John Masters Organics

John Masters Organics on arvostettu kampaamosarja, joka syntyi luojansa, kampaamoalan ammattilaisen, John Mastersin, unelmasta kehittää hiustenhoidon luksuslinja, joka kunnioittaa planeettaamme ja sen kestävää kehitystä. Sarjaan kuuluu myös vartalonhoitotuotteita.

John Masters Organic
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 6 results

John Masters Organics on arvostettu kampaamosarja, joka syntyi luojansa, kampaamoalan ammattilaisen, John Mastersin, unelmasta kehittää hiustenhoidon luksuslinja, joka kunnioittaa planeettaamme ja sen kestävää kehitystä. Jatkuva tutkimus- ja kehitystyö tuotteiden ja raaka-aineiden parissa johtivat John Masters Organicsin syntyyn. Vuonna 1994 John avasi ensimmäisen Soho-John Masters Organics -salonkinsa. Hiushuone alkoi niittää nopeasti mainetta ”Manhattanin ainoana puhdasilmaisena salonkina”. Tänä päivänä sarjan uskollisiin asiakkaisiin kuuluvat mm. Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Jake Gyllenhaal sekä Nelly Furtado.

Kaikki John Masters Organicsin hyödyntämät raaka-aineet ovat kylmäpuristettuja ja läpikäyneet höyrytislauksen, joka varmistaa raaka-aineiden ominaisuuksien huolellisen säilymisen. Sarjan tuotteet ovat palkittu useaan otteeseen mm. Elle Green Star-awardsissa, Natural Health Magazine Beauty -awardsissa ja Natural Health Best Buy -awardsissa. Sarjaan kuuluu myös vartalonhoitotuotteita.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.