkauksen? Kauniit metallirasiat on valmistettu kestämään käytössä pitkään.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie3

Vietämme tällä viikolla Kjaer Weis -teemaviikkoa ja toivotamme teidät tervetulleeksi hengittelemään raikkaita tuulahduksia suoraan NYC: n sivukujilta.

Voitte tutustua Kjaer Weisin poskipuniin syväluotaavammin tässä kirjoituksessamme.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.