Yleinen

Kjaer Weis The Midsummer Collection – viileät kesäuutuudet

04.07.2018, Jolie

Blossoming-bestsellerin viileä sisar Reverence

Jolien valikoiman poskipunien ikibestseller on Kjaer Weisin voideposkipuna Blossoming, joka on napakymppi aina ja kaikille! Blossoming on suomalaiseen makuun sopiva sävy, joka on neutraali yhdistelmä pinkkiä ja korallia. Juhannuksen 2018 lanseerauksessa Kjaer Weis julkisti Blossomingin odotetun sisarsävyn Reverencen. Reverence on kaunis, sinisellä taitettu pinkin sävy, joka on Blossomingin viileämpi versio. Sävy on upea erityisesti vaaleasta keskitummalla ihonsävyllä. Se raikastaa, herättää ja korostaa upeasti kantajansa omia viileitä sävyjä.

Kjaer Weisin poskipunan helposti levittyvä voidemainen koostumus sulautuu ihoon kauniisti jättäen kevyen sävyn. Ikääntyvälle ja/tai kuivalle iholle sopii parhaiten voidemainen poskipuna, sillä se ei korosta ihon kuivuutta tai juonteita. Voidemaisella punalla saa lisäksi freesiä kuulautta ja nuorekkuutta kasvoille ilman helmiäistäkin.

Intensiivinen luomi- ja kulmaväri Generosity

Luomivärisävyjen juhannusuutuus on sävy nimeltä Generosity. Generosity on tumma, harmahtavan ruskea hybridisävy, joka sopii niin luomiväriksi kuin kulmaväriksikin. Se on viileämpi ja tummempi versio Kjaer Weisin luomivärisävystä Earthy Calm. Luomivärin silkkinen koostumus levittyy kauniisti ja tasaisesti. Pigmenttistä väriä on helppo kerrostaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hoitava koostumus hellii ihoa. Väriä voidaan käyttää kuivana tai kosteana, ja se sopii myös rajausten tekoon.

Tyylikäs Faded-huultenrajauskynä pariksi Affection-hittipunalle

Kjaer Weis lanseerasi brändin ensimmäiset meikkikynät viime syyskuussa New Yorkissa. Tyylikkäät valkoiset hylsyt ja intensiiviset värit saavat nyt kokoelmaansa jatkoa, kun kolme uutta sävyä saapuvat myyntiin. Kjaer Weisin uusin Lip Pencil -huultenrajauskynä sävyssä Faded on erittäin tervetullut. Faded on haalistunut punaisen sävy, joka sopii täydellisesti yhteen Kjaer Weisin hittihuulipunan sävyssä Affection sekä huulisävytteen sävyssä Passionate kanssa. Kaunis ja kalpea Faded-sävy sopii käytettäväksi myös sellaisenaan esimerkiksi osana nude- tai arkimeikkiä, jos huulia halutaan luonnollisesti korostaa tai nostaa esiin kasvoista.

Kjaer Weisin huultenrajauskynissä on pehmeä ja miellyttävä koostumus. Runsaspigmenttisten kynien avulla on helppo tehdä tarkkareunainen huulimeikki, lisäksi ne auttavat huulipunaa pysymään paikoillaan pidempään. Kynien sisältämät korkealaatuiset kasviraaka-aineet jättävät huulet pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Parhaista luonnollisista ja luomulaatuisista ainesosista valmistetut kynät sopivat hyvin herkkäihoisille eikä silmien tai huulten ohutta ihoaluetta tarvitse arastella. Tuotteet ovat paitsi meikkejä, myös mitä parhainta ja laadukkainta ihonhoitoa samalla kertaa.

Kjaer Weis Eye Pencil -silmänrajauskynät Blue & Purple

Kjaer Weisin silmänrajauskynien uudet sävyt tarjoavat mahdollisuuden leikitellä tyylillä! Uusi Blue on kaunis, tummansininen sävy. Kokeile tätä mustan rajauksen sijaan tai sen päällä pehmentämään meikin intensiivisyyttä ja tuomaan ripauksen uutta kiinnostavuutta. Purple puolestaan on kevyesti punertava munakoison sävy, joka on vangitsevan upea esimerkiksi vihreissä silmissä. Runsaspigmenttiset kynät jättävät kauniin, satiinisen jäljen.

Kuvat: Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.