Yleinen

Kjaer Weis ja hehkuvien poskien salaisuus

30.10.2014, Hannamari Rahkonen

Nurkan takana viipyilevä talvi ja vauhdilla etenevä kaamos muistuttavat itsestään ahkerasti, sillä aurinko nousee yhä myöhemmin ja laskee entistä aikaisemmin. Olette ehkä huomanneet laillamme, että loputkin kesän lämmössä ansaitusta päivetyksestä alkaa kadota iholtamme ja tilalle on saapumassa kalpeus. Kalpeudesta ei kuitenkaan tarvitse tehdä kynnyskysymystä, kun varustautuu sellaisilla kosmetiikkatuotteilla, jotka tuovat kasvoillemme luonnollista säihkettä sekä lämpöä riippumatta siitä mikä vuodenaika on kyseessä.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen2

Arkisten kauneusrutiiniemme keskiössä haluamme nostaa katseemme yhteen tehokkaaseen ja yksinkertaiseen kasvojenkohottajaan, joka unohdetaan aika usein. Poskipuna on yksi niistä meikkipussiemme kulmatuotteista, jonka avulla on helppoa antaa kasvoillemme sopiva annos tervettä hehkua, korostaa persoonallisia piirteitämme ja saada meidät näyttämään yksinkertaisesti virkeämmiltä.

Siskot, meistä tuntuu, että nyt jos koska on oikea aika aloittaa lempeä taisto saapuvaa pimeyttä vastaan. Siksipä rohkaisemme teitä kaikkia ottamaan tiukan otteen siveltimistänne sekä ihollenne sopivista poskipunasävyistä ja sipaisemaan kasvoillenne sopivan annoksen raikkautta ja rakkautta, joka aamu.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen4

Kjaer Weisin kuusi erilaista poskipunavaihtoehtoa tarjoavat monipuolisen kattauksen kaamosta vastaan, sillä tämän newyorkilaissarjan valikoimista löytyy niin kirkkaampia punaisia kuin murretumpia ruskean sävyjä. Sarjan poskipunat ovat koostumukseltaan voidemaisia aivan kuten sarjan meikkipohjatkin. Voidemaista poskipunaa on helppo työstää iholla ja se näyttää luonnostaan kuultavammalta kuin jauhomaisemmat versiot.

Pehmeän beige Embrace, korallisen ruskea Sun Touched, tyttömäisen pinkki Lovely Blush, punertavan korallinen Joyful, ruusuinen Blossoming, hempeän luumuinen Abundance ja kuultavan kevyt Desired tarjoavat arkiaamuihin oman pirteän säväyksensä ja on vain sinusta kiinni minkä valitset kauniita kasvojasi korostamaan.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen5

Kjaer Weisin Highlighter toimii erinomaisena parina poskipunalle ja voimmekin sanoa tämän tuotteen kuuluvan olennaisena osana kaikkien lisäkuulautta kaipailevien kaunottarien meikkipussiin. Highlighterilla voidaan korostaa kauniisti kasvojen muotoja ja tuoda valoa kohtiin, jotka tarvitsevat liftaamista. Suosittelemme käyttämään Radiance Highlighteria kulmaluulle, silmien sisäosiin, nenänvarteen, amorinkaaren yläpuolelle sekä poskipäille.

Jolie shopista tuttu meikkiasiantuntijamme Emmi vinkkasi, että Highlighter kannattaa levittää poskipunan jälkeen ja levittää korostustuote poskipunan yläpuolelle. Mikäli poskipuna on sinulle vielä tuore tuttavuus, muistutamme että onnistut taatusti kun levität poskipunan poskiluusi muotoa mukaillen. Voit alkuun tunnustella mistä poskiluusi alkaa ja mihin se päättyy, jotta löydät oikean kohdan saadaksesi poskipunan vaikutuksesta kaiken irti.

Voit työstää voidemaista poskipunaa joko sormin tai siveltimellä siten, että aloituspisteenä on poskipäidesi korkein kohta, josta etenet hiljalleen poskiluuta tunnustellen ylöspäin. Kjaer Weisin voidemaisten poskipunien pigmentit ovat näyttäviä ja koostumuksen ansiosta tuotteita on helppo työstää iholla luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen1

Poskipunien koostumuksessa on luotettu aika pitkälle samoihin huippuraaka-aineisiin kuin sarjan valloittavissa meikkipohjissakin. Poskipunien sisältämä ruusunkiulukkaöljy puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, mica-mineraali tuo luonnollista kuultoa, mantelinsiemenöljy pehmittää, jojobaöljy hoitaa ja vaniljauute ehkäisee epäpuhtauksia. Kookoksesta johdettu kapryyli-triglyseridi luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman ja sen voimakas antioksidanttinen suoja takaa poskipunille pitkän säilyvyysajan.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen3

Kjaer Weis-viikkomme on ollut täynnä vauhdikkuutta, innoittavaa meikki-inspiraatiota, säväyttäviä värejä sekä arjen luksusta. Haluamme kiittää teitä lämpimästi jakamistanne kokemuksista sekä siitä ilahduttavasta hengestä, jota olette olleet luomassa kanssamme tämän newyorkilaiskaunottaren saapumisen kunniaksi.

Saatte Kjaer Weisin luksuskosmetiikkatuotteet eksklusiivisesti meiltä Joliesta ja olettekin lämpimästi tervetulleita poikkeamaan Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai verkkokauppaamme!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.